لینک درست نیست .اون نقطه چینا چین؟![]()
لینک درست نیست .اون نقطه چینا چین؟![]()
دیجیکالا
Sent from my HUAWEI G700-U10
گارانتی هماهنگ
سلام
چرا پیشرفته تر هست ولی من از یکی از فروشنده ها پرسیدم ، گفت چون اون موقع که دلار گرون بود اینا z500 رو وارد میکردن ، بخاطر همین پایین نمیارن قیمیت رو
حالا درست و غلطش رو نمیدونم
خب درش رو نبند.منم بعضی شبا میزنم واسه دانلود ولی درش رو نمیبندم
حالا تست میکنم ببینم مال منم اینطوری میشه یا نه؟
آقا من ویندوز 8 روی لپتاپ نصب کردم ولی خیلی باهاش حال نکردم و میخوام ویندوز 7 رو نصب کنم
حالا با توجه به اینکه ویندوز 8 برای این لپ تاپ توصیه شده مشکلی با ویندوز سون نداره؟
دوستانی که ویندوز 7 نصب کردن مشکل خاصی باهاش ندارن؟
دوستان من میخوام سر برج این لپ تاپ رو با کانفیگ i7 و رم 8gb بخرم
خواهشا راهنماییم کنین که به نظر شما تا 2.5 این لپ تاپ بهترین گزینس؟! کسی تا حالا باهاش مشکل نداشته؟ کیفیت صفحش چطوره؟
چند ساعت شارژ نگه میداره؟...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام
من تا حالا 7 نصب نکردم ولی دوستانی که نصب کردن ، مشکل کم و زیاد کردن نور صفحه رو داشتن + همچین چیزایی
ولی اگه درایورهاش رو از سایت لنوو بگیرین و نصب کنید مشکلی نیست
سلام
توی این قیمیت ، فک کنم بهترین باشه ( حداقل یکی از بهترین ها هس ) ولی مشکل خاصی نیست
مگه اینکه لپ تاپتون از اول مشکل داشته باشه ، در غیر این صورت نه مشکلی نداره
کیفیت صفحش هم بد نیست ، نمیشه دقیق گفت چجوریه
باید خودت از نزدیک ببنینی ولی اگه درایورش رو نصب کنی و نورش رو تا اخر زیاد کنی ، راضی کنندس ، مگه اینکه کارت تماشای فیلم و.... باشه ( کلا کارای مالتی مدیا حرفه ایی باشه )
ممنون داداش
من این لپ تاپ رو واسه گیم نمیخوام چون یه سیستم گردن کلفت واسه گیم دارم ولی شاید بعضی وقتا بصورت LAN بین 2 سیستم گیم بزنیم!
قصدم از خرید این لپ تاپ تماشای فیلم و دانلود و... این جور چیزاس و از این طرف هم میخوام کانفیگ بالایی داشته باشه
متاسفانه من توی تهران جایی پیدا نکردم که بتونم این لپ تاپ رو تست کنم. شما جایی میشناسین؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
hp probook 4540 هم یه نگاهی بنداز بهشالبته به شرطی که گرافیک قوی نیاز نداشته باشی.صفحه نمایشش بهتر از z500 و z510 هست
کیفیت صفحه نمایش z500 که اصلا خوب نیست من همین روزاست میخوام بفروشمش
4540 فقط صفحه نمایش بهتری داره
cpu و گرافیک ضعیف تری داره
تقریبا هم هم قیمتن ، پس به صرفه نیست که 4540 بگیره
البته بسته با کاربرد فرد داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)