به قول عادل اگه قبل از بازی میگفتند یک هیچ از ارژانتین می بازید میگفتیم خب ولی گل دقیقه 91 واقعن زور داره.
دوستان دوباره پیج مسی را مورد عنایت قرار دادند
به قول عادل اگه قبل از بازی میگفتند یک هیچ از ارژانتین می بازید میگفتیم خب ولی گل دقیقه 91 واقعن زور داره.
دوستان دوباره پیج مسی را مورد عنایت قرار دادند
از ته دل دعا کنید امشب نیجریه با بوسنی مساوی بشه و ایران بتونه بوسنی رو شکست بده تا به لطف و عنایت خدا حق بچه های ما ضایع نشه و ما
بتونیم به دور بعد صعود کنیم
اگر از افرادی که میرن به پیج داور و مسی و... اینجا هم داریم و اینرو میخونه تصویر یک ملت رو خراب نکنید...این راهش نیست.هیچی تو ورزش عوض نمیشه.تو این جام خیلیها از داوری ضربه خوردن. لشکر کشی آنلاین نداشتن که، مسی هم که بازیکن حریف بود نیامده بود مارو ناز کنه...
الان چهره خوبی از مردم ما و تیم ما به نمایش درامده ...با فحاشی خرابش نکنید، ترول بسازید، فریاد کنید، تحلیل کنید، احساستون رو بگید، جوک بسازید و...
ولی چرا بجای همه این واکنشها دشنام دادن، چرا شخصیتها پایین بیاد؟
حاضر بودم فینالو نبینم ولی بازی ایران آرژانتینو ببینم
نیمه دو + حقیقی معرکه بودن
به قول بچه ها این که آرژانتین جلوی ایران وخت کشی کنه یعنی...
: )
واقعا من فکردم ارژانتین بهترین تیم دنیا هست ولی الان میبینم اونا پشم بازیکنای ماهم نمیشن بازی که ماکردیم اونا هیچ وقت توخواب هم نمی دیدن پولادی. مسی وهیگواین رودریبل کنه
واقعا به این استعداد کیف میکنم
درسته اونا بوردن ولی گلشون مفت نمی ارزه
مسی وبازی کنای ارژانتین هیچی نیستن خیله که دی ماریا ازترس ازایران داشت دقیقه اخر بااروم رفتن اززمین وقت میکشت
ایران دوستت داریم مرگ برفدراسیونمون
Last edited by امید رض; 21-06-2014 at 23:29.
حیف شد. نیجریه از کفمون در رفت.
حیف شد. آرژانتین از کفمون در رفت.
باورمون هست که دو جمله بالا حقیقت محضه.
فکرشم نمیتونم بکنم این ایران نتونه بوسنی رو ببره !!
من از الان تو فکر بازی ایران فرانسه ام ! اونا قاطین !!
این کمپین حتما باید در فیسبوک و شبکه های اجتماعی تشکیل بشه :
کمپین تلاش برای ماندن کی روش در تیم ملی
![]()
دوستان حتما اگه پیجی چیزی ساختن همه جا منتشر کنن و به اشتراک بزارن . تنها راهی که مردم معمولی میتونن از کی روش حمایت کنن همینه .
حیفه واقعا این مربی . بشه که لااقل واسه جام ملتها بمونه و ما طعم یک جام رو بچشیم بعد از این همه سال .
کاش کی روش بمونه و همینطور کاملا ساپورتش کنن و دیگه مثل قبل باهاش رفتار نکنن . الان تازه تونسته دهن همه منتقدای عوضیش توی ایران رو ببنده . حیفه که الان بره .
الآن وقت روحیه دادن به بازیکنانه
بریزیم تو پیجشون تو اینستاگرام فیس بوق اون پرندهه ازشون تشکر کنیم چون آرژانتین رو خوار و خفیف کردن
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)