خب همین دلایل برای صعومون به نظر کافی میاد.
اما حس میکنم بوسنی میزنه به بادمون میده
البته اگر نیجریه رو بزنیم هم روحیه تیم میرسه به سقف هم ممکنه غرور کاذب بیاره و داغونمون کنه!
خب همین دلایل برای صعومون به نظر کافی میاد.
اما حس میکنم بوسنی میزنه به بادمون میده
البته اگر نیجریه رو بزنیم هم روحیه تیم میرسه به سقف هم ممکنه غرور کاذب بیاره و داغونمون کنه!
با این بارون که توی بازی مکزیک داره میباره نگران لباس تیم شدم نکنه اب برندن![]()
به نظر من که تنها مزیت اون تیم 2006 به این تیم امسالمون فقط وجود چند تا بازیکن مثل کریمی ، هاشمیان ، مهدوی کیا و حالا یکی یا دو تا دیگه که به زور میشه نام برد بود . انصافا بازیها رو که دوباره نگاه کنی میبینی کلی از بار تیم روی دوش اینا بود . مخصوصا کریمی .
اما امسال به نظرم تنها کسی که در سطح اونها بازی میکنه دژاگه هست . حتی بالاتر از اونها . اما بازیکن ستاره دیگه ای نداریم که بشه خیلی روش حساب کرد . فقط یه سید جلال توی دفاع رو میشه اسم برد .
فکر نمیکنم امسال اگه نیجریه رو هم ببریم غرور کاذب بگیره ما رو . چون بازی دوم با ارژانتین هست . اگه بازی دوم با بوسنی بود شاید در صورت برد جلوی نیجریه یه کم غرور کاذت تیم رو میگرفتهر چند معمولا این جور چیزا روی دوش مربیه و وجود یه مربی حرفه ای مثل کی روش نمیزاره بازیکنها به همچین غروری برن .
توی خط دفاع بازیکنی مثل پژمان منتظری رو هم داریم که اگه نگیم سطحش فراتر از سید جلاله بی انصافیه که نگیم هم سطحه...
آندو که حالا باتجربه تر از آندوی 2006 هست و بازیکن قابل اعتمادیه برای تیم رو وسط زمین داریم که وظایفشو به خوبی انجام میده .
خسرو حیدری و احسان حاجی صفی هم اگه آماده و قبراق باشند میتونند توی پست خودشون بدرخشند .
بجز اشکان دژاگه توی فاز هجومی مهره های خوبی مثل گوچی و جهانبخش رو هم داریم (که مهاجمای پا به سن گذاشته 2006 در برابر اینها فکر میکنم پایین ترند....)
هاشمیان هم اون موقع بدترین دوران بازیگریش بود ، هاشمیان زمانی خوب بود که نیمکت نشین دایی بود یا اصلا به تیم ملی دعوت نمیشد ...
کریمی و مهدوی کیا و دایی هم ستاره های خاموش بودند ... و با سالهای جوونیشون خیلی فرق داشت بازیشون ...
ضمنا الان دیگه فوتبال ستاره محور نیست و ستاره ها نتیجه ی بازی رو رقم نمیزنند ... تیم باید تیم باشه ...
البته توجه داشته باشید که من سعی در این ندارم که بگم تیم فعلی ایران تیمی بی کم و کاست و همه چی تمومه ... من فقط باورم اینه که تیم الان به مراتب از تیم 2006 بهتره ...
اره درسته . حالا که فکر میکنم میبینم تیم الان حتی از نظر بازیکن هم بهتر از سال 2006 ـه .
ولی نمیدونم چرا ادم نسبت به اون تیم حس بهتری داشت . حس میکردی واقعا تیم 15 ام دنیا هستن . اما الان حتی فکر میکنی 40 ام دنیا هم واسشون زیاده . نمیدونم چرا .
سلام دوستان . جام جهانی روی کانالهای ماهــواره ایِ مجانی هم قابل دریافت هست ؟ اگه بله , کدوم ماهــواره ؟ کدوم فرکــانس ؟ یک نفر گفت روی BADR فركــانس 11900 پخش میشه اما اینجا 11900 اصلا موج نداره یعنی سیگنال صفر هست .
نه مث اینکه دو سه تا هستند و اونها هم در طی بازی خیلی به مراتب فریز میشند و فایده ای نداره دیدن بازیها از اونا...
بطوریکه منم قیدشونو زدم و با کد بیس از شبکه 3 میبینم ...
(مگر اینکه بعضی از بازیها رو بشه مجانی دید ! مثلا بازیهای آلمانو از zdf و بازیهای ایتالیا رو از شبکه های ایتالیایی مثلا rai)
دیگه چه میشه کرد ... امشب هم که هوادارای هر دو تیم هات و زحمت سانسورچی ها رو بیشتر کردند ....
ضمنا" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by banii; 14-06-2014 at 00:52.
واسه ما هم خیلی خوب شد که اسپانیا 5 تا خورد .!!!!
موافقید؟!!!
منظورت اینه که اگر ایران دو رقمی بشه میگم فقط 5 تا کمتر از قهرمان جهان خوردیم![]()
اسپانیا امیدوارمون کرد حالا اگه از آرژانتین زیاد گل بخوریم زیاد کسی بهمون نمیخنده چون تنها نیستیم![]()
Last edited by FOURTH RETURN; 14-06-2014 at 11:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)