خیلی مسخرست من دوتا از بازیکن های روسیه رو تو ترکیب اصلی گذاشته بودم بدون اینکه بازی کنند راند تموم شد در واقع تیم من تو راند اول فقط 9 بازیکن داشت!با این 9 نفر 83 امتیاز گرفتم!
خیلی مسخرست من دوتا از بازیکن های روسیه رو تو ترکیب اصلی گذاشته بودم بدون اینکه بازی کنند راند تموم شد در واقع تیم من تو راند اول فقط 9 بازیکن داشت!با این 9 نفر 83 امتیاز گرفتم!
Last edited by iliafshar; 17-06-2014 at 14:57.
فيفا مگه خودش كيه الجزايري هارو حساب نكنه!؟بلژيك كره و روسيه پس چي؟
![]()
----
من با اين شانسم فكر نكنم راه به جايي ببرم امتيازم 81 هست و رنكم 156806!![]()
دوستان شما چرا دقت نمی کنید؟بالای اونجایی که نوشته Your Pitch رو نگاه کنید شما الان همزمان می تونید تیمتون رو برای راند اول و دوم ببینید و اگر خواستین تغییرش بدید!
اونجایی که نوشته 1st group phase و 2nd group phase
دوستان شما چرا دقت نمی کنید؟بالای اونجایی که نوشته Your Pitch رو نگاه کنید شما الان همزمان می تونید تیمتون رو برای راند اول و دوم ببینید و اگر خواستین تغییرش بدید!
بله حق با شماست امتیاز تیم های گروه اخر هم که امروز بازی دارند فقط برای راند اول محاسبه میشه
Last edited by iliafshar; 17-06-2014 at 15:08.
من رفتم گروه 2 با امیتاز 60 حالا باید چه کنم؟![]()
هیچی!
محتوای مخفی: .
دوستان ترکیب 11 نفرۀ تیم ها رو از کجا میشه دید؟ گفته بودین یه ساعت قبل بازی میزنه. الان من میخوام تو ترکیب دور اولم دست ببرم و از روسیه و الجزایر بازیکن بزارم.
از نظر سیستم امتیاز دهی و ساز و کار و تعیین پست ها جز بدترین فانتزی هایی هست که تا حالا تجربه کردم.
در حدی که میتونه با فانتزی های ورزش 3 مقایسه بشه![]()
در قسمت MY LEAGUE و لیگ P30World قبلا رتبه من 17 بود که حالا شدم 3
ترتیب تیمها در لیگ بر اساس امتیازه ؟
![]()
هنوز خیلی مونده تا بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر،احتمالا در پایان راند اول اولین رده بندی مشخص میشه
جالبه که در لیگ خودمون،تیمهایی که پرچم غیر ایران داشتند نشان داده نمیشوند!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)