تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 65 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

همون نیمه اول مشخص بود تو کله فیل داود یه فکرایی هست!
    فرت و فرت خطا گرفتن و کارت دادن به بازیکنای چلسی خطاهایی که اصلاً خطا نبودن چه برسه که کارت هم داشته باشن! مطمئن بودم یکی رو اخراج میکنه و چه به موقع هم اینکارو کرد!!

از اون ور سالتویی که رو ایوانوویچ تو محوطه جریمه انجام میشه رو نمی بینه یا نمی خواد که ببینه و پنالتی رو نمگیره و از اون ور همون ایوانوویچ رو به مضحک ترین شکل ممکن اخراج میکنه!!

جایی که من داشتم بازی رو میدیدم هم کارشناسا اعتقاد داشتن که باید برای چلسی یه پنالتی میگرفت داور و خطای آخر هم خطا نبود و کارت نداشت.

چندتا موقعیت 100 درصد هم داشتیم که نزدیم مثل تک به تک هازارد و پاس به عقب اوسکار به گروگبا!
    Last edited by AVB; 26-10-2014 at 22:09.

2. 4 کاربر از AVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل بازی من سیتی راحت دو امتیاز رو از دست دادیم
    در شرایط عادی فک نکنم گل می خوردیم و فقط از همین ضربات آزاد این مدلی که معلوم نیست کی به کیه گل می خوردیم!
    ولی در هر صورت یه گل اختلاف خیلی مطمئن نیست و هر چه قدر هم تیم توی دفاع خوب باشه باز احتمال گل خوردن هست
    کمبود مهره های هجومی هم تاثیرگذار بودش یعنی با اینکه دروگبا خیلی خوب کار کرد ولی عملا روی نیمکت مهره هجومی زیاد برای تعویض نداشتیم و فقط شورله و صلاح بودن که اونا هم صد در صد آماده نبودن
    منچستر فقط از نظر مهره های هجومی به چلسی نزدیک بودش که تازه امروز هم زیاد خوب نبودن ولی توی دفاع و هافبک دفاعی و اینا ضعیف بودن و چلسی می تونست راحت از این فرصت استفاده کنه
    ولی خب میزبان بودن اونا هم تاثیر داشت و بازی برگشت حسابی از خجالتشون درمیایم

با این حال فعلا خوب امتیاز جمع کردیم و تنها رقیبی که فعلا داریم یعنی من سیتی هم اختلاف 6 امتیازی باهاش داریم
    حالا دیگه تیم هایی مثل ساتمپتون و وستهام و بقیه تیمای بالای جدول مهم نیستن و نمی تونن مدعی باشن

4. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

وقتی الکی امتیاز از دست میدیم واقعاً اعصابم خورد میشه!

این منچستر اگه ضعیفترین نباشه یکی از ضعیفترین منچسترای تاریخ لیگه. دفاعشون جزو تعطیل ترین هاست! مهاجمهاشون هم که رونی و فالکو هر دو مصدوم بودن یعنی بهترین موقعیت رو برای بردن و رسوندن اختلاف به 8 امتیاز با من سیتی رو از دست دادیم اونم موقعی که من سیتی دیروز جلو وستهم باخت.

یعنی ما از MK Dons کمتریم؟!

6. 2 کاربر از AVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بفرما، اینم نظر گرهام پل در مورد اشتباه فیل داون بخاطر نگرفتن پنالتی!

Chelsea could have been awarded a penalty in the first half of their Premier League clash with Manchester United at Old Trafford on Sunday.
    There were two separate incidents in the area as Chris Smalling appeared to wrestle Branislav Ivanovic to the ground as Marcos Rojo similarly seemed to hold John Terry.

8. 7 کاربر از AVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام ...
    تا به امروز دل و دماغه نظر دادن در مورد بازی مقابل منچستر یونایتد رو نداشتم ... !

منتظر موندم که چند روز از اون شبه لعنتی بگذره تا اندکی آروم بگیره اعصابم و بعدش بیام نظر بدم ...

راستش من از باخت در اولترافور اینقدر ناراحت نمیشدم که با اون گله دقیقه +93 ناراحت شدم....

یعنی اگه میباختیم اون بازی رو در وقت معموله بازی اینقدر عذاب آور نبود که ما یه بازیه برده رو در آخرین ثانیه های بازی با مساوی عوض کردیم...

واقعا حق ما برد بود ....

ایکاش .... ایکاش کاستا به این بازی میرسید !!! واقعا عذاب آور بود نبوده ستاره ی خطه حمله ی ما ...
    با وضعیتی که خط دفاعه منچستر در این فصل داشت،کاستا بی شک میتونست برگه برنده ی ما باشه در این بازی ....

ولی افسوس خوردن در مورد اون تساوی دیگه هیچ فایده ای نداره و ما باید آماده ی بازیه بعدیمون بشیم....

شک ندارم که در بازیه برگشت،ژوزه انتقامه این بازی رو از فن خال میگیره ... !!!

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

ps: به شدت نیازمند هایلایت بازی هستیم
    سلام atmosphere عزیز...

این هایلایت بازیه منچستر یونایتد - چلسی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

+

هایلایتِ بازیه ما در جام اتحادیه

چلسی - شروزبری

کد:
    Last edited by S0R3N4; 29-10-2014 at 17:35.

11. 4 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مثل اینکه مورینیو از بازی دیشب بازیکنای ذخیره به شدت ناراضی بوده، بازیکنایی مثل شورله و صلاح و اندرس کریستنسن که بازی جالبی نداشتن
    " از بازیکنانم توقع دارم که (با بازی خوبشون) کار انتخاب تیم اول رو برای من سخت کنن، من عاشق سختی ام. اما خیلی از اونا این کار رو نکردن و انتخاب مهره های اصلی رو برای من ساده کردند."

برخلاف دروگبا که به نظر مورینیو نقشش رو خیلی خوب اجرا کرده:

"وقتی گل تساوی رو خوردیم واقعا نگران شده بودم، اما تونستیم پیروز بیرون بیایم و دیدیه نقش بزرگی توی این راه داشت. امیدوارم وضعیتش دچار تغییر نشه چون از لحاظ شخصیتی و جنگندگی دروگبا همون دروگبای همیشگیست اما متاسفانه جسمش (بر اثر افزایش سن) پاسخگوی روح جنگنده اون نیست"
    "شاید کاری که دیشب انجام داد از طریق شخصیتش بوده، نه جسمش، همینه که بعضی بازیکنان رو خاص میکنه، مهره های جوان تر که این خوش شانسی نصیبشون شده که در کنار چنین شخصیتی بازی کنند باید از اون یاد بگیرند"

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 6 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب QPR رو هم توی خونه 2 بر 1 بردیم با گل های اسکار و هازارد
    شاید فک می کردیم این بازی رو پرگل می بریم ولی در هر صورت چلسی موقعیت زیاد داشته و مهم اینه که سه امتیاز رو گرفتیم
    با این نتیجه کماکان توی این فصل توی خونه همه بازی ها رو بردیم

بازی بعدی چهارشنبه ست با ماریبور توی CL
    بازی بعد از اونم شنبه با لیورپوله که وضعیت بدی داره و امیدوارم بتونیم توی آنفیلد سه امتیاز شیرین رو بگیریم...

15. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

به نقل از جدول آمار و ارقام تا به این جای فصل :

- صدر نشینی مقتدرانه
    - بیشترین تعداد برد
    - آماره 100% پیروزی در خانه
    - تنها تیمِ بدون شکست فصل
    - بیشترین تعداد گل زده ( قابل توجه ی اون دوستانی که هی اتوبوس؛اتوبوس میکنن تا بگن ما هم آره ه ه ه!! )
    - بهترین آماره تفاضل گل (مشترک با ساوتهمپتون)
    - دومین خط دفاع ِ برتر لیگ (بعد از ساوتهمپتون)

- البته آمار های فَردیه بسیار خوبی هم به جا گذاشتیم در این فصل!
    مثلا وضعیت فوق العاده ی دیگو کاستا در جدول بهترین گلزن های این فصل یا وضعیتِ بسیار خوبه فابرگاس در جدول بهترین پاسور های فصل (پاس های منجر به گل) و جوایزه بهترین بازیکنِ ماه لیگ برتر (مثلا دیگو کاستا برنده جایزه بهترین بازیکن ماه آگوست و ...) و دیگر عناوینِ انفرادی دیگر که همگی قابل توجه هستن اما دیگه اشاره ی به اونا نمیکنم!!!

آیا تا به اینجا حرفی باقی مونده برای کسی؟!!!!!

آیا ایمان نمی آورید !!؟

پ.ن 1 :

امیدوارم شنبه،با یه بازیه مقتدرانه جلوی لیورپول،یه تو دَهَنیه محکم به "عادل فردوسی پور" بزنیم تا جوابه اون گزارش و اون همه بی احترامی های چند هفته ی قبل باشه براش!!!

پ.ن 2 :

به قول یکی از طرفداران چلسی :

کویینز پارک منفورترین تیم دنیاست. حاضرند همه ی لیگ رو ببازن ولی چلسی رو رفت و برگشت ببرن با ضد فوتبال. من رو امتیازات این بازی حساب باز نکرده بودم ولی خدا رو شکر ۳ امتیاز گرفتیم. تو طول ۷-۸ روز ۳ تا بازی داشتیم.
    پ.ن 3 :

دانلود خلاصه ی بازیه (چلسی ۲-۱ کوئینز پارک) :

کد:

پ.ن 4 :

برای پیروزی ِ بازیه روز ِ شنبه حتما دعا کنید ... !!
    Last edited by S0R3N4; 03-11-2014 at 14:34.

17. 5 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

مورينيو: کاستا به روزهاي خوب بازخواهد گشت

ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي عنوان کرد که ديگو کاستا به زودي به روزهاي خوب خود بازخواهد گشت.

به گزارش "ورزش سه"، کاستا پس از مصدومیت در دیدار‌های ملی، در چهار بازی اخیر چلسی به دلیل مصدومیت غایب بود. مهاجم 26 ساله مقابل کوئین پارک رنجرز در ترکیب اصلی چلسی قرار گرفت ولی پس از عملکرد ضعیف در نیمه ی اول، در دقیقه 78 تعویض شد. مورینیو معتقد است که کاستا می‌تواند دوباره به روزهای خوب خود بازگردد.

او گفت:" مصدومیت عضلانی تنها روی بدن شما تاثیر نمی‌گذارد بلکه از لحاظ ذهنی هم به شما آسیب می‌زند زیرا دیگر در مقابل عکس‌العمل ها می‌ترسید. طبیعتا بازی بعدی برایش بهتر خواهد بود."

مورینیو سپس در تمجید از اسکار گفت:" اسکار بهترین بازیکن ما بود. وقتی تیم توپ را می‌گرفت، او خیلی تند و تیز و سریع بود، فکر می‌کنم عالی کار کرد. یکشنبه ، سه شنبه و شنبه بازی کرده است. بعضی بازیکنان در اواسط هفته استراحت داده می‌شوند و انتظار دارم در آخر هفته کاملا آماده باشند. او خیلی خوب بازی می‌کند. در پیش فصل به خاطر جام جهانی خیلی آماده نبود ولی حالا در بهترین فرمش حضور دارد و خلاقیت بالایی از خود نشان داده است. او بسیار با استعداد است."

19. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •