تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 32 اولاول ... 16222324252627282930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 312

نام تاپيک: Arsenal FC | توپچی ها |

داره خودمونی میشه SoroushStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    خونم

پيش فرض

پيشنهاد نجومي آرسنال براي ايسکو

به گزارش خبرگزاري‌ها تيم آرسنال آماده است گرانترين انتقال بريتانيا را انجام دهد.

به گزارش "ورزش سه"، توپچی‌ها که مدتی است ایسکو هافبک رئال را زیر نظر دارند، مایلند در فصل نقل و انتقال تابستانی این بازیکن را با قیمت 64 میلیون یورو به لندن بیاورند که در نوع خود رکورد محسوب می‌شود.
    ایسکو 18 ماه پیش از تیم مالاگا به کهکشانی‌ها پیوست؛ در حالیکه آن زمان مانوئل پیگرینی مشتاق آن بود که او را به منچسترسیتی ببرد. اما این بازیکن 22 ساله راهی سانتیاگو برنابئو شد. با این حال فصل قبل تنها در ده بازی به میدان رفت و در فصل جاری هم بیش از هفت بار به میدان فرستاده نشده است.
    این بار آرسن ونگر مصمم است او را آرسنالی کند و شنیده شده مقامات این باشگاه مذاکراتی هم با مدیر برنامه‌های این بازیکن داشته‌اند، اما بازهم رقبای جدی مثل منچسترسیتی برای خرید این بازیکن صف کشیده‌اند.
    منبع: Varzesh3.com
    کل بودجه نقل و انتقالات ما 20 میلیونه و تیمم تو عقب زمین مشکل داره بعدداینا هی کاوانی و ایسکو و نسخه ضعیف ترش دیبالا رو بهمون لینک می کنن
    ورزش 3 رو بیخیال شید چون چرت و پرت زیاد می گه مسه دیلی میل

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض اخبار تیم: اوزیل، رمزی و فلامینی

در مورد آخرین به روز رسانی...
    اخبار تیم این است که رمزی (همسترینگ)، اوزیل (زانو) و فلامینی (کمر) همگی به تمرینات بازگشته اند. سه بازیکن را دوباره در ترکیب داریم. ولبک (ران پا) هنوز برای یکشنبه در دسترس نیست چون هنوز کمی با بازگشت فاصله دارد. شاید هفته ی آینده او در دسترس باشد. جیرود نیز از محرومیت بازگشته است، بنابراین نسبت به هفته ی قبل، ترکیب بزرگتری داریم.
    در مورد اوزیل...
    او روز جمعه با تیم تمرین خواهد کرد. او مطمئنا برای انتخاب ترکیب یکشنبه در دسترس خواهد بود. آیا او را از ابتدا به میدان می فرستم یا نه؟ هنوز تصمیم نگرفته ام.

GunnersTrust.com

3. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض ونگر در مورد نقل و انتقالات و سیگار کشیدن بازیکنان

در مورد لوئیک پرین...
    نه، روی آن کار نمی کنیم.
    در مورد گابریل پائولیستا...
    روی آن کار نمی کنیم. تمامی این مسائل را تا جای ممکن مسکوت نگه می داریم.
    در مورد کریستیان بیلیک...
    بله، او پسر جوانی است که ما زیر نظر گرفتیم. دیدید، به شما اطلاعاتی دادم! در حال حاضر چندان به توافق نزدیک نیستیم.
    در مورد شایعات پتر چک...
    نه، پتر چک در چلسی است. سه دروازه بان داریم که به نظر من، کلاس بالا هستند و یک رقابت بزرگ در جریان است. هیچ شکی ندارم که از کیفیت لازم برخورداریم.
    در مورد ایسکو...
    نه، روی آن کار نمی کنیم. بازیکنان خلاق بسیاری داریم. بیشتر در قسمت دفاعی بازی خود کمبود داریم، نه تهاجمی. بازیکنان تهاجمی بسیاری داریم. همین الان در مورد پودولسکی صحبت کردیم که اخیرا از تیم رفت، در مورد رفتن سانوگو هم صحبت کردیم، زیرا آنقدر بازیکن تهاجمی داریم که فرصت بازی کردن پیدا نمی کنند.
    بنابراین فرد دیگری را در حمله به خدمت نخواهیم گرفت.
    در مورد سیگار کشیدن بازیکنان...
    نیازی ندارم این موضوع را خیلی بزرگ کنم. هر باشگاهی، نظم و انضباط درونی خودش را دارد. لازم نیست آنها به طور عمومی مطرح شوند. ژسنی پسری جدی است که به سختی کار می کند و نیازی به این مسائل ندارد.
    او مرتکب یک اشتباه شد. اولین نفری نیست که این کار را می کند و آخرین نفر هم نخواهد بود.

GunnersTrust.com

5. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض پودولسکی: از برخورد ونگر خوشم نیامد

لوکاس پودولسکی در پنجره ی نقل و انتقالات جاری، با قراردادی قرضی از آرسنال راهی اینترمیلان شد.
    بازیکن آلمانی می گوید وی هنگام خروج، حس کرد که ونگر احترام کمی برای او قائل است. وی گفت: "ونگر هیچ حرفی به من نزد. نه تماس تلفنی گرفت و نه خداحافظی کرد.
    "من نیازی به گل و بوسه از سوی او ندارم. اما موضوع در مورد احترام است، در مورد خداحافظی کردن. برای من احترام مهم است. من هرآنچه را که می توانستم برای باشگاه انجام دادم. فکر نمی کنم که کار اشتباهی از من سر زده باشد. من در باشگاه مست نکردم.
    "من برای آرسنال و همه ی هواداران فوق العاده اش، بهترین آرزوها را در این فصل دارم و خودم را یک توپچی می دانم.
    "هیچ چیزی از سمت ونگر برای من وجود نداشت، ولی این منش اوست. او درست قبل از پنجره ی نقل و انتقالات، به من گفت که نمی خواهد من بروم، ولی دیگر چیزی بعد از آن نگفت.
    "من مجبور بودم به جلو حرکت کنم. نمی توانستم منتظر مصدومیت 25 بازیکن بمانم تا به من فرصتی برسد. مشکلی نیست که روی نیمکت بنشینید، مطلقا هیچ مسئله ای نیست. اما وقتی سه بازی در یک هفته برگزار می شود و شما بازی نمی کنید، درباره ی آن به فکر فرو می روید.
    "من در باشگاه خوشحال بودم. در 82 مسابقه بازی کردم و 31 گل زدم، به علاوه ی پاس گل ها. آمار بدی نیست. ونگر به من گفت که بهترین تمام کننده ی باشگاه هستم. خب پس بگذار بازی کنم.
    "نقطه ی عطف پس از بازی لیگ قهرمانان بود. من در مقابل گالاتاسرای بسیار خوب بازی کردم و سپس دوباره به نیمکت برگشتم. آن لحظه بود که فهمیدم باید از تیم بروم."

GunnersTrust.com

7. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض سانتی: نیاز داریم بازی مخصوص خودمان را ارائه دهیم

آرسنال در 27 بازي آخر خود در استاديوم امارات تنها يکبار بازنده بازي بوده است و کازورلا اطمينان دارد يکشنبه نيز اين رکورد ادامه خواهد داشت.
    اين هافبک در گفتگو با تلويزيون آرسنال گفت: "آنها تيمي فيزيکي با بازيکناني خوب هستند، ضربه هاي ايستگاهي و توپ دوم همواره براي ما خطرساز است. بايد بازي خودمان تمرکز کنيم.
    "شکست عجيب و غريبي بود زيرا در 30 ثانيه اول 1-0 شديم و نمي توانيم دوباره اين کار را تکرار کنيم. بايد متمرکز باشيم زيرا آنها روي توپ هاي بلند بسيار خطرساز هستند و حل اين موضوع نقطه اساسي ما در اين بازي است.
    "آنها سعي مي کنند بيشتر با توپ کار کنند اما همچنان در توپ هاي بلند و ضربه هاي ايستگاهي قوي هستند.
    "امتياز گرفتن در خانه اهميت زيادي دارد. وقتي در خانه بازي مي کنيم لذت مي بريم و قدرتمند تر هستيم."

