دني آلوز
دنی آلوز مدافع راست بارسلونا از پیشنهادی که از ایتالیا دارد خبر داد و گفت آمادگی دارد که به میلان بپیوندد.
به گزارش ورزش11 ، آلوز در این باره خاطر نشان کرد خوشحال خواهد شد که بتواند پیراهن روسونری را به تن کند.
این مدافع برزیلی شنبه شب با پیروزی سه بر یک بارسلونا مقابل یوونتوس به همراه بارسا به قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا رسید تا سه گانه قهرمانی را امسال از آن خود کرده
باشند.
قرارداد دنی آلوز با بارسا این ماه به پایان می رسد و این در حالی است که پس از هفت سال حضور این بازیکن در بارسلونا ، وی با پیشنهادهایی از پاری سن ژرمن و منچستر
یونایتد مواجه است.
با این حال از میلان نیز به عنوان یکی از تیم های خواهان آلوز نام برده می شود و این مدافع اسبق سهویا نیز تصریح می کند که با پیشنهادی از سوی این تیم ایتالیایی روبرو
شده است.
وی در این باره تصریح کرد : «پیوستن به میلان مایه خوشحالی من خواهد شد. من از ایتالیا پیشنهاد دارم و پیش از آنکه تصمیم بگیرم همه پیشنهادها را بررسی خواهم کرد».
این بازیکن 32 ساله برزیلی در دوران حضور خود در بارسلونا پنج بار قهرمان لالیگا شده ، سه بار کوپا دل ری را فتح کرده و در لیگ قهرمانان اروپا نیز سه بار به عنوانی
قهرمانی رسیده است.