درخواست : اموزش چت كردن در ياهو مسنجرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد چت كردن من را راهنمايي كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درخواست : اموزش چت كردن در ياهو مسنجرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد چت كردن من را راهنمايي كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اگه ممكنه نسخه اين برانامه اي كه براي چك چتهايي كه قبل از ما انجام شده همون كه ميگفتي خيلي خفنهبذارين تا دانلودش كنيم
ممنون
با سلام من پسورد ياهو آيدي خودمو فراموش كردم به سوالايي هم كه ازم براي ريكاوري پسورد ميپرسن هم نميتونم جواب بدم و نميخوام ايميل آدرسمو از دست بدم برام خيلي مهمه كمكم كنيد لطفا
سلام
جدیدا نمی تونم sign in بشوم چرا ؟
salam bache ha migam jadidan nemishe az tarighe yahoo.. vaghti michati ip tarafo fahmid.. vagheiyate..?
pass chi mishe fahmid..?
ba tahskur..
این مشکل از چیه ....کمک کنید..
ممنون
نسخه 10.0.0.0.1264 هست..ویندوز 7
![]()
Last edited by m jax; 25-04-2011 at 11:42.
اقا یک کمک منه نوشته های status رو هر کاری میکنم پاک نیمشه از ریجستری هم رفتم بازم پاک نشد.
کمک کنید
ممنون
چه طوری id دوستانمو تو یاهو مسنجر 9 اضافه کنم
سلام
من از اینترنت gprs ایرانسل استفاده میکنم چرا با این اینترنت هیچ وقت نمیتونم چت کنم یعنی موقعی که میرم تو چت روم و
میخام با یه نفر به صورت خصوصی چت کنم هیچ کدوم از پیغام هام برای اون شخص ارسال نمیشه و حتی با کسایی که توی لیست دوستانم هستند و قبلا اددشون کردم هم همینجوره یعنی اینکه تو یاهو مسنجر میره ولی پیغام هام برای هیچ کسی ارسال نمیشه![]()
سلام دوستان
من با یکی چت می کردم
حالا متن چت هامو میخوام ولی تو قسمت message archive نیست.چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)