با تیکی تاکای بارسایی ناب، میشه از سد هر دفاعی گذشت.
اینو دیشب توی چند تا یک و دوی خوب نشون دادن...
نسبت به انریکه و این تیک خوش بین هستم.![]()
با تیکی تاکای بارسایی ناب، میشه از سد هر دفاعی گذشت.
اینو دیشب توی چند تا یک و دوی خوب نشون دادن...
نسبت به انریکه و این تیک خوش بین هستم.![]()
حتی توپ جمع کن ها هم خوب بودن
انریکه انرژی خودش رو تونسته به تیم منتقل کنه..مسی با همین اشتها بره جلو اوضاع حسابی ردیفهسرعت پشتیبانی های توپ رو دقت می کردید خیلی عالی داریم پرس میکنیم و توپها رو راحت پشتیبانی می کنیم (نسبت به فصل پیش)،برخلاف تمام دوران مارتینو باز مسی شده موتور و محور تیمو نشون داد روحیش عالیه و خیلی با انگیزست و آماده هم به نظر میاد
هشتاد درصد انتظاراتم از بازی اول بدون نیمار و سوارز و علی رغم وجود ماسکی براورده شده و معلومه تیم به وضوح زیر نظر سرمربی خوب تمرین میکنه.امشب فهمیدم چرا واسه خرید کوادرادو اینقدر پافشاری میکردایده ی خیلی خوبی داره انریکه، دور زدن مدافعانی که پشت محوطه خودشون متمرکز میشن..دیدیم که آلبا چندین بار دورشون زد و خطرناک ظاهر شد. آلوس و آلبا در اصل قراره مدافعان حریف رو دور بزنن.
بنظر میرسه دیگه بارسا به پستی مثل ژاوی نیاز نداره. اصولا داریم 3-4-3 بازی میکنیم، بوستکس در حین حمله میشه مدافع وسط
اینیستا شده رهبر تیم (خوشبختانه تیم بسیار به شوتزنی تمایل داره)
عجب غولی خریدیم انداختیم دفاع ها،دیواره ای بتنی بنظر میرسهراکیتیچ فوق العاده بود و پشت سر آلوز هوای سمت راستو داشت توپ گیری میکرد ولی بنظرم این راکیتیچ نصف توانایی هاش رو هم نتونست توی این بازی نشون بده..! زمان بگذره بهتر و هماهنگ تر میشه (واقعا خرید خوبی بود)
گه مونیر بتونه همین روند خوبشو حفظ کنه و دنبال حاشیه نره در آینده نزدیک بازیکن بزرگی میشه.
پ.ن:گزارش مزدک مزخرف بودخیلی جاها اسامی بازیکنا رو اشتباه میگفت!
هنوز واسه قضاوت زوده...
هنوز یادمون نرفته دوران تیتو و تاتا تا نیم فصل اول بهترین عملکردو داشتیم و همه رکورد ها رو جابجا میکردیم ولی نیم فصل دوم کم میاوردیم و بدجور خراب میکردیم..مثل فابرگاس دقیقا...
ولی من ب این کادر مربیگری امید زیادی دارم مخصوصا سوارز ک نیم فصل دوم جایی ک تیم کم میاره معمولا خیلی بهمون کمک خاهد کرد با جنگندگی و شم گلزنیش..
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
تو سایت رد دیت یه نفر راجع به گل دوم مسی این gif رو گذوشنه بود حتما ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انریکه در مجمع سرمربیان فیفا حضور خواهد یافت
باشگاه بارسلونا پس از حضور تیتو ویلانووا در مجمع سرمربیان فیفا در سال 2012، انریکه را به عنوان نماینده خود در مجمعی تحت همین عنوان که قرار است در تاریخ 12 و 13 شهریور برگزار شود، معرفی خواهد کرد.
لوییس انریکه یکی از میهمانان مجمع سرمربیان فیفا که در تاریخ 12 و 13 شهریور در شهر نیون برگزار خواهد شد، خواهد بود. این نخستین بار است که انریکه در این مجمع که هر ساله پیش از برگزاری رقابت های لیگ قهرمانان دائر می شود، شرکت خواهد کرد. آخرین سرمربی بارسلونا که در این مجمع شرکت کرده بود تیتو ویلانووا در سال 2012 بود.
ریاست این دوره را سرمربی سابق منچستر یونایتد، سر الکس فرگوسن به عهده خواهد داشت. این مجمع فرصت بسیار مناسبی برای همه سرمربیان است که به بحث و تبادل نظر پیرامون بازی های اروپایی بپردازند. این مجمع ساعت 19:30 دوازدهم شهریور ماه آغاز و یک روز بعد، در ساعت 15:30 به پایان خواهد رسید. مباحث روز اول مجمع پیرامون موضوعات رقابتی و فنی در حوزه بازی های لیگ قهرمانان خواهد بود. روز دوم هم رقابت هایی مانند مسابقات جوانان لیگ قهرمانان اروپا و بازی های ملی و مسائل قانونی و داوری مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
سایر سرمربیانی که در سوییس به انریکه در مجمع ملحق خواهند شد، بدین شرح هستند: آرسن ونگر (آرسنال)، جوزپ گواردیولا (بایرن مونیخ)، خوزه مورینیو (چلسی)، یورگن کلوپ (دورتموند)، مانوئل پلگرینی (منچستر سیتی)، فیلیپو اینزاگی (میلان)، ماسیمیلیانو آلگری (یوونتوس)، کارلو آنجلوتی (رئال مادرید)، لوران بلان (پاریس سنت ژرمن) و اونای امری (سویا).
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
آمار و ارقام دیدار برابر الچه
مونیر پنجمین بازیکن 18 ساله بارساست که موفق شده است در لالیگا برای تیم گلزنی کند. لوئیس انریکه به جمع گروهی از مربیان بارسا پیوست که اولین بازی رسمی خود را با پیروزی پشت سر گذاشته اند.
یکی از ستارگان دیدار بارسا برابر الچه مونیر الحدادی بود. بازیکن 18 ساله تیم در اولین حضور خود در لالیگا، اولین گلش را با پیراهن بارسا به ثمر رساند؛ کاری که تنهای 5 نفر از ستارگان سابق بارسا در این سن موفق به انجام آن شده اند: بادنس، میا، ولامازان و جافره.
با 18 سال و 357 روز سن، مونیر اکنون جوانترین بازیکن تاریخ بارساست که در اولین فصل حضورش در تیم اصلی، موفق به گلزنی شده است. مهاجم مادریدی تیم جوانترین گلزن بارسا در لالیگا پس از بویان و مسی نیز می باشد. در ادامه، سایر آمار بازی یک شنبه شب تیم را ملاحظه می کنید.
* بارسا اکنون بیشترین پیروزی در تاریخ رقابت های لالیگا را در مقایسه با سایر تیمهای اسپانیا، در کارنامه خود می بیند.
* 9 نفر از 10 مربی اخیر بارسا، شروع خود در رقابت های لیگ را با پیروزی پشت سر گذاشته اند. تنها کسی که موفق به این مهم نشده است، پپ گواردیولا در فصل 2009/2008 بوده است.
* این چهارمین مرتبه است که بارسا فصل جدید را با خط حمله ای که تمامی مهره های آن محصول آکادمی باشگاه هستند آغاز می کند. دفعات دیگر در سالهای 1928، 1970 و 2012 بوده است.
* تعداد پاس های بارسا 751 پاس در مقایسه با 281 پاس تیم الچه بوده است.
* راکیتیچ فعالترین بازیکن بارسا در بازی بوده است؛ او از 118 پاس ارسالی خود، 105 پاس صحیح ارسال کرده است.
* جوردی آلبا بیشترین بازپس گیری توپ را انجام داده است: 10.
مترجم: مصطفی کلانتریان / FCBarcelona.ir
پایان هفته دوم با بازی خارج از خانه مقابل ویارئال
تیم اصلی بارسا پیش از استراحت برای بازیهای ملی، هفته دوم را با دیداری خارج از خانه در ویارئال به پایان خواهد رساند. تیم پس از بازی یکشنبه مقابل الچه، امروز استراحت کرد.
تیم فوتبال بارسلونا پیش از اولین استراحت برای بازی های ملی، یکشنبه آینده دومین بازی این فصل را در ویارئال برگزار خواهد کرد اما پیش از آن، تیم لوئیز انریکه به منظور آماده سازی برای این بازی 5 روز تمرین خواهد کرد.
با توجه به برنامه ریزی، تمام جلسات تمرینی ساعت 10:30 صبح در سیوتات اسپورتیووا خواهند بود. تیم اول بعد از یک روز استراحت در روز دوشنبه پس از بازی اولین مسابقه لیگ مقابل الچه، روزهای سه شنبه، چهارشنبه، پنج شنبه، جمعه و شنبه تمرین خواهد کرد. تیم لوئیز انریکه زمان زیادی به منظور آماده سازی برای دومین بازی لیگ خواهد داشت. تیم روز یکشنبه به ویارئال سفر خواهد کرد و مسابقه ساعت 19 (به وقت محلی) در استادیوم مادریگال سوت زده خواهد شد.
