تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترين راه براي افزايش حجم اعضلات در چيست

راي دهنده
147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مصرف 6وعده غذاي با كالري بالا و كار كردن با وزنه سنگين وخواب طولاني

88 59.86%
  • مصرف مكلها با پروتئين بالا با برنامه هاي سنگين ورزش در باشگاه

59 40.14%
صفحه 26 از 49 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 483

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي در بدنسازي

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام.
    من یه پسر لاغر اندامم. 25 ساله قد 172 و وزن 55. به توصیه دوستان و با توجه به اینکه طبق آزمایش های پزشکی لاغریم ناشی از بیماری نیست، میخوام برم سراغ بدنسازی. به نظر شما بدنسازی برام مفیده یا نه؟ و اگر با بدنسازی افزایش وزن و حجم داشته باشم این افزایش در همه ی بدن متناسب با هم خواهد بود یا نه؟ مثلا نمی خوام گردن و صورتم لاغر بمونه ولی سینه و بازو رشد کنه! چه مکمل های غذایی و چه برنامه ای پیشنهاد می کنید؟
    با سلام.
    اول از اينكه لاغري شما طبق گفته خودتون ناشي از بيماري نيست پس:
    1-غذا كم ميخوري و صبحانه هم شايد نخوري
    2-غذا و صبحانه خوب ميخوري ولي ارزش غذايي ندارن مثل اينكه فقط برنج بخوري يا فقط يه غذاي بخصوص
    3-ورزش نكردي
    اما شما ميتوني با بدنسازي كه براي فرم دادن و البته حجم دادن به شما شاهكاره شروع كني.
    افزايش حجم در همه نقاط متناسبه ولي شما بايد تمام بدن رو ورزش بدي مثل بازو-پا-سينه و ...تا تمام بدن همزمان حجم بگيره
    شما بهترين نوع صبحانه كه خيلي هم كم خرجه تخم مرغه=صبحانه روزي 2 عدد تخم مرغ اب پز و اگر هم تونستي سيب زميني اب پز كنارش بخور
    مكمل هم اول بايد پروتئين whey بخري با قيمت حدود 25 هزار تومن.
    دوباره عصرانه برو سمت تخم مرغ اب پز و سيب زميني.
    تا 1 ماه ادامه بده و البته برو بدنسازي هم.بعد ميفهمي كه اين سفيده تخم مرغ و سيب زميني چه معجونيه.
    شام و نهار هم ميتوني ماكاروني-برنج و گوشت و كلا چيزي بخور كه ارزش غذايي داشته باشه.
    اين روش هم رو من و هم رو رفيقم جواب داد:
    من وزنم 60 بود و رسوندم 69
    دور بازوم هم 32 بود رسوندم 37
    سوالي بود در خدمتم.

---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------

سلام دوستان عزیز و خوب و ناز و خوش هیکل من.
    میخواستم از شما بپرسم که آیا مصرف کراتین میتونه باعث ایجاد جوش روی صورت و بدن بشه؟
    ممنون از مرامتون.
    با سلام.
    به به از اين دوست شوخ طبع و پر انرژي.
    شما ميتوني كراتين با خيال راحت و البته طريقه مصرف استفاده كني و هيچ عارضه اي نداره و صد البته حجم خوبي ميده فقط سعي كن نوع خارجي بخري نه ايراني كه تو دارخانه ميفروشن..
    و اب زياد بخور چون كمبود اب سبب رسوب كراتين تو كليه ميشه و سنگ كليه ميشه.البته من تا حالا نديدم كه كسي با كراتين سنگ كليه گرفته باشه.

2. این کاربر از 123arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

یِک نکته دیگه را باید عرض کنم. این که وقتی حرکات را سریع انجام می دهم تقریبا هیچ فشاری را تحمل نمی کنم ! ولی وقتی بین حرکات مکس می کنم حرکت سخت تر می شود. به نظر شما چه باید بکنم ؟ سریع و زیاد یا کم و آهسته !
    من چکار کنم پس ؟ سریع بزنم یا آرام ! سریع بزنم با تعداد بیشتر ؟

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

من چکار کنم پس ؟ سریع بزنم یا آرام ! سریع بزنم با تعداد بیشتر ؟
    اگه سریع بزنی عضلات دیرتر پرورش پیدا میکنن و شکلشون هم در نهایت ریز میشه،اما اگه آروم با همون تعدادی که گفتم بزنی عضلات درشت میشن و سریعتر هم پرورش پیدا میکنن

