بزرگوار من میخوام آخرین زمان آنلاین بودم برای دیگرون نمایش داده نشه! این تنظیمات رو در گوشی داره ولی رو ویندوز خیر!
بزرگوار من میخوام آخرین زمان آنلاین بودم برای دیگرون نمایش داده نشه! این تنظیمات رو در گوشی داره ولی رو ویندوز خیر!
رو گوشی وقتی انجام میدید بعدش با سیستم هم اگه کانکت بشید نشان نمیده
--------
دوستان یه سوال
این ربات های تلگرام مشکلی داره ؟؟
یه مدت یه ذره تبلیغ منفی بر ضدش شنیدم الانم هرجا میرم از این ربات ها یا هست
یا تبلیغشو میکنن
داستان چیه ؟؟
واقعا مشکل داره یا نه ؟
Last edited by albertxx; 18-09-2015 at 19:42.
دوست گرامی آخرین بازدید هر شخصی رو میشه از تلگرام دسکتاپ دید و نیازی به هیچ تنظیماتی نداره! ربطی هم به ستینگ نداره!
تنها موردش اینه که شما نمیتونید از تلگرام دسکتاپ گزینه ای که اخرین بازدید شما رو مخفی میکنه فعال کنید و حتما اینکار رو باید از گوشی انجام بدید.
منم همینو گفتم (بخش قرمز) منتهی سوالتون رو در ابتدا فکر کردم در مورد سایرین هست![]()
مشکل از چه نظر ؟ بسته به اینکه می خوای چی کار کنی می تونندبرات مفید باشند. مثلا رباتی که نرخ ارز و سکه رو می گه می تونه به کار شما بیاد یا نیاد بسته به عملکردشون برای شما می تونند مفید یا مضر باشند. اما من دیدم مشکل برخی مواقع بر سر اینه که برخی نمی تونند برخی از رباط ها رو غیر فعال کنند. یا برخی از رباط ها اسپم می دند. می شه از رباط هایی درگروه ها استفاده کرد که اگر ان ها ازش درست استفاده نکنند موجب مشکل برای اعضا می شه. اما در کل فکر نکنم ربات ها به صورت عام مضر باشند
نه منظورم رو متوجه نشدید
منظورم مشکل از نظر امنیتی هست که نمیشه اعتماد کرد
حتی تو همین تاپیک هم چنتا پستش رو خونده بودم
درود
من منظورتون رو اشتباه متوجه شدم فکر کردم میگید Last Seen هارو نشون نمیده!
همینطور که دوستمون گفتن فقط از گوشی میتونید این کارو بکنید.
خیر همچین محدودیتی نداره میتونید خودتون هم گروه بسازید.محدودیت دیگه ای که تلگرام دسکتاپ داره اینه کهگروه نمیتونید ایجاد کنید
روی علامت مداد جلوی Search در صفحه اصلی کلیک کنید صفحه انتخاب کاربران برای ساخت گروپ باز می شود.
سلام دوستان.
مشکل من اینه که چند تا ربات رو اضافه کردم که اصلا دستور stop/ یا off/ ندارن. این رباتها هیچ کاری هم انجام نمیدن البته. انگار رباتهای ناقصی هستند. مثلا یه نفر اینها رو ساخته بعد دیگه پیگیر نشده و همونجوری گذاشته ناقص بمونن. ولی خب سوال اینجاست که چطوری میشه کاری کرد که از عضویت این جور رباتها در بیام؟
سوال دوم این که اون کسی که این رباتها رو ساخته، حالا میتونه شمارهی موبایل من رو ببینه؟ من یه ذره نگران شدم راستش، از اونجایی که نمیشه از عضویت بعضی از رباتها در بیام. یه جایی خوندم که باید ربات رو بلاک کنم، اما این راه، یک راه کاملاً فرعی هست. یعنی شما همچنان اون ربات رو توی گوشی خودتون دارید. من میخوام هیچ اثر و نشونهای از این رباتها توی گوشیم نباشه، یعنی بشه مثل روز اول که عضو هیچ رباتی نبودم.
ضمناً از اندروید ورژن 3.1.3 استفاده میکنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام. بنده چند هفته پیش پیغام های خصوصی زیادی فرستادم تلگرام برای یک روز جلوی پیام خصوصی دادن بنده رو گفت که بعد از یک روز محدودیتم رفع شد بعد از چند هفته دوباره پیام های خصوصی که می فرسادم زیاد شد و دوباره تلگرام در پیام های خصوصی محدودیت برام گذاشت و البته از این موضوع حدود یک هفته می گذره ولی هنوز محدودیت ارسال پیام خصوصی دارم. چکار میشه کرد که محدودیت پیام خصوصی رو برداشت؟ با تشکر
وقتی با رایانه وصل میشم وپیام میدم این پیغام میاد و جلوی پیام دادنم رو میگیره. با گوشی هم نمیتونم پیام بدم و محدودیت دارم
You are performing too many actions. Please try again later. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چطور می شه فقط یوزر نمایش داد نه شماره و یوزر.؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
سلام
به طور عادی که شماره نمایش داده نمیشه ، اگر کاربری شماره شما رو داشته باشه یا خودتون بدید شماره رو میتونه ببینه یا اینکه اددش کنید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)