برنامه تیم اصلی برای این هفته :
دوشنبه 25 آگوست:
روز استراحت
سه شنبه 26 آگوست:
جلسه تمرینی ساعت 10:30 صبح (به وقت محلی) در سیوتات اسپورتیووا
چهارشنبه 27 آگوست:
پنج شنبه 28 آگوست:
جمعه 29 آگوست:
شنبه، 30 آگوست:
یک شنبه، 31 آگوست:
ساعت 19 (به وقت محلی) هفته دوم لیگا، بارسا و ویارئال، استادیوم مادریگال
مترجم: رضا خانجانی / FCBarcelona.ir
بارسلونا میخواهد قیمت فسخ قرارداد منیرالحدادی را بالا ببرد، به نقل از بعضی نشریه ها زوبی زارتا همین اکنون پیشنهاداتی از باشگاه های انگلیسی و همچنان بایرن مونیخ برای این بازیکن را بالای میزش دارد اما تمایلی برای فروش او ندارد.
منیرالحدادی در صورتیکه در بارسا B بازی نماید مبلغ فسخ قرارداد او 12 میلیون است ولی اگر به تیم اصلی بصورت دایمی بازی قرارداد ببندد این مبلغ بصورت به 35 میلیون افزایش خواهد یافت.
ترکیب 4 مربی آخر بارسلونا در اولین بازی لالیگا!
خوب تبریک میگم داگلاس مدافع راست از تیم سائوپائولو به بارسلونا پیوست و به طور رسمی هم این خبر اعلام شده.
این مدافع جوان با 24 سال سن با مبلغ 4 میلیون به بارسلونا پیوسته
ژاویر ماسکرانو قرارداد خود را تا سال 2018 تمدید کرد
مبلغ فسخ قرارداد مبلغ 100 میلیون یورو می باشد
گزینه ای مبنی بر این قرار داده شده که باشگاه می تواند درصورت تمایل یکسال دیگر به مدت این قرارداد اضافه کند
کلودیو براوو: من از اینکه مسی در تیم های مقابل ما نه بلکه در تیم ما است واقعآ خوشحالم.
اگر مسی در تیم تو باشد یا در تیم مقابل خود دو حس کاملا متفاوته، اگر او در تیم مقابل باشه همش باید استراس داشته باشی و وجودش هر لحظه برای تو خطرناکه اما اگر او را درکنارت داشته باشی باید برای هر لحظه ش از خدا سپاس گزار باشی
بیشترین گل خارج از محوطه جریمه طی 20 سال گذشته در لالیگا
لئو مسی 34 گل
روبرتو کارلوس 32 گل
کریس رونالدو 30 گل
خبر خوب اینکه هر سه بازیکن مصدوم بارسلون به تمرینات البته به صورت جدا از بقیه بازگشتند
ورمایلن , نیمار و تراشتگن به صورت جداگانه تمرین کردند
دوستان کسی کلیپی از داگلاس دیده؟
انتقال خیلی عجیبی به نظر میاد
آخه جوونم نیست 24 سالشه. تو لیگ برزیل هم به عنوان یه دفاع راست متوسط شناخته میشه.
دیگه وقتی یه بازیکن 24 ساله حتی تو لیگ برزیل هم متوسطه چطوری میخواد تو بارسا موثر باشه.
همون مونتویا از داگلاس هم بهتره هم آینده دار تر.
سوارس: وقتش رسیده بود تا برای بهترین باشگاه دنیا بازی کنم
می خواهم با بارسا قهرمانی های زیادی را تجربه کنم. قهرمانی های که پیش از این در تلویزیون تماشایشان کرده بودم
آی اسپورت - لوئیس سوارس در آخرین مصاحبه خود بار دیگر بر این مساله تاکید کرد که وقتی پیشنهاد بارسا را دریافت کرد به پیشنهاد باشگاه های دیگر حتی فکر هم نکرده و از کودکی رویای بازی برای این تیم را در سر داشت.
وی در گفتگویی مستقیم با هواداران گفت : " وقتی از تماس بارسا مطلع شدم و فهمیدم که آنها مرا می خواهند درنگ نکردم چرا که بارسا همیشه تیم رویایی من بود. همیشه دوست داشتم برای این تیم بازی کنم و بلافاصله پیشنهادات دیگرم را رد کردم."
وی ادامه داد : " پس از سال ها حضور در اروپا و بازی برای آژاکس و لیورپول، از لحاظ حرفه ای به دوران بلوغ خودم رسیده ام و زمانش رسیده بود که برای بهترین باشگاه دنیا بازی کنم.
می خواهم با بارسا قهرمانی های زیادی را تجربه کنم. قهرمانی های که پیش از این در تلویزیون تماشایشان کرده بودم. حالا وقتش رسیده که عملا با این تیم قهرمانی در جام های مختلف را تجربه کنم. همیشه از دیدن بازی های بارسا و بازیکنانی که هم اکنون هم تیمی هایم هستند؛ لذت می بردم."
Suarez: I turned down other offers to join Barcelona
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)