تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: .................

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
صفحه 26 از 38 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 371

نام تاپيک: تاپیک تحلیل شخصیت کاربران (قوانین پست اول مطالعه شود)

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من یه چیزی رو پیشنهاد میدم یا بهتر بگم بعنوان راهنمایی :

دوستانی که مورد تحلیل قرار میگیرن بهتره که دوستان و نزدیکان و آشنایانشون رو تگ کنن در تاپیک و یا در امضا و پروفایل اطلاع رسانی کنند تا مورد استقبال قرار بگیره و تاپیک هم نخوابه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

فرهاد جان؟ عزیز ایشون خودش به شما درخواست داد؟ شما درخواست دادی؟ کلا چجوری هماهنگی شده که 5 روز گذشته دریغ از یک نظر؟
    توی عید بود که من خودم پیشنهاد دادم و ایشون قبول کرد .
    مث اینکه آنلاین هم نشده مدتیه ...
    آره درسته ... متاسفانه بهتر بود توی یک موقعیت بهتر آقا مهرداد رو میاوردیم تاپیک ...
    چون خیلی از کاربرای قدیمی دیگه کمرنگ شدند و دوستان ایشون هم شاید مثل خودشون نمیان یا خیلی کم میان ...

من یه چیزی رو پیشنهاد میدم یا بهتر بگم بعنوان راهنمایی :

دوستانی که مورد تحلیل قرار میگیرن بهتره که دوستان و نزدیکان و آشنایانشون رو تگ کنن در تاپیک و یا در امضا و پروفایل اطلاع رسانی کنند تا مورد استقبال قرار بگیره و تاپیک هم نخوابه
    بسیار عالی .

پ ن : میگم حالا اگر دوستان مهرداد نظری دارند بیان بگن دیگه تا ما نرفتیم دور بعدی ...
    Last edited by banii; 16-04-2015 at 17:04.

3. 7 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

1

دیگه من کاری که از دستم بر میومد رو هم انجام دادم....

به تعدادی از دوستانشون پیام دادم...

5. 6 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

خب در مورد مهرداد انگار زیاد نظر داده نشده ، من اما چون مهرداد رو تا حدودی می شناسم نظرم رو می گم :

مهرداد جزو اولین دوستان من تو انجمن بود و هستش ، یادمه اون اوایل که من تازه اومده بودم انجمن خیلی می دیدم که مهرداد که اونوقت ها نام کاربریش Mehrdad_System بود فعالیت خیلی زیادی تو انجمن فیلم داشت ( حدود 3-4 سال پیش ) ، فلیم های خیلی زیادی می دید و یادمه تو چندتا تاپیک انجمن هنر هفتم که بعد ها جفتمون فعال اونجا شدیم ( مهرداد زودتر ) خیلی پست های خوبی می نوشت و مخصوصا تو تاپیک های : آخرین فیلمی که دیدم / دیالوگ های فراموش نشدنی و ...

خلاصه تو انجمن موسیقی هم فعالیت های خیلی خوب داشت و داره و من باید این ها رو همه رو می گفتم تا برسم به این نکته که واقعا چه در فیلم دیدن و چه در انتخاب موسیقی های خیلی آروم و احساسی با کلام های خیلی خوب سلیقه ی بسیار خوبی داره و حتی یادمه تو انجمن ادبیات هم گه گداری شعر ها و مطالب خوبی می گذاشت.

از این موراد که بگذریم مهرداد یه آدمیه که چجوری بگم می شه گفت دید خیلی خوبی داره و از نظر اعتقادی و فکری به اصطلاح آدم خیلی روشن و منطقی ای هستش و این اخلاقش مساله ای که من خیلی دوست دارم و می دونم که دیدگاه های خیلی خوبی داره ...

موفق باشید

7. 12 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز .

از معدود دوستانی هم که در این تحلیل هم شرکت کردند متشکر (به جز خودم دو دوست دیگه بودن کلا )

البته خب باید اینو هم در نظر گرفت که الان با روزای عید و قبل از عید فرق کرده و اون وقتا کاربرا وقت آزاد بیشتری داشتند... خیلیا ممکنه نرسیده باشند...

متاسفانه خود مهرداد هم نبود که به دوستاش دعوت بفرسته ...

به هر حال متاسفانه ما باید به سراغ شخص بعدی بریم و نمیشه که تاپیک بخوابه ..

اما شخص بعدی چه کسی هست ؟!

شاید برای خیلیاتون جالب باشه که بخواید ادمین رو تحلیل کنید !

این شما و این هم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من زیاد افتخار آشنایی نداشتم اما نکاتی که به نظرم میرسند رو میگم .

مشخصا آدم موفقی هستند و ویژگی های افراد موفق رو دارند .

قدیما کمتر پیش میومد که پیامشونو توی پروفایلی ببینم و یا اینکه ببینم پستی داده اند... که الان مدتیه گاهی اوقات شاهد این اتفاق هستیم که به نظرم شایسته تحسین و تمجید هم هست . اتفاقا در برخورد ها هم خاکی و بی ریا به نظر میان .

انتقاد خاصی در مورد خود ایشون ندارم... نکاتی مربوط به فروم بود که جاش اینجا نیست.

شاد و پیروز باشید .

Last edited by banii; 19-04-2015 at 17:45.

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام؛

خب تحلیل شخصیتی ادمین انجمن میتونه برام جالب باشه! گرچه غیر از سلام علیک ساده برخوردی با ایشون نداشتم اما میتونم شخصیت رو حدس بزنم:

« احتمالا در هر شغلی که هستند بسیار احساس مسـٔولیت دارند. وظیفه شناسی ایشون رو به راحتی میشه متوجه شد. به نظر اگه شغلشون مدیریت مجموعه ای نباشه، میتونستند مدیر خوبی باشند.

حدس میزنم بسیار خوش سلیقه هستند. مدال طلایی دکوراسیون میز کامپیوتر. شاید بهتره بگم متوجه شدم که خلاقیت زیادی در چیدمان و دکوراسیون دارند.

دلم نمیخواد تحلیل شخصیت ایشون پر از تعریف و تمجید باشه اما اونقدر آگاه به شرایط و شخصیتشون نیستم که مورد انتقاد قرارشون بدم. اگه آشنایی بیشتری با ایشون داشتم بله! حتما انتقادی هم میبود !
    در هر حال متشکرم از زحمات ایشون در پی سی ورلد.

امیدوارم در همه ی عرصه های زندگی موفق باشند.

پ.ن:

انتقادات من باب مدیریت که همیشه هست اما جاش اینجا نیست..

10. 15 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

من میدونم این اقای @ banii قصد کرده انجمن سرگرمی رو ببنده و کاربرای فعالشم بن کنه

اخه برادر من مگه مدیریت رو میشه نقد کرد؟؟؟؟

خلاصه اگر بار گران بودیم رفتیم.حلال کنید

راستش من تا حالا با اقا میثم برخوردی نداشتم و خیلی شخصیتشون رو نمیشناسم.ولی به شدت از رنگ قرمز نام کاربریشون میترسم.خودم هم نمیدونم چرا

ولی اینطور احساس میکنم که تمایلی به برخورد مستقیم با کاربرها توی انجمن ندارند

من تا به حال (یعنی از وقتی عضو شدم تا الان)هیچ برخورد خشنی از ایشان ندیدم پس اینطور استدلال میکنم که اصولا ادم ارومی هستند

12. 17 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

خوب نوبت میثم رسید

زیاد ایشون رو نمیشناسم ولی تصوری که در ابتدا از ایشون داشتم یه فرد کت و شلواری ! ( در ابیات عامیانه همون تیپ مجلسی ، تصوری که از اکثر مدیران موفق داریم ) تصور می کردم . اما اگر کسی احتمالا عکس هایی از ایشون دیده باشه فردی ساده و معمولی رو می بینه که به نظر من نکته بسیار مثبتی هستش . ( شاید من کم عکس دیدم ! )
    نکته مثبت دیگه توی میثم اینه که تقریبا در رده سنی خود ما هستش و نه یه فرد سن بالا ، از این نظر مثبت هستش که از نظر سطح فکری تا حدودی نزدیک به خودمون هستش و ما جوونارو درک می کنه
    یه نکته مثبت ( شایدم منفی ! ) دیگه هم که احساس می شه اینه که به نظر میاد همیشه با یوزر خودش در انجمن هستش ( شاید هم با یوزر دیگه ای یواشکی میاد فقط اهل بیت خبر دارند ! شاید هم خبر ندارند ! ) که این احساس رو میرسونه که همیشه حواسش به اتفاقات انجمن و مباحثش هست . اما در سایر انجمن های همسایه اینجور به نظر میاد که مدیران با یه یوزر و شخصیت دیگه وارد مباحث میشند .