GunnersTrust.com
    ترجمه: Rebecca

9. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

ملي پوش آلماني به دليل مصدوميت زانو در سه ماه گذشته به ميدان نرفته است اما آماده است تا در بازي آخر هفته مقابل استوک سيتي به ميدان برود.

رييس گفت: "فصلي نااميد کننده براي او بوده است و نتوانسته است در تيم مشارکت کند، اين يک شروع قانع کننده نيست. شش بازي به ميدان رفت، يک گل مقابل استدن ويلا به ثمر رساند.

"چيزي که الان بابت آن تاوان مي دهيم شروع کند ما در ابتداي فصل است زيرا در شش بازي نخست فصل دو بازي را برديم اما امتياز زيادي از دست داديم.

"اکنون يک فرصت براي بازگشت و کمک به تيم وجود دارد. وقتي يک بازيکن فوتبال هستيد مي خواهيد بازي کنيد.

"او آماده است. تشنه بازي کردن است. آنها از جام جهاني برگشتند و وقتي شما به عنوان قهرمان جام جهاني برمي گرديد، حتي اگر من به آنها مرخصي اي که نياز دارند بدهم، تشنه بودن يک واژه است.

"بايد از رقابت خسته باشيد و آرام آرام به اين برسيد که چقدر دلتان براي بازگشت به شرايط عادي تنگ شده است. قبلا اين شرايط را با بازيکنان قبلي داشته ام.

"امروز او تشنه بازي به نظر مي رسد، به سختي کار مي کند تا برگردد. واقعا بيش از آنچه تصور کنيد از نظر جسمي خود را تحت فشار قرار مي دهد."

GunnersTrust.com
    ترجمه: Rebecca

11. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض ونگر: من نیز برای مقابله با استرس سیگار می کشیدم

رسانه های بریتانیا هفته گذشته گزارش دادند که ووچیچ ژسنی بعد از شکست مقابل ساوتهمپتون به دلیل استفاده از سیگار در رختکن، با واکنش آرسن ونگر روبرو شده است.

ونگر در کنفرانس مطبوعاتی دیدار مقابل استوک سیتی این موضوع را رد نکرد و توضیح داد که خودش نیز زمانی برای مقابله با استرس سیگار می کشید.

"در یک میخانه بزرگ شدم. از بس دود سیگار وجود داشت حتی نمی توانستید پنجره ها را ببینید و در حالی بزرگ شدم که سیگار می فروختم.

در دوره ای بررگ شدم که وقتی خدمت سربازی را سپری می کردم، در پایان ماه به جای دستمزد به ما سیگار می دادند. این مساله ما را تشویق می کرد تا سیگار بکشیم.

وقتی جوان بودم توسط افراد سیگاری احاطه شدم و وقتی مربیگری را شروع کردم، کشیدن سیگار را نیز آغاز کردم.

یک روز در تلویزیون فرانسه، آنها مرا در حال کشیدن سیگار نشان دادند. حتی فکر نمی کردم آن فرد من باشم. در آن زمان به یاد دارم مارچلو لیپی در یوونتوس بود و در جریان تمام بازی ها بطور مداوم سیگار می کشید."

GunnersTrust.com

13. 3 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SoroushStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    خونم

پيش فرض

کسی نمی دونه امروز کی تو دروازست؟رییس بهتر می دونه ولی به نظرم ژسنی به یه تلنگر نیاز داره درضمن اوسپینا هم که تا حالا هروقت اومده نمایش قابل قبولی داشته

15. این کاربر از SoroushStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

کسی نمی دونه امروز کی تو دروازست؟رییس بهتر می دونه ولی به نظرم ژسنی به یه تلنگر نیاز داره درضمن اوسپینا هم که تا حالا هروقت اومده نمایش قابل قبولی داشته
    ترکیب:

David Ospina
    Mathieu Debuchy
    Per Mertesacker
    Laurent Koscielny
    Nacho Monreal
    Francis Coquelin
    Tomas Rosicky
    Santi Cazorla
    Alex Oxlade-Chamberlain
    Alexis Sanchez
    Olivier Giroud

Substitutes
    Wojciech Szczesny
    Hector Bellerin
    Mathieu Flamini
    Aaron Ramsey
    Theo Walcott
    Mesut Ozil
    Joel Campbell

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

18. 3 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •