اعتراف میکنم نمیتونم اعتیادم رو به بازی little empire کنار بزارم و از این بابت دارم ضربه میخورم![]()
اعتراف میکنم نمیتونم اعتیادم رو به بازی little empire کنار بزارم و از این بابت دارم ضربه میخورم![]()
اعتراف میکنم
تو دوران دبیرستان اون موقع که رشته برق بودم دو تا درس بود AC و DC . آخراش امتحانات خرداد با دوستم سر جلسه امتحان کنار هم افتادیم
مدیرمون اومد بالا سر رفیقم گفت امتحان چی دارین ؟
دوستم بلد نبود :|
به من اشاره کرد که بهش بگم منم آروم رسوندم بهش ac
اونم به مدیر گفت , مدیره یه چند دقیقه لیستو گشت گفت چرا اسمت تو لیست امحان نیست ? فهمیدیم منم گند زدم رفت
خلاصه یه جوری ماس مالیش کرد رفت ولی جالب اینجا بود دو تاییمون سر امتحان نمیدونستیم امتحان چیه این عمق رفاقت و فاجعه رو همزمان نشون میده![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعتراف میکنم هیچگاه هیچکجا افزونهی Session Managerرو معرفی نکردم.
آنچه معرفی کردم افزونهی Scrapbook بود که تا جایی که یادمه خودم هم از Saviss یادگرفتم.![]()
سلام ...
اعتراف میکنم که نمیدونم این () یعنی چی ؟!؟!!
آقا معذرت ... مغزم به من دروغ گفت ...
در واقع بعد معرفی این افزونه رفتم دنبال Session Manager
آقا ببخشید عجب سوتی بدی دادم خخخ![]()
بهتره منم اعتراف کنم این تاپیک در حال حاضر اسپم خور ترین تاپیک فروم هست، برید حالشو ببرید!!![]()
اعتراف میکنم چند روز پیش پنجاه تومن رشوه دادم!
تو یه اداره ای کار داشتم ولی خیلی اذیتم کردن و کارمو انداختن برای چند ماه بعد! موقع رفتن یکی کارمند سالخورده صدام کرد گفت میتونم کارت رو راه بندازم ولی فلانی که میخواد امضا بده همینجوری نمیده! گفتم چجوری میده؟ گفت وِلِشکُن! یکم اصرار کردم برد منو تو اتاق بایگانی گفت با پنجاه تومن ردیفش میکنم!
گفتم باشــه ولی فلانی نمیتونه یکم راه بیاد دستم خالیه؟ اونم گفت نه و من هم 50 دادم و همون لحظه کارم راه افتاد!
واقعا میتونستن کارمو راه بندازن ولی بازم پولو گرفتن![]()
اعتراف میکنم امشب بعد چند سال داشتم اشغار عاشقانه رو سرچ میکردم ..
کلی واسه خودم خندم گرفت از این تغییر روحیه و...
اعتراف میکنم از سر شکم سیری غذای یه نفرو دزدیدیم با همکاری مشترک دوستم ولی بعد بهش دادیم![]()
اعــــــتراف می کنم کـــــه :
پـــــــناه بر عشــــــــق
دو رکــــعت گریســــتن در آستیــــــن آسمــــــان
برای دوری از یــــــــاد هـــای تـــــــــــــو واجـــب اســت !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)