خب میریم که داشته باشیم اولین پیروزی زیبا و دلچسب آلمان رو!
پرتغال توی این سال ها حرفی جلوی آلمان نداشته و ایشالا امشب هم این روند تکراری رو رعایت میکنه!![]()
خب میریم که داشته باشیم اولین پیروزی زیبا و دلچسب آلمان رو!
پرتغال توی این سال ها حرفی جلوی آلمان نداشته و ایشالا امشب هم این روند تکراری رو رعایت میکنه!![]()
دیگه انتظارات به پایان رسید...امیدوارم در یک بازی زیبا، برنده از زمین بیرون بیایم
فرزندان باواریا،روهر و گلزنکرشن،برادران منپی نوشت:برداشت آزاد از سخنرانی آراگورن و تئودن
امروز توی چشمای شما همون نگرانی رو میبینم که در قلب من هم هستش،ممکنه روزی برسه که شهامت ژرمنها به اتمام برسه،زمانی که دوستی هامون رو به پایان برسونیم و پیمان برادری بینمون شکسته بشه،اما امروز اون روز نیست.
ساعت زوزه ی گرگ ها فرا میرسه،ساعتی که عصر ژرمن ها به پایان میرسه،ولی امروز اون روز نیست.
روزی که لاشخورها بالای سرمون پرواز میکنن،روزی که آوای شوم جغد به گوشمون میرسه،ولی امروز اون روز نیست.
نیزه ها به لرزش درمیان،سپرها شکسته میشن، ولی امروز روز شمشیره،امروز روز خونه،امروز ما میجنگیم.
شیپورها رو به صدا دربیارید،ژرمن ها به پیش
![]()
Last edited by بردیا; 16-06-2014 at 18:05.
خب پیرو اخرین اطلاعیه رسمی و حماسی کاپیتان می ریم که لباس رزم سفیدمون رو به تن کنیم و یک ساعت مونده به شروع بازی به استقبال مسابقه بریم
ترکیب هم که اعلام شده .. لام هافبکه ... سه نفر جلو کاملا شناور و بازی با فالس ناین .. خط دفاعی هم همون نفرات بازی اخر دوستانه ... امیدوارم از کناره ها در دفاع به مشکل نخوریم ... نکته مثبت این ترکیب حضور کروس در پست اصلی خودش هست به نظرم ...
پیش به سوی اولین پیروزی
نویـــر
بواتنگ، هوملس، مرته ساکر، هوودس
لام، خدیرا، کروس
اوزیل، گوتسه، مول
ترکیب اومده و خوشبختانه مولر توی ترکیب هست
مانوئل نوير - فيليپ لام- پرمرتهساکر- متس هوملس – بنديکت هوودس – جرمي بواتنگ – سامي خديرا- توني کروس – مسوت اوزيل- توماس مولر و ماريو گوتسه
با فرياد death به حمله ارك ها ميريم
تركيب هم اعلام شد ... غير از حضور لام در خط مياني كه نكته منفي هست ، حضور كروس توي پست اصليش جاي اميدواري هست ...
سه نفر جلو هم كاملا مشخصه كه شناور هستند و اينم نكته ي خوبيه ...
نكته مهم و خوب تعويض هايي هستن كه آلمان ميتونه داشته باشه ... پودولسكي و شوايني و كلوزه و شورله و... بازيكناني هستن كه ميتونن هر كدوم بازي رو برگردونن !
در كل اميدواريم مثل هميشه با يك بازي روان و خوب برنده باشيم
ایول ...امیدوارم نیمه دوم دست کم نگیریم به نظرم تیم رو نباید خسته کرد باید نیمه دوم مدارا کرد
پوست پرتغال رو کندیم رفت
داور می تونست با ملایمت بیشتری نسبت به په په رفتار کنه اما حرکات مولر هم بی تاثیر نبود.
دو گل هم زد مولر
کلوزه رو هم بیاره رکورد بزنه دیگه تکمیل شه![]()
آقا من از هواداران آلمان عذرخواهی میکنم که به توانایی های این تیم شک کردم و پیش بینی 2-1 کردم به نفع آلمان...یک نیمه 3 تا اون کی گل زد مولر![]()
من گفتم با اختلاف دو سه گل ولی امثال کلا عبیه میفهمی؟ عصبیه المان میزنه پوستت رو میکنه....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)