حداقل حرف ممکنه رو بزنید و وقتی در مورد چیزی با دلیل مطمئن نیستید اظهار نظر نکنید
چه در جمع واقعی و چه در جمع مجازی
وقتی حق با شماست و مطمئن هستید ، از هیچ برخوردی ناراحت نمیشید چون با دلیل میتونید جواب بدید.
حداقل حرف ممکنه رو بزنید و وقتی در مورد چیزی با دلیل مطمئن نیستید اظهار نظر نکنید
چه در جمع واقعی و چه در جمع مجازی
وقتی حق با شماست و مطمئن هستید ، از هیچ برخوردی ناراحت نمیشید چون با دلیل میتونید جواب بدید.
سلام
بیمار دو قطبی یعنی چی؟
آختلال خلق دوقطبی نوعی اختلال روانپزشکی هست که خلق بیمار بین طبیعی ، مانیا یا اقزایش یافته و افسرده یا کاهش یافته در نوسان هست
بستگی به علایم و طول دوره های خلق و تعداد نوسانات به انواع مختلف تقسیم میشه
معمولا پیشزمینه ژنتیکی در این اختلال وجود داره
درمان اصلی اون دارو های تثبیت کننده خلق مثل لیتیوم،سدیم والپورات،لاموترتژین و ..... هست
با توجه به شدت علایم مکنه درمان های دیگه هم ممکن هست داده بشه
من اصلا متوجه نشدم میشه ب زیان عامیانه بگید یعنی چی؟؟
خیلی ساده یعنی اینکه شخص گاهی وقتا رفتار عادی داره و انگاری هیچیش نیست! بعد گاهی وقتها کلا ادم دیگه ای میشه حالا یا ممکنه به حالت یک شخص شدیدا افسرده باشه یا مثلا یک ادم به شدت عصبی منظورشون از نوسان اینه که بین این دو حالت مدام فرد درگیره
حالا اگر دیر به دیر این اتفاق براش بیفته داروهاش ساده تر
اگر مدام تغییر خلق بده خب این بیماریش شدیدتره پس درمانش سختتره داروهاش فرق داره...
بسته به اینکه هرچند وقت یکبار طرف میره اون کانال! این بیماری دسته بندی داره مثلا ضعیف، متوسط، شدید
درود چرا ویزیت روانپزشکان از پزشکان متخصص گران تر است؟ 33 هزارتومن هست
چون روانپزشک ها با توجه به نوع بررسی بیمار که با مصاحبه هست مدت زمان بیشتری رو به به طور متوسط به هر بیمار اختصاص میدن بنابراین ویزت اونها بیشتر از متخصص های رشته های دیگه و برابر با ویزیت فوق تخصص و فلوشیب ها هست
ویزیت فوق تخصص روانپزشکی هم از همه بیشتر هست 37000
نرخ دولتی برای روانپزشک 12000 و فوق تخصص روانپزشک 14400 هست
من اگر بودم، ویزیت روانپزشکان را رایگان میکردم همچنین داروها شو
نصف مشکلات جامعه حل میشد
من مدتی مشکل معده و تهوع داشتم رفتم پیش دکتر متخصص داخلی علاوه بر دارو معده قرص پرفنازین ۲ هم نوشت..
خواستم ببینم این قرص برای چی هست ؟ و ایا مصرفش وابستگی نمیاره؟؟؟
این قرص از دسته داروهای آنتی سایکوتیک هست و در روانپزشکی کاربرد داره
همچنین این دارو مهارکننده دوپامین هست خاصیت ضد تهوع و استفراغ داره و با این دلیل هم تجویز میشه
اگر به صورت دراز مدت و با دوز بالا مصرف بشه قطع کردن اون باید تدریجی باشه
اما در مدت کوتاه و با دوز کم مشکلی ایجاد نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)