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

من میخواستم تو خونه بدنسازی کنم اگه ممکنه راهنماییم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من پیام افشار هستم میخواستم بدونم که آمینو مگه چربی سوز نیست و میشه با گلوتامین استفاده کرد برای حجم خشک. قیمت و طریقه مصرف این مکمل ها رو هم اگه میشه بفرماید با تشکر.
    قدم 1.90 وزنم 90

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام من پیام افشار هستم میخواستم بدونم که آمینو مگه چربی سوز نیست و میشه با گلوتامین استفاده کرد برای حجم خشک. قیمت و طریقه مصرف این مکمل ها رو هم اگه میشه بفرماید با تشکر.
    قدم 1.90 وزنم 90
    سلام.
    تا اونجايي كه ميدونم امينو اسيد همون گلوتامينه..
    ولي من كه گلوتامين و كراتين با هم مصرف ميكنم بدنم خيلي باحال شده حتي براي مسابقه بدنسازي دارم اماده ميشم/
    اثرات كراتين و گلوتامين روي من كه در كنارش تمرين مضاعف ميكردم به نحوي كه درد را تو عضلاتم حس ميكنم شامل موارد زير هست:
    1-افزايش عجيب حجم(حجم واقعي نه ابكي و حجم بد فرم)
    2-كات شدن عضلات و خط انداختن انها(مثلا شكمم داره تا حدودي ميشه 6 تكه)
    3-افزايش قدرت و به خصوص انرژي
    4-هيچ عارضه اي نداشته..
    اميدوارم كمكت كرده باشم..

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

14 GNC

سلام دوستان بدنساز بابام امروز یه چیزی گرفته اصلا سر در نمیارم چیه پرسیدم خودش گفت واسه چاقی گرفتم حالا گفتم بیام اینجا بپرسم تا راهنماییم کنید
    روش یه سری چیز انگلیسی نوشته :
    HIGH MASSIUE WHEY - THE POWER OF 7 - GNC - DOUBLEYOUR MUSCLE GAINS IN 7 WEEKS! - NEW ADVANCED FORMULA
    یه هولوگرام هم داره که روش نوشته GNC ترکیبات هم نوشته : پروتئین ایزوله سویا ، پروتئین وی ، پروتئین کازئینات کلسیم ، آلبومین سفیده تخم مرغ ، پروتئین غلیظ شده شیر ، مالتو دکسترین ، دکستروز ، شکر ، ویتامین C ، طعم دهنده های مجاز خوراکی
    شرکت ایران آریا فکر کنم واردش کرده
    """طریقه مصرف هم نوشته 2 پیمانه را به نیم لیتر شیر اضافه و مخلوط نمائید جهت حصول بهترین نتیجه در رشد عضلات فراورده را یک ساعت بعد از تمرین و قبل از خواب میل نمائید."""
    تمرین یعنی چی؟ یعنی بدنسازی ؟ اصلا این چیه؟ کراتین که میگن همینه ؟!! میشه بدون بدنسازی مصرفش کرد یا نه؟ اگه مصرف کنم چی میشه ؟ عوارض که نداره مخصوصا رو مغز چون امسال سال دوم کنکور دارم نمیخوام دوباره وارد حواشی بشم!!! یعنی باید نیم لیتر شیر همشو یکباره بخورم ؟
    من چون اصلا بدنسازی نرفتم هیچی در مورد کراتین و پروتئین و مکمل و ... نمیدونم فقط اسمشونو شنیدم همین خلاصه شرمنده اگه سوالاتم ضایع ست!!!
    پیشاپیش بابت جواب تشکر میکنم

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام..عزيزم اين مكمل پروتين هست و تقريبا نيازي به تمرين نيست و بيشتر براي افزايش وزن هست..
    شما مصرف كنيد و تمرين هم نكنيد اثر خوبي روي شما ميزاره...

10. این کاربر از 123arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

سلام..عزيزم اين مكمل پروتين هست و تقريبا نيازي به تمرين نيست و بيشتر براي افزايش وزن هست..
    شما مصرف كنيد و تمرين هم نكنيد اثر خوبي روي شما ميزاره...
    تشکر دوست عزیز فقط چجوری مصرفش کنم؟ دو پیمانه بریزم تو نیم لیتر شیر همشو بخورم؟؟؟ با آبم میشه خورد یا نه؟ همون قبل از خواب بخورم ؟ بعد عوارض که نداره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ستارخان شيراز

پيش فرض

من دنبال اثر تمرين بدن سازي بر نوازندگي موسيقي هستم ولي پيدا نميكنم اگر راهنمايي كنيد ممنون ميشم.ميخوام بدونم بده يا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •