تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 38 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 371

نام تاپيک: فوتبال فانتزی لیگ برتر انگلستان | فصل 2014-2015

داره خودمونی میشه rezahashtpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب هقته 5 ام هم با تمام فراز و نشیب هاش به پایان رسید ، نکته مهم این هفته هم صدرنشینی قهرمان دور قبل جناب آقای داشرضا خواهد بود !

Gameweek 5

نتیجـــــــــــــــــــه توضیحاتــــــــــــــــــ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیباترین بازی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نزدیک ترین بازی - پرامتیاز ترین بازنده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقتدرانه ترین پیروزی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جنگ بر سر بقا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پدیده این هفته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کم انتیازآورترین برنده

جدول :

Last edited by rezahashtpa; 22-09-2014 at 17:41.

2. 6 کاربر از rezahashtpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

من رسما از ادامه مسابقات این دوره کناره کشی می کنم تیم ما دو تا از بدترین عنوان های این هفته رو از آن خودش کرد و خدا جواب باعث و بانیشو بده

من دیگه حرفی ندارم

4. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من رسما از ادامه مسابقات این دوره کناره کشی می کنم تیم ما دو تا از بدترین عنوان های این هفته رو از آن خودش کرد و خدا جواب باعث و بانیشو بده

من دیگه حرفی ندارم
    یادته گفتی به فکر یکی دیگه باش بازیو واست دربیاره ؟؟؟
    بلکت با سه امتیاز منفی بازیو واسم در اورد

6. 4 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

یادته گفتی به فکر یکی دیگه باش بازیو واست دربیاره ؟؟؟
    بلکت با سه امتیاز منفی بازیو واسم در اورد
    اها خوب شد اومدی یه چیز دیگه یادم رفته بود . علاوه بر مسائل قبلی ایشون قبل از بازی از ویلد کارت هم استفاده کرد تا سیر تکاملی بدبختی های تیم ما تکمیل بشه

به ظور کلی ناک اوت شدیم رفت

8. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هفته 6 :

Gameweek 6

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] v [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] v [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 5 کاربر از rezahashtpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از همین الان معلومه جناب هش پا مثه همیشه سند زیباترین بازیو به نام تیمش میزنه ! ! ! !

12. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

عزیزان اسم تیم ما رو درست بنویسین، یکم دقت داشته باشین خب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
    اصلا هر موقع خواستین از همین پست کپیش کنین

وایلد کارت رو این هفته استفاده کردم، چون احساس کردم از این هفته دیگه سراشیبی تیم زیاد میشد دیگه ، هر چند تیم جدید هم خیلی ریسکی بسته شد.

یه خواهش هم از دوستانی که تیم هاشون پایین جدول هست که خواهشا تیم ها رو ول نکنین، هنوز از این لیگ پر ماجرا 6 هفته بیشتر نگذشته و فرصت خیلی زیادی برای جبران هست. امید من به شما منیجر هاست

14. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایمان جان من هر بار کپی میکنم ولی جابجا میشه نمیدونم چشه

بله دیگه تیم ما فقط بازی زیبا واسش مهمه اصلا هم دنبال نتیجه نیست

16. 2 کاربر از rezahashtpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

خب وایلد کارت جواب داد و به احتمال 99 درصد صدر جداول رو فتح میکنیم پایان راند.
    فقط انگار این هر چی سنگه هنوز مال پای لنگه! ویزدوم در یه حرکت غافل گیر کننده به حالت قرمز در اومد واسه بازی بعدی ، حالا که رفتم خوندم واسه این مورد بوده که چون بازیکن قرضی لیورپول هست و بند بازی نکردن مقابل تیم مبدا رو هم داره هفته اینده نمیتونه بازی کنه.
    اینم از اون بدشانسی های غیر قابل پیش بینی شده بود

18. این کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

وقتی توی لیگ Overall میام بالا ولی توی لیگ خودمون میرم پائین یعنی لیگمون خیلی خوبه!!!

20. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •