بازی انقدر سخت شده من از ترس بازیکن جوون به زور میزارم تو حتی تو بازی جام های بیخودی تو لیگ هم همینجور دارم میبازم
بازی انقدر سخت شده من از ترس بازیکن جوون به زور میزارم تو حتی تو بازی جام های بیخودی تو لیگ هم همینجور دارم میبازم
نیاز به مدرک تافل دیگه نداره...توی صفحه بازیکن هموجایکه گزینه های ترانسفر و ... هست یکیش راجب چت خصوصی با بازیکنه
خوب اولین بازی رو در لیگ انجام دادم و بازی رو 2 به 1 به منچستر یونایتد باختیم ( البته جرارد یک پنالتی رو خراب کرد ) ولی با توجه به بازی که انجام دادیم فکر کنم بازی های بعدی خوب بازی کنیم تازه گرفتم چطور کم گل بخورم
البته وقتی بهشون میگی واکنش منفی نشون میدن ولی در جواب باید بگی حرفه ای باش ابله اینطوری روحیه ام میگیرن
سومین بازی رو هم با برد پشت سر گذاشتم دوم بعد چلسی
اولی رو با سختی تو زمین سیتی با یه گل بردم و به خیال خود دوتا بازی بعدی با تیم های ته جدولی اسون هست رفتم شوکه شدم حالا به هر زحمتی بود بازی باخته رو با برد شکننده عوض کردم
نمیدونم به بازیکنای خودم قانع باشم یا با این بودجه برم دنبال جوونا...
چلسی رو 4 بر 0 بردیم و اومدیم 6 جدول یه لحظه داشتم فکر میکردم وضعیتمون بحرانی هس اما یه ذره ارامش به تیم برگشت لوریس و ورتونگن هم عالی بازی کردم مخصوصا دفو که یه گل کپی گل سانچز به رئال در این بازی زد مثل این که صحبتام کار ساز بود
با تاتنهامی دیگه؟....
یکی از گفت این توی نیم فصل،فصل دوم کرش میکنه درسته یا همین نسخه اولی که صفحه اول هسنت با پچ مشکلی نداره؟
چرا من کماکان نمیتونم این بازی رو اجرا کنم؟؟؟اخه واسه چی...حیف نیست؟تازه لب تاب خریدم...اونم با رم 8 که مثلا اینو راحت اجرا کنم...کمک کنید![]()
بله تاتنهام 6 تایی چون نسبتا ضعیفه و فقط بخاطر ورتونگن رفتم اونجا رو گرفتم واسه من هنوز به فصل 2 نرسیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)