[QUOTE=IRAN_KING;8392798]5 6 صفحه قبل گفتم. اجرا میشه.
من در نسخه 14 گرافیکم یکم ضعیف بود ایا برای این نسخه جواب میده یا باید سیستم رو ارتقا بدم چون در 14 روی مینی مایز بازی میکردم
[QUOTE=IRAN_KING;8392798]5 6 صفحه قبل گفتم. اجرا میشه.
من در نسخه 14 گرافیکم یکم ضعیف بود ایا برای این نسخه جواب میده یا باید سیستم رو ارتقا بدم چون در 14 روی مینی مایز بازی میکردم
[QUOTE=Ali_pc;8392824]مشخصات سیستم چیه ؟
cpu : AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor x 2 (3.01Ghz)
ram : 4
gpu : NVIDIA GeForce 9600 GT (PS4.0/VS4.0)
vram : 512 MB
cpu : AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor x 2 (3.01Ghz)
ram : 4
gpu : NVIDIA GeForce 9600 GT (PS4.0/VS4.0)
vram : 512 MB
نه آقا بازیش خیلی مشتیه.... من با دمو خیلی حال کردم امسال دوباره میرم سمت پیس
بخش مدیریت تیمش با مربی چطوره؟؟رو اون کار کرده؟
تو فیفا این بخش به نام carear هستش که امسا ل ترکونده
شاید امسال بیشتر اذیت کنه...
?????????????????
میخوام یکم از جزئیات بگم:
داداش کلا لباسا کثیف میشه چه بارونی که گلی میشه چه معمولی که لباسا مخصوصا دروازه بان ها سبز میشه....
وقتی تکل محکم رو بازیکنی بزنی صدای دادش شنیده میشه.... انمیشین ها خیلی زیاد تر شده وقتی در وازه بانی یک واکنش خیلی خوب نشون بده توپ که به کرنر میره دروازه بان رو توی یک نمای بسته نشون میده که به بازیکناش روحیه میده.... گل دقیقه نود بزنی بازیکنات میرن ست هوادارا با اونا خوشحال میکنن.... تازه بعد تقریبا هر گلی تماشاگرا رو نشون میده که بنظرم خیلی از فیفا بهتره... دیگه شوت های مفتی گل نمیشه باید تو شرایطش شوت بزنی.... دریبل کردن مثل آب خوردن نیست.... ضرب سرا خیلی روش بهتر کار شده خیلی حال میده... انیمیشن های دروازه بانا هم خیلی زیاد تر شدن و واکنش هاشون خیلی طبیعی تره.... اگه توپ به اوت بره و نزدین زمین باشه بازیکن میره توپو برمیداره تا سریع بازیو شروع کنه... گرافیک چمن، لباس بازیکنا، چهره ها ، فیزیک توپ و بازیکنا، صدای توپ و... همه پیشرفت کرده...در کل pes2015 از نمای بالا خیلی به فوتبال واقعی شبیه تره تا رقیبش....
بهرحال همه چیز سلیقه ای.... یک نفر بازی میکنه تا حال کنه یک نفر بازی میکنه تا شبیه به واقعیت باشه.... من خودم گرینه دوم رو انتخاب میکنم چون باهاش بیشتر حال میکنم! (عجب جمله ای)
امسال دیگه خیلی راحت نمیشه فقط فیفا رو انتخاب کرد بنظرم pes امسال یک رقیب سرسخت و بد بدن برای ea هستش، هر چند امسال فیفا یک نسخه شبیه ساز عالی بود اما من خودم تا الات که چیز زیادی نگذشته pes رو ترجیح میدم.... من از همین الان میگم که با این سیر تکاملی pes تا حداکثر دو سال دیگه گوی رقابت رو کامل از چنگ فیفا در میاره
بازم تا انتشار نسخه اصلی چه pes چه fifa نمیشه نظر قطعی داد
عزیز چند تا سوال داشتم لطف میکنی جواب بدی
تو نسخه های قبل از 14 ساکر وقتی شوک و خاموش میکردیم راحت با جهش های بالا و پایین و چپ و راست حرکت میکردیم
ولی تو 14 حتما باید شوک روشن باشد تا جهت ها کار کنند
مو.قع ضربه ایستگاهی اول باید شوک و روشن کنیم بعد جهت ضربه رو مشخص کنیم بعد شوک و خاموش کنیم به جهتمون زاویه کات دار بدیم بعد شوت کنیم
که خیلی رو مخ بود
در صورتی که تو نسخه های قبل همه کاری رو میشد با جهت ها انجام داد
===================
بازیکنها هوش مصنوعیشون تو اینکه تو تله افساید نمونند افزایش پیدا کرده؟
===================
نحوه پرتاپ اوت بلند تغییری کرده؟
===================
نحوه توپ گیری از مهاجمین نرم تر و انعطاف پذیرتر شده
یعنی با یه حرکت مخالف میشد توپ و از کنار بازیکن رد کردبدون اینکه پاشو درست بزاره مقابل توپ
===================
موقع ضربات ایستگاهی اگه میخواستیم پاس بدیم به یار کناریمون اگه درست جهت و تنظیم میکردیم طرفش باز هم پاس دقیق بهش نمیرسید این مشکل بر طرف شده؟
===================
تو ضربات پنالتی با چند تا از بازیکنهها مثل مسی و غیره اگر محکم ترین شوت و هم میزدیم باز هم میرفت تو گل تو این نسخه بر طرف شده
===================
نحوه پاس دادن تو نسخه های قبلی خیلی راحت بود فقط کافی بود دکمه پاس و بزنی تا پاس دقیق بده این و تونسند طبیعی ترش بکنند؟
===================
تو نسخه 13 وقتی سانتر میکردیم با مهاجم میخواستیم ضربه سر بزنیم توپ اکثرا میخورد بالای کلشون با ارتفاع تو اوت میرفت حسرت یه سر زدن حرفه ای تو دلمون موند بر طرف شده؟
===================
تو نسخه 13 وقتی تک به تک میشدیم با در وازبان و به سمت گوشه حرکت میکردیم دروازبان خروج هاش خنگ میشد و درست پوشش نمیداد بازیکن مهاجم را و راحت گل میخورد انگار فقط مسیر رو به روش برای دروازبان تعریف شده
زاویه رو درست نمیتونست تنگ کنه برای مهاجم (امیدوارم متوجه منظورم شده باشید)
===================
یه بدی که ساکرهای قبلی داشت این بود که بازیکن تقریبا ایستا بود و برای خودش کمتر سعی میکرد موقعیت سازی کنه یه جورایی منتظر پاس بود
مثلا کار تیمیشون برای حمله کردن واقعی نبود قبلا گفته بودن که این بار هر 22 بازیکن دارای هوش مصنوعی هستند هنگام بازی ایا تونستند این کار رو بکنند؟
===================
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)