خب هقته 5 ام هم با تمام فراز و نشیب هاش به پایان رسید ، نکته مهم این هفته هم صدرنشینی قهرمان دور قبل جناب آقای داشرضا خواهد بود !
Gameweek 5
جدول :
![]()
خب هقته 5 ام هم با تمام فراز و نشیب هاش به پایان رسید ، نکته مهم این هفته هم صدرنشینی قهرمان دور قبل جناب آقای داشرضا خواهد بود !
Gameweek 5
جدول :
![]()
Last edited by rezahashtpa; 22-09-2014 at 17:41.
من رسما از ادامه مسابقات این دوره کناره کشی می کنمتیم ما دو تا از بدترین عنوان های این هفته رو از آن خودش کرد و خدا جواب باعث و بانیشو بده
من دیگه حرفی ندارم![]()
یادته گفتی به فکر یکی دیگه باش بازیو واست دربیاره ؟؟؟
بلکت با سه امتیاز منفی بازیو واسم در اورد![]()
اها خوب شد اومدی یه چیز دیگه یادم رفته بود . علاوه بر مسائل قبلی ایشون قبل از بازی از ویلد کارت هم استفاده کرد تا سیر تکاملی بدبختی های تیم ما تکمیل بشه
به ظور کلی ناک اوت شدیم رفت![]()
هفته 6 :
Gameweek 6
از همین الان معلومه جناب هش پا مثه همیشه سند زیباترین بازیو به نام تیمش میزنه!
!
!
!
عزیزان اسم تیم ما رو درست بنویسین، یکم دقت داشته باشین خب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
اصلا هر موقع خواستین از همین پست کپیش کنین
وایلد کارت رو این هفته استفاده کردم، چون احساس کردم از این هفته دیگه سراشیبی تیم زیاد میشد دیگه ، هر چند تیم جدید هم خیلی ریسکی بسته شد.
یه خواهش هم از دوستانی که تیم هاشون پایین جدول هست که خواهشا تیم ها رو ول نکنین، هنوز از این لیگ پر ماجرا 6 هفته بیشتر نگذشته و فرصت خیلی زیادی برای جبران هست. امید من به شما منیجر هاست![]()
ایمان جان من هر بار کپی میکنم ولی جابجا میشه نمیدونم چشه
بله دیگه تیم ما فقط بازی زیبا واسش مهمه اصلا هم دنبال نتیجه نیست![]()
خب وایلد کارت جواب داد و به احتمال 99 درصد صدر جداول رو فتح میکنیم پایان راند.
فقط انگار این هر چی سنگه هنوز مال پای لنگه! ویزدوم در یه حرکت غافل گیر کننده به حالت قرمز در اومد واسه بازی بعدی ، حالا که رفتم خوندم واسه این مورد بوده که چون بازیکن قرضی لیورپول هست و بند بازی نکردن مقابل تیم مبدا رو هم داره هفته اینده نمیتونه بازی کنه.
اینم از اون بدشانسی های غیر قابل پیش بینی شده بود![]()
وقتی توی لیگ Overall میام بالا ولی توی لیگ خودمون میرم پائین یعنی لیگمون خیلی خوبه!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)