دوستان این تلویزیون های سونی motion flow اشون همه در یه حده? مثلا w600b و w800b از ای لحاظ چ تفاوتی دارن?
دوستان این تلویزیون های سونی motion flow اشون همه در یه حده? مثلا w600b و w800b از ای لحاظ چ تفاوتی دارن?
اصولا هرچی اینچ میره بالا motionflow میره بالا.
مثلا w800b سایز 42 اینچ با فرکانس تصویر 200 و سایز 50 و 55 اینچ با فرکانس تصویر 400
سلام ، امروز خیابون جمهوری بودم برای دیدن تلویزیون ، تک و توک مغازه ها مدل 46W700A رو موجود داشتند با قیمت 3.200 ( مدل 2013 ) ، با مدل 48W600B به قیمت 2.900 ( مدل 2014 ) که مقایسه کردم تصویر 700A خیلی بهتر بود ، چرا SONY مدل جدیدش ضعیفتره ؟ نمی دونم کدومو انتخاب کنم ؟؟![]()
از چ لحاظ بهتر بود? شاید تنظیمات تلویزیون درست نبوده
تصویر با تنظیمات مشابه در w600b و w800b کنار هم بصورت کاملا محسوس به لحاظ شفافیت و رزولوشن و کیفیت رنگها برتری داشت.
حتی در فروشگاه دیگه هم بهمین ترتیب بود دلیلش رو یکی از فروشنده ها پایین اوردن کیفیت و در نهایت قیمت تمام شده برای sony جهت رقابت با برندهای دیگه عنوان میکرد که به نظرم منطقی نیومد ضمن اینکه این مدل توسط نمایندگی ایرانکو وارد نشده است...
نظر شما چیه ؟ قیمتش بالاترش رو یکی دیگه از نمایندگی های فروش که 700 رو موجود نداشت ، عدم تولید می دونست نه چیز دیگه ....
سری ۷۰۰ فقط برا اروپا درست شده. در مورد سری ۶۰۰ هم من خودم ی فروشگا دیدم تصویرش خوب بود اما سری ۸۰۰ اندازه ۵۰ اینچش واقعا عالی بود. وبسایتهای نقد تلویزیون هم از ۶۰۰ بد نگفتن
اتفاقا فروشنده هم همینو گفت ، منبع شما چیه ؟ اگه اطلاعات بیشتری دارید ممنون می شم ... فردا می خوام برای خرید یکیشون اقدام کنم ...46W700A یا 47W600B ???? :
وبسایت rtings,com و hdtvtest,co,uk نقدهای هر دو رو دارن حتما چک کنید.
سلام دوست عزیز.
من W600B 48 گرفتم زیاد راضی نیستم. تصویر از رو برو خوبه !
فقط کافیه به صورت مایل به تلویزیون نگاه کنی!!!! تمام اون رنگهای جذاب از بین میره!!!! زاویه دیدش اصلا خوب نیست. افتضاحه!!!
قبلا 42W670A داشتم همه چیز عالی بود فکر میکنم سری 2013 خیلی بهترباشه.
Last edited by A3090; 11-12-2014 at 14:53.
درود
حسگر نور رو خاموش کن.
SONY XPERIA Z3
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)