رفتن تقریبا قطعی پپ در پایان این فصل و استراحت یک ساله آنچلوتی میتونه خیلی معنی داشته باشه.
هدف اصلی بایرن هم که همیشه قهرمانی CL بوده.
رفتن تقریبا قطعی پپ در پایان این فصل و استراحت یک ساله آنچلوتی میتونه خیلی معنی داشته باشه.
هدف اصلی بایرن هم که همیشه قهرمانی CL بوده.
Last edited by romantic; 28-07-2015 at 00:50.
دیروز قرارداد ویدال رسمی شد و طبق گفته بیلد تا 2019 سالیانه 10 میلیون یورو حقوق میگیره و رقم قراردادش 35 میلیون یورو هست. باید چندین سال پیش میومد به بایرن ولی یکی مثه فولر کار رو خراب کرد اما بازم با توجه به رفتن شواینی بهترین گزینه برای جانشینیش هست و خرید خیلی خوبی محسوب میشه.
فکر نکنم دیگه خرید خاصی تو راه باشه ولی واقعا جا داشت که یک مدافع راست قابل اعتماد جذب می کردیم. با رافینیا نمیشه امید زیادی داشت. کلا سمت چپ هم اگه آلابا مصدوم شه دیگه دو سمت تدافعی بایرن عملا خنثی میشه. برنات هم بازیکن کاملا متوسطی نشون داده تا اینجای کار.
فک کنم بازم پپ تو این فصل هم از دفاع سه نفره استفاده کنه. با آماده شدن مارتینز و حضور بواتنگ و بن عطیه دیگه جایی برای دانته نیست. تازه بداشتور هم انگار مصدومیتش تموم شده. این فصل فقط هوس داشتن چندین هزار دانته نکنه
دو روز پیش هم روبن به تمرینات برگشته و امیدوارم فصل آتی تو مقاطع حساس کنار تیم باشه ولی ریبری فک نکنم اوضاعی بهتر از فصل قبل داشته باشه.
این فصل خیلی به درخشش کیمیچ و هویبرگ امیدوارم و مطمئنم در کنار تیاگو و ویدال خط هافبک قدرتمندی تشکیل میدن.
تو این گیر و دار شایعه شده که لیورپول هم خواهان مولر شده! من موندم اینا دیگه چی میگن این وسط؟!![]()
بعد اینکه افنبرگ گفته که پپ 2016 بایرن رو ترک میکنه، پپ هم در واکنش به این حرف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هنوز تصمیم خودش رو برای آینده نگرفته و هیچ پیشنهادی از هیچ باشگاهی در جهان بهش نرسیده. کنایه هم به افنبرگ زده که شاید اون بهتر از من در مورد این قضیه می دونه و باید باهاش یه تماس بگیرم
در آخر گفته تصمیمی می گیرم که به نفع باشگاه باشه، نمی خوام یک سربار و هزینه اضافی برای باشگاه باشم.
فردا ساعت 11 شب به وقت ایران، بازی سوپر کاپ هست با ولفسبورگ. ببینیم بعد سه سال میشه این جام رو بدست آورد یا نه.
بایرن مونیخ ۱-۰ رئال مادرید (فینال آئودی کاپ)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراسم جشن قهرمانی بایرن مونیخ در آئودی کاپ
داگلاس کاستا: نیمار از طریق واتزاپ به من تبریک گفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پپ گواردیولا: بازی با مادرید برای من هیچ چیز خاصی نیست
لام: گواردیولا 100 درصد روی بایرن تمرکز دارد
همه کسانی که از گواردیولا انتقاد می کنند، افراد خارج باشگاه هستند. آنها باید به اینجا بیایند و ببینند که او چطور با دقت کارش را انجام می دهد. او خوب کار می کند. تنها باید در زمان بازی او را روی نیمکت دید؛ می فهمید که او با جان و دل کارش را انجام می دهد.
من هر روز با او کار می کنم و می توانید بفهمید که او 100 درصد تمرکزش روی بایرن است. آینده او هیچ تاثیری روی تیم ندارد.
Guardiola is 100 per cent with Bayern - Lahm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مانوئل پلگرینی: هر باشگاهی گواردیولا را می خواهد، نه فقط منچستر سیتی
اینم از دشت اول امسال ولی امیدوارم تیم همینطور بمونه و مثل فصل قبل هم بازی یک بازیکن مصدوم نشه. دیشب یک لحظه لوا مصدوم شد یک ترس عجیبی وجودم رو گرفت و گفتم اینم از اولیش
دیشب تیم یک دست بود ولی الونسو خوب نبود مثل فصل قبل بودش . ویدال هم زمان میبره تو ترکیب تیم جا بیفتده و نه خوب بود ونه ب اما کاستا عالی بود و از همه نظر خوب بود من جمله وقتی اومد سمت چپ
کلا مثل همیشه امید اول قهرمانی هستیم
دوستان من خودم مخالف صد درصد پپ تو بایرن هستم ولی چه میشهه کرد الان هم پپ گواردیولا رسما سرمربی تیم ماست و ما هم رسما طرفدار تیم بایرن مونیخ هستیم پس حالا که طرفدار بایرن مونیخ هستیم باید از پپ حمایت کنیم به پپ حق بدید با این همه مصدوم انتظار داشتید چطور بتونه بارسلونا و رئال که توی بهترین فرم شون بودن رو ببره ؟؟!!! پپ دوران بدی تو بایرن اومد دورانی که الابا و روبن و ریبری مصدوم بودند و فصل نقل و انتقالات هم بسته شده بود چکار میتونست بکنه خودتون که دیدید پزشک تیم رو هم اخراج کرد ... فعلا هم با کاستا و ویدال هم که داره خوب نتیجه میگیره و هوفنهایم رو هم 2-1 بردیم.....
المپیاکوس 0-3 بایرن مونیخ؛ پیروزی پرگل باوارایی های با درخشش مولر
شب دوم از دور اول مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا شب گذشته از ساعت 23:15 با پیگری 8 دیدار به صورت همزمان آغاز شد و دو تیم بایرن مونیخ و المپیاکوس از گروه F این رقابت های به مصاف یکدیگر رفتند.
این دیدار که در ورزشگاه کارایسکاکیس پیرایوس یونان برگزار می شود به برتری 3 بر صفر شاگردان پپ به پایان رسید. توماس مولر در دقیقه 52 روی یک ضربه فوق العاده به گل دست یافت. ماریو گوتزه هم گل دوم تیمش را در دقیقه 89 به ثمر رساند. توماس مولر که در این فصل بسیار آماده نشان می دهد موفق شد گل دوم خودش و سوم تیمش را در دقیقه 90 از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.
در نهایت شاگردان پپ گواردیولا توانستند با پیروزی 3 بر صفر گام نخست را مقتدرانه بردارند.
آرسنال و دینامو زاگرب دیگر دیدار این گروه را برگزار کردند که با شکست 2 بر یک توپچی ها همراه شد.
آمار بازی:
ترکیب دو تیم:
![]()
فارغ از نتیجه،بازی خوبی نبود
هرکسی بازیو ندیده باشه فک میکنه بایرن خیلی راحت برد ولی بر عکس یونانیا چند بار میتونستن گل بزنن که نویر اماده بود یا خودشون بی دقتی کردن.
در کل استارت ناموزون بایرن تو این فصل همچنان ادامه داره
یونانی ها انگار هنوز دلشون از اتحادیه اروپا و وام ها پره
دیشب هوادارای بایرن رو تو استادیوم شل و کور کرده بودن
+
نماینده های آلمان با سه برد و یک شکست بهترین شروع رو نسبت به سایر لیگ ها داشتند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)