این بازی ه-ک نداره تمام ه-ک یا دروغه و خودتون ه-ک میشید یا کارنمیکنه
این بازی ه-ک نداره تمام ه-ک یا دروغه و خودتون ه-ک میشید یا کارنمیکنه
دوستانه با تجربه بهترین نقشه واسه TH 7 کدومه بنظرتون ؟ 3 روز دیگه TH م آپدیت میشه گفتم از همین الان یه نقشه خوب پیدا کنم ...
امروز واسه دو سالگی کلش آف کلنز یه پیام اومده.
شما میتونین از امروز تا هفت آگوست به مدت یک هفته ، تمام معادنتون رو فقط با یک جم Boost بزنن
من دیشب 20 ، 30 تا جم زدم واسه بوست![]()
معدن چقدر درامد داره که هزینه هم براش میکنید والا من تو هر اتکک حداق 200 کیلو هز هر منابع میدزدم
منم همینطور٬ ۱-۲ ماهه دارم بازی میکنم٬ برای اولین بار بوست زدم دیشب٬ ۳-۴ ساعت بعدش تخفیف خورد. :))
توی تاون هال ۶ من از هر منبع به زور ۸۰ک در میاوردم (با تقریبا ۱۰-۱۵ بار نکست زدن :| )٬ هزینه لشکرم هم حداقل ۴۰ک میشد! دیشب ۷ شدم و یه مقدار وضعم بهتر شده٬ ولی هنوز بالای ۱۲۰-۱۳۰ک خیلی کم پیدا میکنم. تروفی هم ۱۳۲۰. چرا آخه؟ :|معدن چقدر درامد داره که هزینه هم براش میکنید والا من تو هر اتکک حداق 200 کیلو هز هر منابع میدزدم
اولاً در لول بالا غارت کردن جواب میده. ( 7 به بالا )
دوماً شما حساب کن واسه هر حمله چقدر باید وقت و هزینه ساخت نیرو کنی؟
من هم همین حساب رو کردم اما دیدم به صرفه نیست
مثلا 20 هزارتا خرج میکنی واسه نیرو ،دو ساعت هم وقت میذاری واسه تولیدشون. 30 هزارتا غارت میکنی. واسه 10 هزارتا طلا و اکسیر ؟؟؟
در صورتی که وقتی معادنت رو بوست بزنی تمام معادن در کمتر از یک ساعت 20 هزارتا طلا و اکسیر جمع میکنه !
والا یجوری میگید من احساس میکنم بازی که میکنم با بازی شما فرق داره))
من تو این 2 هفته 1.5 ملیون دادم سربازخونه اپ کردم
1.5 دادم لابلاتوار اپ کردم
1.5ملیون دادم بربر به 5 اپ کردم
1.5 ملیون دادم دوتا کمپ اپ کردم
فردا هم 2250000 میدم ارچر 5 بشه
همه رو هم با غارت بدست اوردم منابع ام سطحشون 7 و 6 هستش
----
البته 2 تا mortar و 2تا Archer tower هم اپ کردم ولی اونا طلا مصرف میکنن![]()
Last edited by akpa; 31-07-2014 at 18:46.
نه خوب منم حرفم همینه !
میگم تو لول بالا میشه غارت زد به چند دلیل یکی اینکه ارتقا موارد بالاتره ( الان مورتار ما تا لول 4 بیشتر آپ نمیشه یا باراکا تا لول 8 )
لابراتوار هم تا لول 3.
خوب من با این حجم از نیرو و قدرت ، چقدر امکان داره بتونم در هر حمله 1 میلیون غارت کنم؟ تازه اگر بازی رو ببرم.
البته اگر بخوام مثه این چینی ها بازی کنم ، هی میان می بازن کاپشون کم میشه بعد میرن لول پایین تر ، با سربازای قوی تر میرن لول پایینی ها دخلشون رو میارن
من لول شش هست تان حالم و همه منابعم هم در همون حد به غیر از دیوارام ( عکس مپم رو میذارم )
یارو با آزدها و غول و دیو بهم حمله کرد در عرض کمتر از چند ثانیه با خاک یکسان شدمو منابع ام هم از بین رفت تا حدودی.
چون حملات انجام دادم زیاد و قوی ترین نیروم هم ویزارد لول سه هست ، میگم نمیشه تو این لول زیاد مانور داد !
من تصمیم دارم تو این لول فول آپدیت بشم بعد بیام لول بالا ولی لول بالایی هایی که کاپشون کمه و اومدن هم سطح من شدن میان دخل منو میارن نمیذارم کارمو بکنم
از طرفی ما مدت زیادی هست وار نرفتیم. بازم از وار میشد یه چیزی در آورد. اونم فعلا خبری نیست ازش !
چندتا راهنمایی کنم بهتون اولا زیر 100 کیلو الیکسیر نرین چون مایه به مایه در میاد
خوب سرچ بزنید پولش مهم نیست شما 30 بارم سرچ بزنی نهایتش 20 هزار طلا مصرف میشه ولی با گرفتن یه طعمه خوب ممکنه تا 300 هزار طلا بدست بیارید
همیشه با سپاه کامل و نیروی کمکی برید حتی وقتی میخاید کاپ کم کنید!
گول منابع زیاد حریفهای سخت رو نخورید چون معمولا نمیشه به منابعشون حتی نزدیک شد و حمله شما باعث میشه سر فرصت مناسب ازتون انتقام بگیرن!!!
گاهی لازم نیست کاپ بگیرید میشه راحت با 40 تا ارچر 50 هزار اکسیر بدست بیارید که 40 تا ارچز هزینش برای من 6400 تا میشه واین خیلی بهتر از اینه که با کل نیروتون 100 هزار اکسیر بدست بیارید چون هزینه ساخت غول و ویزارد و والبریکر به مراتب بالاتره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)