سلام دوستان تو رم یه گوشیان 70 وقتی با رم ریدر میخوام براش بازی بریزم این ارور رو میده دلیلش چیه؟
![]()
سلام دوستان تو رم یه گوشیان 70 وقتی با رم ریدر میخوام براش بازی بریزم این ارور رو میده دلیلش چیه؟
![]()
Last edited by samir_dante; 24-04-2007 at 15:26.
آقا من واقعا شرمندم یه تاپیک اضافی زدم" آموزش نصب بازیهای جاوا " بعد اینجا رو دیدم آخه شونصد نفر اینجا و اونجا سوال کرده بودن
اینم آدرسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیران عزیز لطفا زحمت پاک کردنشو بکشن
بازم شرمنده
پس چی شد این جواب ؟!!
سلام دوستان
مشكل هنگام آن زيپ كردن ميباشد كه چندين پوشه باز ميشه من نتوانستم فايل را برايتان آپ كنم
سلام بر همگي
من مدتهاست كه اين مشكل را در دريافت فايلهاي rar دارم
برنامه به نام جار عنوان شده بعد از دانلود آن و تبديل به آن زيپ بجاي يك فايل با پسوند جار چندين فايل باز ميشه
مثلاً براي باز كردن فايل فشرده بازي callofduty_4fw فايلهاي زيادي از جمله فايلهاي صوتي آن باز ميشه .
بعضي از دوستان عنوان كردند كه با تغيير پسوند ميشه آن را درست كرد . ولي من روش آن را نميدونم
خواهشمند است در صورت امكان روش اين كار را بگوئيد . چون من تعدادي زيادي فايلهاي اين شكلي دارم .
می خوام بدونم چه جوری میشه با پی سی سوییت برنامه ها رو مموری موبایل نصب کرد اگه نمیشه برنامه دیگه وجود نداره که این کار رو انجام بده
سلام . من هر چی تلاش میکنم نمیتونم نقشه تهران رو رو موبایل 6600 اجرا کنم ..نسخه کرک شده اش که ارور میده ..از یک سایت دیگه هم که گرفتم نمیدونم کدوم فایل رو باید انتقال بدم ..اگه ممکنه لینک جدیدی از این برنامه و آموزش نصب رو بگذارید ممنون میشم
سلام.خواهش ميكنم كمكم كنيد.
مشكل: آقا من نرم افزار smart gurd رو حدود 3 ماه پيش دانلود كردم خيلي هم خوب كار ميكرد باهاش هم خيلي حالكردم.يه روز زدم unistalesh كردم بعد كه دوباره نصب كردم...... قبل از ورود به برنامه از من پسورد ميخواد . در حالي كه دفعات اول نميخواست.... همون كد قبلي رو ميدم . باز هم قبول نميكنه . هر كار ميكنم نميشه.همون لينك رو رو موبايل رفيقم نصب كردم رو مال اون كار كرد . حالا من چيكار كنم؟ 20 بار ديگه هم نصب كردم ولي جواب نميده هي پسورد ميخواد. 12345.1234.
0000 هم امتحان كردم باز نشد.
گ.شي من هم 6710 هست. خواهش ميكنم كمكم كنيد!
( تورو خدا نگيد يه سرچ تو تاپيك كن پيدا ميشه)
سلام
یک کاری کن ، برنامه را پاک کن و با برنامه اف اکسپلورر فولدری یا فایلی از برنامه اگر که مونده
را پاک کن و گوشی را یک خاموش و روشن بکن ببین جواب می ده یا نه ؟
بای
کاری نداره گوشیت اگر که کابل داره کابل را بهش وصل کن و چند لحظه صبر کن تا
گوشی را بشناسه بعد برو روی برنامه و یا بازی مورد نظرت دبل کلیک کن و بقیه
مراحل که همش yes or no و ok هست ،
اگر هم که کابل نداره بریز روی مموری گوشی (با رم ریدر) بعدش با File mgr گوشیت
از همون جایی که ریختی فایل رو اجراش کن و نصبش کن .
بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)