و از نظر من منفی ترین قسمت شخصیت و انجمنشون اینه که رنگ کاربران عادی رو آبی و رنگ مدیر رو قرمز کرده . در صورتی که به نظر من کاملا باید برعکس میبود
    به هر حال امیدوارم در تمامی مراحل زندگیشون موفق باشند
    Last edited by Public Enemy; 19-04-2015 at 15:49.

14. 12 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    راستش من سعی میکنم الکی چیزی نگم (همیشه سعیم این بوده) و حرفام باتوجه به برخوردهام هست
    حالا اگر با کسی کمتر ارتباط داشته باشم قاعدتا شناختم محدودتره...

در مورد اقا میثم

از اون موارد کم گوی و گزیده گوی چون دُر هستند! معمولا سلیقه ادبی خوبی دارند شاهدش هم نثر و شعرهایی هست که در امضاشون (به ندرت تغییر میدن) میگذارن

اطلاعات بسیار خوبی در زمینه ی شطرنج دارند و یک شطرنج باز حرفه ای هستند
    اصولا شطرنج بازها هم انسانهای متفکر و منطقی هستند! و صبور! چون این بازی نیازمند درایت صبوری و منطق هستش...
    دیگه اینکه عطرباز هستند که باعث ارادت بیشتر من میشه (البته به تازگی به این کشف رسیدم)

بنظرم از خیلی از جهات نرمال هستند و این خیلی مهمه بنظرم میانه روی همیشه جواب میده (در خیلی از موارد)

یک نکته ی منفی که هست من در مورد تینا هم گفتم در مورد اقا مهران و خیلی از مدیرهای دیگه هم میتونم بگم! و میگم که در مباحثی که نیازمند بیان نظر شخصی هست شرکت نمیکنند! من اینو به نداشتن شجاعت و جسارت نسبت نمیدم بیشتر نوعی سیاستمداری هست! که نخوان اصطلاحا دستشون رو بشه! اما من به شخصه این شیوه ی عملکرد رو نمیپسندم

یعنی من ترجیح میدم اقلیتی از روحیات من خوششون بیاد ولی خیلی راحت همه جا حضور داشته باشم تا اینکه اکثریت با من همراهی کنند اما من یک فاصله ی خاص رو با کاربرها حفظ کنم!
    شایان ذکر هست مسئله کمبود زمان رو که بعضی از دوستان میگن اصلا در این امر دخیل نمیدونم...

و مهمتر از همه اینکه همشهری هستند از نوع اصیل (البته برداشت من اینه تایید میکنید رییس؟)
    با احترام به تمامی قومیت ها، من اعتقاد دارم این قومیت خاص اگر اصیل باشه بصورت دیفالت باکلاس، باشخصیت و فهیم هستند و ایشون هم از این امر مستثنی نیستند.

بهرحال من همیشه رک بودم امیدوارم که ادبیات من دلیلی بر جسارت نشه

این بود در حد شناخت من از ایشون

16. 17 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام

من راستش میثم رو اصلا نمی شناسم. ولی اینجا تگ شدم مجدد و لابد باید بنویسم

یه بار فقط تو دوره ای که ناظر بودم یه پیغام بهم داد به این مضمون که شما ناظری و رفتارت باید نمونه باشه و در مجموع بچه خوبی باش البته لحن خیلی دوستانه و خوبی داشت. منم یه سری مطالب انتقادی مطرح کردم که دیگه جواب نداد

در مجموع با توجه به همین تجربه کوچیک نظرم در موردش مثبت ه.

جدای بحث شخصیتی و اینا...از بابت تاسیس چنین فرومی باید بهش تبریک گفت.

18. 12 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •