تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 37 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 369

نام تاپيک: Assassin's Creed: Unity

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

[QUOTE=wrath of god;8485624]
    زکی این بود بازی هی میگفتین اساسینس یونیتی اساسینس یونیتی
    جمع کنید بساطتونو بابا
    من توبازی کمترین فریمی که گرفتم 31 بوده وبالاترین 44فریم دررزولوشن 1600و900 وتنظیمات highدیگه بدون هیچ لگی وحتی توشهر بااین که جمعیتش زیاد 50فریم میگیرم وکم تر از 37نیست نبینم ازاین بازیه قشنگ بدبگینا
    من رفتم تاصبح بازیکنم

بابا یکی نیست بگه من چجوری بازی میکنم....اوووف خوش بحالتون یونیتی رفت بعد از ترم اول
    راستی شما که بازی کرد امید جون روی gtx 850m 4gb چجوری میره؟؟؟؟
    والا روگرافیکه شما نمیدونم چون 128بیتیه چون رویه گرافیک اورکلاک شده و256 بیتی بنده راحت 35فریم و48میده به بالا وگاهی هم خیلی خیلی کم افت میکنه رو20فریم که اصلا رو20فریم لگ هم ندارم اونم تو بعضی از فیلماش وتوبعضی ازفیلماش 100فریم هم میگیرم وهمش چندثانیه بیشترنیست ازدوباره فریم به حالت 38و35 اینابرمیگرده درضمن اهنگ منویه بازی انقدر زیبا واحساس جنگ وقدرت به ادم میده ادم جوگیرمیشه
    من اخر نفهمیدم این بازی مصرفش بیشترروچیه چون تو پردازنده گسترنیست بدلیل جمعیت زیاد دربازی بایدپردازنده گیرکنه نمیکنه وپردازنده 70دصد هم بیشتر پرنمیشه گاهی که رم دقیق نمیدونم چقدردرگیرمیشه ولی گرافیک رو قشنگ نمیزاره از 99درصد پایین بیاد
    واقعا این مشکلاتی که دوستان گفتن ندیدم تو بازی بنظر من بازیش روون تر از اساسینس بلگ فلگ هست
    بازیو بخری ظرر نمیکنی بازی به این زیبایی ارزون هم هست من 7دی وی دی شوخریدم 9تومن
    حیف خوش به حالت امتحانات مدرسه داری ماکه درسمون خیلی وقته تموم شده
    Last edited by امید رض; 10-12-2014 at 21:01.

2. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

من اگه بتونم رو 1920*1080 با انتی الایسینگ fxaa روی ultra برم و shadow رو روی high بزارم عالی میشه
    من باید یه ذره دستکاری توی nvidia controle panel کنم و با چیز هایی که بالا گفتم 25~30 برم عالی میشه
    باید power planمم روی high performance باشه و نمای ویندوز هم روی high performance راستی امید گرافیک بازی خوب هستش؟

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

من اگه بتونم رو 1920*1080 با انتی الایسینگ fxaa روی ultra برم و shadow رو روی high بزارم عالی میشه
    من باید یه ذره دستکاری توی nvidia controle panel کنم و با چیز هایی که بالا گفتم 25~30 برم عالی میشه
    باید power planمم روی high performance باشه و نمای ویندوز هم روی high performance راستی امید گرافیک بازی خوب هستش؟
    بازی اصلا فوق العاده به تمام اصلا حس طراوت بازیش به ادم میده خیلی توپه فکرکنم هم ادم کسل نمیشه که هیچ بدتر ادم معتادش میشه
    گرافیک فوق العادهبازی نکنی نصف عمرت بربادرفته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

عالیه بازیش

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان بازی رو کمی دیر گرفتم و دارم شروع میکنم . ولی سوالی که از دوستان PC دار دارم شما هم واسه هر بازی که 10-15 DVD هست پول میدین یا روش های دیگه دارین ؟ خدایی دیگه موندم بازی بخرم یا نه . اخه هزینه هاش کمی ....

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

سلام دوستان بازی رو کمی دیر گرفتم و دارم شروع میکنم . ولی سوالی که از دوستان PC دار دارم شما هم واسه هر بازی که 10-15 DVD هست پول میدین یا روش های دیگه دارین ؟ خدایی دیگه موندم بازی بخرم یا نه . اخه هزینه هاش کمی ....
    سلام......... عزیزه من روش داره خرید بازی هایه گرون واونم 15دی وی دی یا 10دی وی دی اونم اینه که تاموقعی که نوبرنس نباید خرید مثلا الان کالف 30تومنه 1ماه 2ماه دیگه قیمتش 10تومن میشه یا8تومن ادم بدون بازی که نمی میره که هرچی بازی اومد همون دقیقه رفت خرید
    میزاره 3ماه بگذره قیمتا شکسته بشه اونوقت اون پول فضاییه یه بازی رو به 3تابازی میده
    Last edited by امید رض; 11-12-2014 at 01:09.

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام......... عزیزه من روش داره خرید بازی هایه گرون واونم 15دی وی دی یا 10دی وی دی اونم اینه که تاموقعی که نوبرنس نباید خرید مثلا الان کالف 30تومنه 1ماه 2ماه دیگه قیمتش 10تومن میشه یا8تومن ادم بدون بازی که نمی میره که هرچی بازی اومد همون دقیقه رفت خرید
    میزاره 3ماه بگذره قیمتا شکسته بشه اونوقت اون پول فضاییه یه بازی رو به 3تابازی میده
    والا هر جا که ما رفتیم به جدید قدیمش کار نداشتن DVD 1000-1500 حساب میکردن

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

والا هر جا که ما رفتیم به جدید قدیمش کار نداشتن DVD 1000-1500 حساب میکردن
    اگه جدید رو dvd 1000 حساب کنه که خیلی خوبه
    ولی قدیمی ها همون dvd 1000 حساب میشه
    جدیدا 2هزار تا 1400 به فروش باید بره یا دیگه خیلی بگذره به 1000برسه
    دیگه قیمتا عالیه راهی غیراز این کارنیست که هم ارزون باشه به غیراز این که یکی ازاشناها خریده باشه بخوای قرض بگیری یا مبادله بازی
    اگه بخوای ازاینترنت بگیری که خدادتومن پول بابت اینترنت میره کلا اصلا پشیمون شو

داره خودمونی میشه HOMAYOON1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    من نسخه بلک باکسو نصب کردم و هر دو نسخه آپدیت رو هم نصب کردم ( 1.2 , 1.3 ) ولی موقع ورود stop working میده :/
    درایور گرافیکمو اینام درسته :/
    چه کنم ؟

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

سلام
    من نسخه بلک باکسو نصب کردم و هر دو نسخه آپدیت رو هم نصب کردم ( 1.2 , 1.3 ) ولی موقع ورود stop working میده :/
    درایور گرافیکمو اینام درسته :/
    چه کنم ؟
    سلام
    سیستمت چیه؟ دایرکس نصب هست؟اگه بلک باکسشو گرفتی ده....اد...بدجورسر.....و..س میکنه من این نسخشو برادوستم گرفته بودم

12. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •