تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 99 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 988

نام تاپيک: آرشیو / FIVB World League 2014 | با حضور ایران

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی اون ویدئو چک ست پنجم رو نمی دونم چرا به نفع ما نگرفتن!‌ در صورتی که برخورد توپ به دست بازیکن برزیل محرز بود تو تصاویر تلویزیونی! اصلاً برخورد توپ به دست رو بررسی نکردن!‌ فقط بیرون رفتن توپ و خطای تور رو چک کردن ... من اشتباه می کنم یا اونا یه امتیازو به سادگی از دست دادن؟
    اتفاقا من هم متوجه برخورد توپ با دست بازیکن برزیل شدم ولی بعد که چک کردند گفتند مشکلی نداره فکر کردم من اشتباه دیدم

2. 3 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

باید دید ایتالیا 2 بازی که جلوی ایران بازی داره مثل بازیش با لهستان با ترکیب دومش وارد بازی میشه یا از شانس گند ما با تمام قوا به مصاف ایران میان

واقعن جای تاسف داره امیدوارم نمایش خوبمون مقابل برزیل جلوی ایتالیا تکرار کنیم حسابی نقره داغشون کنیم

4. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوشم میاد برزیل با همۀ دبدبه و کبکبه ای که داشت رو اون قدر عصبانی کرده بودیم که هر چی داشتن رو کردن
    دیگه تمام توان برزیل همینی بود که دیدیم
    بازگشت بجه ها هم بعد از دو ست ول واقعا تحسین برانگیز بود
    این ایران رو مقایسه کنید با ژاپنی که در مقابل آرژانتین، فرانسه و آلمان از 8 بازی فقط یک امتیاز گرفته!
    باید دید ایتالیا 2 بازی که جلوی ایران بازی داره مثل بازیش با لهستان با ترکیب دومش وارد بازی میشه یا از شانس گند ما با تمام قوا به مصاف ایران میان
    بعید میدونم ترکیبشون رو دست بزنن
    اونها الان لهستان هستن و 2-3 روز دیگه باید تهران باشن پس طبیعتا مستقیما با همون کادر و همون نفرات میان ایران
    تو 6 بازی اول به اندازه کافی قدرت نمایی کردن و از طرفی به امتیازات هم نیازی ندارن
    فقط اگه بخوان بازی در بیارن ممکنه تو راه اومدن به اینجا زنگ بزنن به زایتسف و رفقا اونا رو هم بیارن
    به هر حال باخت به ایران تازه وارد برای هر کدوم از این 3 تیم سنگینه

6. 6 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بعید میدونم ترکیبشون رو دست بزنن
    اونها الان لهستان هستن و 2-3 روز دیگه باید تهران باشن پس طبیعتا مستقیما با همون کادر و همون نفرات میان ایران
    تو 6 بازی اول به اندازه کافی قدرت نمایی کردن و از طرفی به امتیازات هم نیازی ندارن
    اتفاقا من فکر می کنم ایتالیا تیم اصلیشو استراحت داده برا بازی با ایران.بعیده که مقابل ایران هم با تیم دوم بازی کنه. از کارشون بوی تبانی میاد، از کواچ هم توی کنفرانس بعد از بازی همینو پرسیدن:

سرمربی تیم ملی والیبال در خصوص تبانی احتمالی ایتالیایی‌ها تصریح کرد: این مهم نیست که چه اتفاقی می‌افتد. مهم نیست چه تیمی مقابل ما بازی می‌کند بلکه مهم کیفیت بازی ماست که باید همیشه بهترین عملکرد را داشته باشیم
    Last edited by chekmate; 16-06-2014 at 01:11.

8. 4 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

میگن نباید انتظار داشت و این برزیل هست و این ایتالیا و ..... ولی من فکر میکنم به جایی رسیدیم که حداقل نباید بد بازی کنیم حالا بردن این تیم ها به کنار ما تو بازی دیشب تو دو ست اول فاجعه بودیم در حد تیم والیبال قبل از ولاسکو تو بازی اول هم ست اول رو خیلی خیلی بد شروع کردیم بنظر من برزیل دیشب عالی بود ولی دلیل اصلیش بد بازی کردن تیم ما بود تو چندین و چند صحنه واقعا جای خالی ظریف احساس میشد این لیبرو از لحاظ فنی اصلا در حد بقیه بچه ها نیست قشنگ و راحت یه نیم تنه ازشون پایین تر هست

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من یه چیزی رو که متوجه شدم تو بازی جمعه تماشاگرا خیلی تاثیر داشتن و با سر و صدا هاشون باعث خراب شدن سرویس برزیل میشدن و برزیلی ها دیگه امیدی به سرویس نداشتن و همه رو ساده میزدن.

سر و صداها اینقدر زیاد بود که من تو خونه اذیت میشدم!

اما دیشب دیگه مثل جمعه نبود. برزیلی ها هم کمتر تحت تاثیر قرار گرفتن و سرویس هاشون رو محکم میزدن.

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

ما همش تو لیگ جهانی بدشانسی میاریم چراتویه گروه اسون نمی افتیم مثلا چرابا فنلاند یا المان بازی نمی کنیم همش توگروه ابرقدرت هامی افتیم وصعود نمی کنیم بدوربعد لیگ جهانی 7تا گروه دیگه هم داره همش ما توگروه 1و2می افتیم حق ما ضایع میشه مثلا المانی که ازایران ضعیف تره باید بره به دوربعد ایران تو گروه خودش حذف بشه

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

قبل بازی کواچ گفت برزیل بعضی وقتها خودشه بعضی وقتها نیست
    ولی گویا امشب خود خودشه

خوب سرویس میزنن عالی دفاع میکنن
    کار مهاجمهامون خیلی سخت شده

**خوب بازی 2-1 شد
    حداقل یه امتیاز رو لازم داریم از این مسابقه تا تو جدول عقب نیفتیم چون لهستان هم عزمش رو جزم کرده امشب 3 امتیاز از ایتالیا بگیره
    دوست عزیز برزیل اگه برزیل چندسال پیش بود بازیکنان ایرانو زنده نمیذاشتن

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

ما همش تو لیگ جهانی بدشانسی میاریم چراتویه گروه اسون نمی افتیم مثلا چرابا فنلاند یا المان بازی نمی کنیم همش توگروه ابرقدرت هامی افتیم وصعود نمی کنیم بدوربعد لیگ جهانی 7تا گروه دیگه هم داره همش ما توگروه 1و2می افتیم حق ما ضایع میشه مثلا المانی که ازایران ضعیف تره باید بره به دوربعد ایران تو گروه خودش حذف بشه
    فکر کنم گروه بندی بر اساس قدرت تیمهاست نه قرعه کشی . یعنی تیمهای قدر با هم هستند و تیم های ضعیفتر هر با هم.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

همونطور كه Parsicola اشاره كرد رده بندي براساس قدرت تيم هاست و صعود ما به مرحله بعد به معني صعود به دسته بالاتر نيست. در حقيقت دسته اي بالاتر از ايني كه الآن توش هستيم نيست بلكه مرحله نهايي محسوب ميشه و توش ميتونيم مقامي بين اول تا ششم را بدست بياريم و در صورت سقوط هم ميريم به دسته ضعيف تر و اونجا با تيمهايي مثل فنلاند و آلمان همگروه ميشيم.

كلاً بازي كردن با تيم هاي بزرگ برامون باعث افتخاره. فكرشو بكنيد 12 بازي فشرده با تيم هايي مثل ايتاليا، برزيل و لهستان چقدر سنگين و در عين حال هيجان انگيزه. خداييش بازي با تيم هاي ضعيف تر اگر همه شونو حتي 3-0 ببريم به نظرم لذت چنداني نداره. مثلاً الآن شما با قهرماني واليبال ايران در آسيا حال كردين يا بردن برزيل در خونه خودش؟

15. 5 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •