سلاام
آیا میشه پست های یک نفر رو بدون اینکه اون فرد درخواست فالو مارو تایید کنه رو ببینیم؟؟
سلاام
آیا میشه پست های یک نفر رو بدون اینکه اون فرد درخواست فالو مارو تایید کنه رو ببینیم؟؟
Last edited by behnamcp; 27-06-2016 at 22:43.
وقتی لایکت رو از رو عکس یه نفر برمیداری متوجه نمیشه دیگه?
+ اینستا ایم امکان رو نداره که یه عکس رو فقط یه عده خاص ببینن?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
دوستان حقیقتش من خیلی دنبال دیدن عکسهای یکنفر بدون تایید اون طرف هستم اما مشکل اینه که وقتی در سایتهای خارجی یوزرنیم اون فرد رو میاره میگه منطقه شمارو پیشتیبانی نمیکند(مطمئن نیستم دقیقا این باشه اما یه چیزی تو این مایه هاست)
کسی میتونه منو راهنمایی کنه(با فیلترشکن هم امتحان کردم نشده)
اگر اکتنتشو بسته باشه و به همه اجازه دیدنشو نده فکر نکنم بدون تایید بتونید ببینید.
اگه بخوایم موقعی که اینستاگرام رو نصب میکنیم مخاطبهامون از عضویتمون در اینستاگرام مطلع نشن باید چیکار کنیم؟
موقع نصب گزینه ی خاصی داره ؟
Last edited by SajjadKAZ2003; 02-07-2016 at 04:36.
دوست عزیز اینستاگرام مثل تلگرام نیست که اطلاع بده
شما زمانی که اکانت اینستاگرام می سازید اکانت کاملا خام هست و باید درخواست بفرستین برای دوستانتون و یا کسانی که دوست دارین
فقط یه بخشی داره که میتونین به دوستانتون توی اکانتهای فیسبوک یا..... که ذخیره دارینشون ، براشون درخواست ارسال کنین و نخواین دنبالشون بگردین توی اینستاگرام
پس نگران اطلاع رسانی نباشین تمام ارسال درخواست ها دست خودتون هست
سلام دوستان چطوری میشه روی کامپیوتر از اینستا به صورت کامل استفاده کرد جوری که بشه هم پست
دید هم لایک کرد و فالو کرد و کامنت کذاشت هم اینکه مهمتر از همه فیلم و عکس اپلود کرد؟!
شبیه سازهایی مثل Memu - BlueStacks - Andy - Nox و ...
سلام ممنون هیچ کدوم نتونستم لاگین کنم در اینستا تنها NOX خوب بود همه کار میشد کرد ولی ویدئو اصلا نمیشه اپ کرد شدیدا نیاز به ویدئو ؟!شبیه سازهایی مثل Memu - BlueStacks - Andy - Nox و ...
InstaPic را از store ویندوز بگیر یه تستی بزن
ویرایش: چند وقتی بود ازش استفاده نکردم مثل اینکه فقط دایرکت می شه باهاش فرستاد
Last edited by amin_g_p; 07-07-2016 at 20:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)