اتفاقا من هم متوجه برخورد توپ با دست بازیکن برزیل شدم ولی بعد که چک کردند گفتند مشکلی نداره فکر کردم من اشتباه دیدم
اتفاقا من هم متوجه برخورد توپ با دست بازیکن برزیل شدم ولی بعد که چک کردند گفتند مشکلی نداره فکر کردم من اشتباه دیدم
باید دید ایتالیا 2 بازی که جلوی ایران بازی داره مثل بازیش با لهستان با ترکیب دومش وارد بازی میشه یا از شانس گند ما با تمام قوا به مصاف ایران میان
واقعن جای تاسف دارهامیدوارم نمایش خوبمون مقابل برزیل جلوی ایتالیا تکرار کنیم حسابی نقره داغشون کنیم
![]()
خوشم میاد برزیل با همۀ دبدبه و کبکبه ای که داشت رو اون قدر عصبانی کرده بودیم که هر چی داشتن رو کردن
دیگه تمام توان برزیل همینی بود که دیدیم
بازگشت بجه ها هم بعد از دو ست ول واقعا تحسین برانگیز بود
این ایران رو مقایسه کنید با ژاپنی که در مقابل آرژانتین، فرانسه و آلمان از 8 بازی فقط یک امتیاز گرفته!
بعید میدونم ترکیبشون رو دست بزننباید دید ایتالیا 2 بازی که جلوی ایران بازی داره مثل بازیش با لهستان با ترکیب دومش وارد بازی میشه یا از شانس گند ما با تمام قوا به مصاف ایران میان
اونها الان لهستان هستن و 2-3 روز دیگه باید تهران باشن پس طبیعتا مستقیما با همون کادر و همون نفرات میان ایران
تو 6 بازی اول به اندازه کافی قدرت نمایی کردن و از طرفی به امتیازات هم نیازی ندارن
فقط اگه بخوان بازی در بیارن ممکنه تو راه اومدن به اینجا زنگ بزنن به زایتسف و رفقا اونا رو هم بیارن
به هر حال باخت به ایران تازه وارد برای هر کدوم از این 3 تیم سنگینه
اتفاقا من فکر می کنم ایتالیا تیم اصلیشو استراحت داده برا بازی با ایران.بعیده که مقابل ایران هم با تیم دوم بازی کنه. از کارشون بوی تبانی میاد، از کواچ هم توی کنفرانس بعد از بازی همینو پرسیدن:
سرمربی تیم ملی والیبال در خصوص تبانی احتمالی ایتالیاییها تصریح کرد: این مهم نیست که چه اتفاقی میافتد. مهم نیست چه تیمی مقابل ما بازی میکند بلکه مهم کیفیت بازی ماست که باید همیشه بهترین عملکرد را داشته باشیم
Last edited by chekmate; 16-06-2014 at 01:11.
میگن نباید انتظار داشت و این برزیل هست و این ایتالیا و ..... ولی من فکر میکنم به جایی رسیدیم که حداقل نباید بد بازی کنیم حالا بردن این تیم ها به کنار ما تو بازی دیشب تو دو ست اول فاجعه بودیم در حد تیم والیبال قبل از ولاسکو تو بازی اول هم ست اول رو خیلی خیلی بد شروع کردیم بنظر من برزیل دیشب عالی بود ولی دلیل اصلیش بد بازی کردن تیم ما بود تو چندین و چند صحنه واقعا جای خالی ظریف احساس میشد این لیبرو از لحاظ فنی اصلا در حد بقیه بچه ها نیست قشنگ و راحت یه نیم تنهازشون پایین تر هست
من یه چیزی رو که متوجه شدم تو بازی جمعه تماشاگرا خیلی تاثیر داشتن و با سر و صدا هاشون باعث خراب شدن سرویس برزیل میشدن و برزیلی ها دیگه امیدی به سرویس نداشتن و همه رو ساده میزدن.
سر و صداها اینقدر زیاد بود که من تو خونه اذیت میشدم!
اما دیشب دیگه مثل جمعه نبود. برزیلی ها هم کمتر تحت تاثیر قرار گرفتن و سرویس هاشون رو محکم میزدن.
ما همش تو لیگ جهانی بدشانسی میاریم چراتویه گروه اسون نمی افتیم مثلا چرابا فنلاند یا المان بازی نمی کنیم همش توگروه ابرقدرت هامی افتیم وصعود نمی کنیم بدوربعد لیگ جهانی 7تا گروه دیگه هم داره همش ما توگروه 1و2می افتیم حق ما ضایع میشه مثلا المانی که ازایران ضعیف تره باید بره به دوربعد ایران تو گروه خودش حذف بشه
دوست عزیز برزیل اگه برزیل چندسال پیش بود بازیکنان ایرانو زنده نمیذاشتن
فکر کنم گروه بندی بر اساس قدرت تیمهاست نه قرعه کشی . یعنی تیمهای قدر با هم هستند و تیم های ضعیفتر هر با هم.
همونطور كه Parsicola اشاره كرد رده بندي براساس قدرت تيم هاست و صعود ما به مرحله بعد به معني صعود به دسته بالاتر نيست. در حقيقت دسته اي بالاتر از ايني كه الآن توش هستيم نيستبلكه مرحله نهايي محسوب ميشه و توش ميتونيم مقامي بين اول تا ششم را بدست بياريم و در صورت سقوط هم ميريم به دسته ضعيف تر و اونجا با تيمهايي مثل فنلاند و آلمان همگروه ميشيم.
كلاً بازي كردن با تيم هاي بزرگ برامون باعث افتخاره. فكرشو بكنيد 12 بازي فشرده با تيم هايي مثل ايتاليا، برزيل و لهستان چقدر سنگين و در عين حال هيجان انگيزه. خداييش بازي با تيم هاي ضعيف تر اگر همه شونو حتي 3-0 ببريم به نظرم لذت چنداني نداره. مثلاً الآن شما با قهرماني واليبال ايران در آسيا حال كردين يا بردن برزيل در خونه خودش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)