سلام
بله همونه
البته فرمت نه , بلکه یک ظرف هست . container که انواع و اقسام فایلهای مولتی مدیا را در خودش جا میده
اینم چند تا لینک
What is Matroska
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بله همونه
البته فرمت نه , بلکه یک ظرف هست . container که انواع و اقسام فایلهای مولتی مدیا را در خودش جا میده
اینم چند تا لینک
What is Matroska
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم توضیحی درباره BD rip لطفا یکی بگه این دیگه چی بید ...مثلا این:
BDRip XviD
این XviD چیه؟
من چون پی سیم مال عهد بوقه بالاتر از DVD RIP و یا ماکزیمم HD RIP رو باز نمیکنه ... HD رو فریم به فریم باز میکنهواسه همین باید احتیاط کنم...
سلام
divx و xvid مثل هم هستند
در واقع divx همون xvid هست البته از نوع جدیدتر
در واقع xvid متن باز بود , و این divx در واقع همون مدل انحصاری xvid هست که شرکتهای سازنده dvdplayer روی دستگاه خودشون نصب می کنن
دیگه جزئی تر رو نمیدونم
bdrip همون همون ریپ شده نسخه بلوری هست
lمثل dvdrip که سورسش Dvd هست اینم سورسش bluray هست که به رزولوشن های 480p 720p 1080p تبدیل میشه
فکر کنم برای شما 480p با توجه به قدیمی بودن کامپیوتر مناسب باشه
یه سوال
توی دی وی دی ها چه فرقی میکنه که مثلا Anamorphic باشه یا فول اسکرین؟
کلا اصطلاحش توی دی وی دی به چه معناست
سلام
فکر نکنم با هم فرق داشته باشن کلا برای دی وی دی ها این اصطلاح هست
Full screen anamorphic
که شما یک سرچ هم توی گوگل بکنی برات میاره که نسبت های اندازه ی فریم های تصویر اینا در دی وی دی توی یک استاندارد خاصی ست
اونی که شما میگی باید این باشه که با این یکی که من گفتم فرق داره یعنی فرق این دو
Full screen anamorphic
و
Widescreen Anamorphic
که اینم به فرق بین WideScreen و FullScreen بر میگرده .
هیچ کی پیدا نشده جواب ما رو بده![]()
سلام
نمیشه گفت کدوم بهتر باید مشخصات ویدیو باشه برای مقایسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اون یکی توضیحی پیدا نکردم اما این نقل قول بود
a brrip is what a xvid is to a dvd, but to a bluray of course. so quality suffers but hey its not 50gb
دیدن صحنه ای خاص در فیلم از زاویه های مختلف قابلیتی هست که از ابتای ورود دی وی دی مطرح بود
اگر در منوی پلایری مثل پاور دی وی دی دقت کنید کمرا انجل داره که مربوط به همون کاره
ولی تا در دی وی دی ارجینال از جانب تولید کننده فعال نباشه شما امکان استفاده ازش رو نداری
به طور واضح تر بگم باید فایل ویدئویی زاویه ای که میخوایی در دیسک شما موجود باشه تا بتونی ببینی و ارتباطی به نوع دی وی دی نداره
BDRip ها معمولا ریلیزهای گروه های رسمی Scene هستند و حجم استاندارد برای چنین ریلیزهایی یعنی 700 مگ برای تک سی دی و 1400 مگ برای نسخه دو سی دی دارند.
BRRip ها ریپهای مجدد از نسخه های BluRay منتشر شده در Scene هستند که توسط گروه های p2p منتشر می شوند و حجم مشخص و استاندارد رو رعایت نمی کنند اما به دلیل همین امر و سایز تصویر مناسب معمولا 720p کیفیت بهتری دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)