تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 848 اولاول ... 162223242526272829303676126526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام

از شرکت پارس آنلاین 512 سه ماه 6گیگ دارم{37 تومن}(اردبیل) 28 این ماه قراردادم تموم میشه

چون دانلود شبانورو حذف کردن میخام شرکتو عوض کنم نامردا

همین تعرفه رو میخام قیمتش 6 .7 تومان هم فرق کنه مشکلی نیست ..کدام شرکتها دانلود رایگان شبانه دارن

ممنون

2. 2 کاربر از thorn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

از شرکت پارس آنلاین 512 سه ماه 6گیگ دارم{37 تومن}(اردبیل) 28 این ماه قراردادم تموم میشه

همین تعرفه رو میخام قیمتش 6 .7 تومان هم فرق کنه مشکلی نیست ..کدام شرکتها دانلود رایگان شبانه دارن

ممنون
    سلام دوست عزیز منم 1 هفته هست از پارس انلاین خارج شدم و از فن آوا سرویس گرفتم
    من که از فن آوا راضیم شبی راحت 2 الی 3 گیگ دانلود میکنم
    سرویس 1 مگ با ترافیک 6 گیگ رو دارم که شبانه رایگان داره ساعت رایگانش 2 الی 7 صبح هست قیمتش 28 هست که با آبونمان و غیره میشه 30 تومن
    بعضی سرویس های فن آوا شبانه رایگان نداره
    واسه اطلاعات بیشتر حتما یه سر به تاپیک فن آوا بزن :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه اصلاع از قیمت تعرفه ها به سایت اصلی فن آوا:
    سر بزن

اگه هم مرکز مخابراتی شما تحت پوشش فن آوا نیست از های وب هم میتونی سرویس بگیری شبانه رایگان هم داره
    واسه اطلاعات بیشتر به تاپیک های وب مراجعه کن:

و برای اطلاع از قیمت تعرفه ها به سایت های وب مراجعه کن :

من اگه جای شما بودم زودتر حجم مو تمام میکردم و درخواست تخلیه میدادم پارس آنلاین خیلی د.ز.د.ه....
    Last edited by Arsenal2012; 06-01-2015 at 21:49.

4. 9 کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

ممنون
    سلام همشهری
    کار خیلی خوبی میکنی تخلیه میکنی
    منم پارس آفلاین داشتم. با این توهینی که به شعور کاربراش کرد تخلیه کردم. خلاص ( بعد از چهار سال و خورده ای که مشتریشون بودم)
    های وب و عصر تلکام رو مطمئنم شبانه دارن. مکس نت و آسیا تک و شاتل رو خبر ندارم. اما مخابرات اردبیل ( مرکز شهید قندی منظورمه بقیه رو خبر ندارم ) دانلود شبانه رو قبلاً داشت اما جدیداً حذف کرده. ( هر چند اون کیفیت لازم رو نداره - از روی تجربه ای که دوستام و همکارام دارن میگم)
    بهتره یه سر حضوری بری تو شرکت ها تا خوب تعرفه ها و سرویش هاشونو از نزدیک بررسی کنی هر کدوم که راست کارت بود انتخاب کن. البته از من میشنوی از هر شرکتی سرویس میخوای بگیری یه ماهه بخر تست کن.
    اگه خوب بود که دوباره تمدید میکنی اگه که نه لااقل متضرر نمیشی ( هم از لحاظ مالی و هم اینکه اعصابت واسه سه ماه یا بیشتر داغون نمیشه )
    ایشالا که یه سرویس مناسب از یه شرکتی غیر از پارس آفلاین میگیری و حالشو میبری.
    فدای همشهری گلم

6. 6 کاربر از shahram20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام همشهری
    کار خیلی خوبی میکنی تخلیه میکنی
    منم پارس آفلاین داشتم. با این توهینی که به شعور کاربراش کرد تخلیه کردم. خلاص ( بعد از چهار سال و خورده ای که مشتریشون بودم)
    های وب و عصر تلکام رو مطمئنم شبانه دارن. مکس نت و آسیا تک و شاتل رو خبر ندارم. اما مخابرات اردبیل ( مرکز شهید قندی منظورمه بقیه رو خبر ندارم ) دانلود شبانه رو قبلاً داشت اما جدیداً حذف کرده. ( هر چند اون کیفیت لازم رو نداره - از روی تجربه ای که دوستام و همکارام دارن میگم)
    بهتره یه سر حضوری بری تو شرکت ها تا خوب تعرفه ها و سرویش هاشونو از نزدیک بررسی کنی هر کدوم که راست کارت بود انتخاب کن. البته از من میشنوی از هر شرکتی سرویس میخوای بگیری یه ماهه بخر تست کن.
    اگه خوب بود که دوباره تمدید میکنی اگه که نه لااقل متضرر نمیشی ( هم از لحاظ مالی و هم اینکه اعصابت واسه سه ماه یا بیشتر داغون نمیشه )
    ایشالا که یه سرویس مناسب از یه شرکتی غیر از پارس آفلاین میگیری و حالشو میبری.
    فدای همشهری گلم
    جمع اردبیلیاست انگاری
    من با 2020 که تماس گرفتم گفتن که دانلود شبانه داره (دو برابر ترافیک هر ماه رو دانلود شبانه میده)
    غیر اینه؟
    منم پارس آنلاینم صبر کردم که کنکور ارشد و بدم بعد تخلیه کنم ولی میخوام مخابرات بگیرم شرکت بهتر دیگه ای سراغ دارین؟مرکزمون هم قندی هست

8. 3 کاربر از peyman_omnia2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

جمع اردبیلیاست انگاری
    من با 2020 که تماس گرفتم گفتن که دانلود شبانه داره (دو برابر ترافیک هر ماه رو دانلود شبانه میده)
    غیر اینه؟
    منم پارس آنلاینم صبر کردم که کنکور ارشد و بدم بعد تخلیه کنم ولی میخوام مخابرات بگیرم شرکت بهتر دیگه ای سراغ دارین؟مرکزمون هم قندی هست
    به نظرت مکس نت چطوری شبانه رایگان 2 تا 8 داره ولی 200 تومن برای هر روز میگره که تو هر ماه 6 تومن میشه

فکر میکنم خوبه

10. 3 کاربر از thorn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلاه برداری سرور های کاهش پینگ

دوستان جدیدا سرور های کاهش پینگ حجم هایی مثل 2 گیگ رو زدند 4 تومان.

خوب در این مورد که من تحقیق کردم متوجه شدم شارژ برای شما 2 گیگ هست ولی در هنگام کم کردن از شما به صورت 2 برابر شاید هم بیشتر کم میکنه و مشتری اصلا متوجه نمیشه.

پس دوستان گول تبلیغات رو نخورید.

و به این افراد اصلا اعتماد نکنید این شیوه فقط برای بازدید بیشتر سایت هست و عملا کلاه برداری هست

12. 2 کاربر از frozen01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

14. 2 کاربر از miladahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من یه هفته هست از فن آوا خارج شدم" الان ایمیل 50 امتیازی باشگاه مشتریان پارس آنلاین واسم اومد منم سریع 50 امتیاز رو گرفتم 8 تا هم از قبل داشتم مجموع شد 58 هر کی واقعا احتیاج ضروری به این 58 امتیاز داره همین جا کامنت بزاره به اونی که واقعا نیاز داشت هدیه میدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من یه هفته هست از فن آوا خارج شدم" الان ایمیل 50 امتیازی باشگاه مشتریان پارس آنلاین واسم اومد منم سریع 50 امتیاز رو گرفتم 8 تا هم از قبل داشتم مجموع شد 58 هر کی واقعا احتیاج ضروری به این 58 امتیاز داره همین جا کامنت بزاره به اونی که واقعا نیاز داشت هدیه میدم
    سلام
    فدای معرفتت
    من که نیاز شدید به امتیاز دارم عزیز نت نامحدود دارم از خجالتشون در میایم تا اینجا که زیر دو خمشونو گرفتم و بزودی ضربه فنی میکنیم

17. این کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1l2i3z4a5h6r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ما کل از این اینترنت 1 گیگ دارم اگه گیگ میرسی به ما خیر دنیا و آخرت رو ببین داداش بده در راه خدا

19. این کاربر از a1l2i3z4a5h6r7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •