من هنوز تو علاالدين نديدم اگه ببينم توي تاپيك علاالدين اعلام و قيمتش رو هم ميزارمنوشته شده توسط rshr
![]()
من هنوز تو علاالدين نديدم اگه ببينم توي تاپيك علاالدين اعلام و قيمتش رو هم ميزارمنوشته شده توسط rshr
![]()
فعلا باید صبر کنیدنوشته شده توسط mrmostafa
ولی بهتره که گوشی رو تو خونه یه بار آپدیت کنی آخه وقتی گوشی جدید از کارخونه میاد ممکنه هنوز مشکلات نرم افزاری نامشخصی داشته باشته که با آپدیت بر طرف میشن
مرسی ولی فکر نمیکنم من این سوالو کرده باشم ولی در هر صورت ببخشیدنوشته شده توسط Mehdi_MaX
من میتونم تم یا آهنگ رو بریزم اما تو نصب برنامه ها مشکل دارم اون برنامه هایی که من دارم با فرمت sis هستن که وقتی مثلا تو شاخه others میریزمشون کار نمیکنن
بازم معذرت بازم ممنون بای
Last edited by siavashh; 12-09-2006 at 12:42.
سياوش جان مگه گوشيت سوني اريكسون نيست ؟ خوب اگه سوني اريكسون باشه كه نميشه فايلهاي sis رو روش ريخت شما بايد برنامه هايي رو پيدا كني كه پسوندشون jar باشه چون سيستم عامل گوشيت جاوا هستنوشته شده توسط siavashh
![]()
در ضمن برنامه هاي جاوا فعلا خيلي كم هستن
تو برنامه هاي كاربردي هم اگه بري يه چند تايي پيدا ميكني![]()
موفق باشي![]()
اگه برنامه واسه سوني اريكسون ميخواي سياوش جان به تاپيكي كه تو اضاي من هست يه سري بزن
با این حساب سر من کلاه رفته یه سی دی گرفتم نوشته مخصوص گوشیهای سونی اریکسون که k750 هم توی لیستش هست ولی همه برنامه هاش sis هستندنوشته شده توسط Mehdi_MaX
![]()
![]()
ممنون از کمک هاتون
راستی یادم رفت بپرسم سیتم موبایل من یعنی k750i چیه؟! یعنی UIQ نیست؟!!![]()
نه جاواست كه يه پلتفرم نه يه سيستم عامل.نوشته شده توسط siavashh
نوشته شده توسط ali_j98
خیلی ممنون
![]()
سلام از شما عزيزان كسي ميدونه دوربين k750 -w700-w800-w810 با هم از لحاظ كيفيت فرق مي كنه يا نه
ممنون
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)