ببخشید من ایین لانچر رو دارم و این کرک و پچ رو دانلود کردم ولی انگار برای نسخه 1.0.0.0 نیست بخاطر همین این ارور را میدهد
![]()
ببخشید من ایین لانچر رو دارم و این کرک و پچ رو دانلود کردم ولی انگار برای نسخه 1.0.0.0 نیست بخاطر همین این ارور را میدهد
![]()
سلام
بالاخره کار کرد شاید پچ و کرک میخاد واسه ورژن 1.0.0.0 سراغ ندارید ؟
![]()
Last edited by amir0260; 23-04-2015 at 17:25.
آره 64 بیته
دوستان گسی پاسخگوی ما نیست ...
هیج کس در جایی پچی برای این بازی سراغ نداره
شاید مشکل از نصب شماست یکبار بازی را حذف کرده و دوباره نصب کنید!!!
سلام این پنجره اصلا در بازی دیده نشده(هنگام اجرا کردن)اما شما این کار هارو بکن ببین کدوم جواب میده و تمام آپدیت ها و کرک هارو نصب کن
در صورت وجود مشکل با Social Club و Save بازی :
دقت کنید که Social Club محل ذخیره بازی نبوده اما در پوشه ای به نام My documents ذخیره می شود و در صورت هرگونه مشکل با Social Club و Save نشدن بازی برای دور زدن مشکلات باید از روش زیر اقدام کنید :
۱. یک پوشه در مسیر C: / My documents بسازید .
۲. سپس به My Computer رفته جایی که می توانید درایوها و پوشه های خود را مشاهده کنید سپس My documents را پیدا کنید .
Right-click > Properties > Layout tab > Move button > Choose C: / My document Directory
منتظر بمانید تا تمامی فایل ها منتقل شود .
۳. حال می توانید بازی را با اجرای Launcher.exe اجرا کنید .
مشکل Activation Required :
برای رفع این مشکل باید پوشه Rock Star وGTA V را پاک کنید اگر با این کار مشکل حل نشد باید فایروال و اینترنت خود را به طور کامل غیر فعال و قطع کنید .
ارور social club not signed in هنگام اجرای بازی :
۱. social club را از مسیر c:\program files پاک کنید .
۲. پوشه rockstar games را از Documents حذف کنید .
۳. یکبار دیگر سعی کنید social club را با توسط ADMINISTRATOR نصب کنید .
۴. launcher.exe را اجرا کنید .
ارور social club 1005 error :
مطمئن شوید مسیری که بازی را نصب کرده اید از حروفی جز انگلیسی استفاده نشده باشد .
دوست عزیز این مشکل که نه
وقتی من وارد Social Club یعنی : gtavمیشم بعد تو اون ثبت نام میکنم این میاد...
مشکل من بر میگرده به کرک من یه کرک سالم و یه پچ سالم میخام برای بازی جی تی ای وی که اگر لطف کنید بزارید ممنون میشم..
اینم نسخه ی بازیم
دوستان لطفا این پچ و کرک را مخصوص نسخه ی بازی من بگزارید ممنون
من اگه لینک بزارم عضوی از تبلیفات میشه و حذفش میکنن برو به سایت اسکیدرو ریلود هر چی بخوای در رابطه بااین بازی اونجا هست. گذاشتم واست برو تو پروفایل شخصیت
نه نمیشه دوستمون که گزاشتن لینک دانلود gpu رو چرا حذف نشد؟؟؟!!!
ممنون میشم بفرستی با پیام شخصی برام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)