من هم شديد نياز دارم.ولي فكر نمي كنم اصلا وجود داشته باشه.نوشته شده توسط mahtab_tk
من هم شديد نياز دارم.ولي فكر نمي كنم اصلا وجود داشته باشه.نوشته شده توسط mahtab_tk
يك سوالي داشتم آيا ميشه رو گوشي k800 سوني اريكسون برنامه نصب كرد . چون شنديم كه يك cd اومده كه با تغييراتي كه در گوشي ايجاد ميكنه قابليت نصب برنامه رو بوجود مياره حالا راست يا دروغ شما به من بگيد كه آيا امكان پذير است ؟
دوست عزيز ميشه اينارو جاي ديگه آپلود كني ----- شده ممنون ميشمنوشته شده توسط mi.graphist
سری که درد نمی کنه دستمال چرا ببندینوشته شده توسط boys_won
آخه گوشی که ویروس نمیگیره آنتی ویروس می خوای چکار
لطفا يک برنامه فيلم برداري خوب بگذاريد که باهاش بشه زوم کرد و کيفيتش هم خوب باشه کرک شده باشه و حدالق تا يک ساعت بشود باهاش فيلم برداري کرد
اگر برام بزاريد چاکرتان مي شوم
سلام دوستان: بعضي از اين برنامه ها كه تحت عنوان جاوا گفته ميشه مثل ديكشنري انگليسي به فارسي فرمت جاوا يا jar نداره و نتونستم روي سوني اريكسون K750i اجرا كنم. با بيشتر برنامه ها مشكل داشتم. البته بگم كه فايل هاي zip يا rar رو باز كرده و سپس روي گوشي كپي كردم اما نصب نشد كه نشد. كسي مي تونه منو راهنمايي كنه؟![]()
حمید جون شما پسوند زیپ رو انتقال دادید شما پسوندشو به جار تغیر بده و امتحانش کن چون کتملا جواب میده
فارسي را هم پشتيباني مي كنه يا نهنوشته شده توسط ali_j98
نوشته شده توسط ali_j98
فارسي را پشتيباني مي كنه يا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)