تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 213 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 2126

نام تاپيک: [ Telegram ] / تمام مسائل مربوط به برنامه تلگرام

اگه نباشه جاش خالی می مونه سرهنگ معمر قذافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    IslamicShitPublic

پيش فرض

دوست گرامی آخرین بازدید هر شخصی رو میشه از تلگرام دسکتاپ دید و نیازی به هیچ تنظیماتی نداره! ربطی هم به ستینگ نداره!
    تنها موردش اینه که شما نمیتونید از تلگرام دسکتاپ گزینه ای که اخرین بازدید شما رو مخفی میکنه فعال کنید و حتما اینکار رو باید از گوشی انجام بدید.

اد کردن هم از گزینه Contacts بعدش add contact با وارد کردن شماره و تعیین یک اسم قابل ایجاد هست

+

محدودیت دیگه ای که تلگرام دسکتاپ داره اینه که گروه نمیتونید ایجاد کنید اما ادتون کنن به گروه یا روی لینک غضویت بزنید هیچ محدودیتی در عضویت نداره + امکان سکرت چت رو در ورژن دسکتاپ ندارید
    بزرگوار من میخوام آخرین زمان آنلاین بودم برای دیگرون نمایش داده نشه! این تنظیمات رو در گوشی داره ولی رو ویندوز خیر!

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بزرگوار من میخوام آخرین زمان آنلاین بودم برای دیگرون نمایش داده نشه! این تنظیمات رو در گوشی داره ولی رو ویندوز خیر!
    رو گوشی وقتی انجام میدید بعدش با سیستم هم اگه کانکت بشید نشان نمیده

--------

دوستان یه سوال
    این ربات های تلگرام مشکلی داره ؟؟

یه مدت یه ذره تبلیغ منفی بر ضدش شنیدم الانم هرجا میرم از این ربات ها یا هست
    یا تبلیغشو میکنن

داستان چیه ؟؟
    واقعا مشکل داره یا نه ؟
    Last edited by albertxx; 18-09-2015 at 19:42.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوست گرامی آخرین بازدید هر شخصی رو میشه از تلگرام دسکتاپ دید و نیازی به هیچ تنظیماتی نداره! ربطی هم به ستینگ نداره!
    تنها موردش اینه که شما نمیتونید از تلگرام دسکتاپ گزینه ای که اخرین بازدید شما رو مخفی میکنه فعال کنید و حتما اینکار رو باید از گوشی انجام بدید.

منم همینو گفتم (بخش قرمز) منتهی سوالتون رو در ابتدا فکر کردم در مورد سایرین هست

4. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

رو گوشی وقتی انجام میدید بعدش با سیستم هم اگه کانکت بشید نشان نمیده

--------

دوستان یه سوال
    این ربات های تلگرام مشکلی داره ؟؟

یه مدت یه ذره تبلیغ منفی بر ضدش شنیدم الانم هرجا میرم از این ربات ها یا هست
    یا تبلیغشو میکنن

داستان چیه ؟؟
    واقعا مشکل داره یا نه ؟
    مشکل از چه نظر ؟ بسته به اینکه می خوای چی کار کنی می تونندبرات مفید باشند. مثلا رباتی که نرخ ارز و سکه رو می گه می تونه به کار شما بیاد یا نیاد بسته به عملکردشون برای شما می تونند مفید یا مضر باشند. اما من دیدم مشکل برخی مواقع بر سر اینه که برخی نمی تونند برخی از رباط ها رو غیر فعال کنند. یا برخی از رباط ها اسپم می دند. می شه از رباط هایی درگروه ها استفاده کرد که اگر ان ها ازش درست استفاده نکنند موجب مشکل برای اعضا می شه. اما در کل فکر نکنم ربات ها به صورت عام مضر باشند

6. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مشکل از چه نظر ؟ بسته به اینکه می خوای چی کار کنی می تونندبرات مفید باشند. مثلا رباتی که نرخ ارز و سکه رو می گه می تونه به کار شما بیاد یا نیاد بسته به عملکردشون برای شما می تونند مفید یا مضر باشند. اما من دیدم مشکل برخی مواقع بر سر اینه که برخی نمی تونند برخی از رباط ها رو غیر فعال کنند. یا برخی از رباط ها اسپم می دند. می شه از رباط هایی درگروه ها استفاده کرد که اگر ان ها ازش درست استفاده نکنند موجب مشکل برای اعضا می شه. اما در کل فکر نکنم ربات ها به صورت عام مضر باشند
    نه منظورم رو متوجه نشدید
    منظورم مشکل از نظر امنیتی هست که نمیشه اعتماد کرد

حتی تو همین تاپیک هم چنتا پستش رو خونده بودم

داره خودمونی میشه scorpion2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

عزیزم دقیقا همین ورژن م

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با ویندوز نمیشه Last seen و..... رو کنترل کرد! اصلا سیتینگش نداره همچین آپشنهایی
    درود
    من منظورتون رو اشتباه متوجه شدم فکر کردم میگید Last Seen هارو نشون نمیده!
    همینطور که دوستمون گفتن فقط از گوشی میتونید این کارو بکنید.

محدودیت دیگه ای که تلگرام دسکتاپ داره اینه که
    گروه نمیتونید ایجاد کنید
    خیر همچین محدودیتی نداره میتونید خودتون هم گروه بسازید.
    روی علامت مداد جلوی Search در صفحه اصلی کلیک کنید صفحه انتخاب کاربران برای ساخت گروپ باز می شود.

9. این کاربر از scorpion2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

سلام دوستان.

مشکل من اینه که چند تا ربات رو اضافه کردم که اصلا دستور stop/ یا off/ ندارن. این ربات‌ها هیچ کاری هم انجام نمیدن البته. انگار ربات‌های ناقصی هستند. مثلا یه نفر اینها رو ساخته بعد دیگه پیگیر نشده و همونجوری گذاشته ناقص بمونن. ولی خب سوال اینجاست که چطوری میشه کاری کرد که از عضویت این جور ربات‌ها در بیام؟

سوال دوم این که اون کسی که این ربات‌ها رو ساخته، حالا میتونه شماره‌ی موبایل من رو ببینه؟ من یه ذره نگران شدم راستش، از اونجایی که نمی‌شه از عضویت بعضی از ربات‌ها در بیام. یه جایی خوندم که باید ربات رو بلاک کنم، اما این راه، یک راه کاملاً فرعی هست. یعنی شما همچنان اون ربات رو توی گوشی خودتون دارید. من می‌خوام هیچ اثر و نشونه‌ای از این ربات‌ها توی گوشیم نباشه، یعنی بشه مثل روز اول که عضو هیچ رباتی نبودم.

ضمناً از اندروید ورژن 3.1.3 استفاده می‌کنم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام. بنده چند هفته پیش پیغام های خصوصی زیادی فرستادم تلگرام برای یک روز جلوی پیام خصوصی دادن بنده رو گفت که بعد از یک روز محدودیتم رفع شد بعد از چند هفته دوباره پیام های خصوصی که می فرسادم زیاد شد و دوباره تلگرام در پیام های خصوصی محدودیت برام گذاشت و البته از این موضوع حدود یک هفته می گذره ولی هنوز محدودیت ارسال پیام خصوصی دارم. چکار میشه کرد که محدودیت پیام خصوصی رو برداشت؟ با تشکر
    وقتی با رایانه وصل میشم وپیام میدم این پیغام میاد و جلوی پیام دادنم رو میگیره. با گوشی هم نمیتونم پیام بدم و محدودیت دارم
    You are performing too many actions. Please try again later.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه AHRIMANSEFID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام
    چطور می شه فقط یوزر نمایش داد نه شماره و یوزر.؟
    ممنون می شم راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه Hossein_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    چطور می شه فقط یوزر نمایش داد نه شماره و یوزر.؟
    ممنون می شم راهنمایی کنید.
    سلام
    به طور عادی که شماره نمایش داده نمیشه ، اگر کاربری شماره شما رو داشته باشه یا خودتون بدید شماره رو میتونه ببینه یا اینکه اددش کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •