اگه اینطوریه که خیلی خوبه .یک رادیو ازشون میگیرم با تعرفه 256 بعد میگم روی 20 یا 30 مگ بزاره
پینگ همیشه از داخل اینقدر بالاست ؟
اگه تونستی از خارج هم یک تست بزار ببینم سرعت و پینگ چه جوریه
ممنون
اگه اینطوریه که خیلی خوبه .یک رادیو ازشون میگیرم با تعرفه 256 بعد میگم روی 20 یا 30 مگ بزاره
پینگ همیشه از داخل اینقدر بالاست ؟
اگه تونستی از خارج هم یک تست بزار ببینم سرعت و پینگ چه جوریه
ممنون
Last edited by alimail3248; 29-12-2013 at 18:13.
اصلا توصیه نمی کنم که رادیو رو از خودشون بخرید برای اینکه گرون تر پاتون حساب می کنند مثل مودم ADSL خودتون برید بخرید بهتره
داداش نهایتش همون 10 مگ هستش. البته چند روز پیش یک فایل رو با سرعت 2MB/S دریافت میکردم. (سرور داخلی)
خدمت شما:
اگه واسه بازی آنلاین میخوای بکارت نمیاد. خودم PSN باز هستم. همش لگ تاخیر توی بازی داری.
پینگ اکثر مواقع همینطور هستش.
از قضیه پینگ و ... که بگذریم شما که هم با adsl مخابرات کار کردی هم با این کدوم یکی برای وبگردی سرعتش بیشنر بوده و سریعتر پیج بازمیکرد؟
مثل اینکه کلا همه جا اوضاع خراب شده احتمالا سراسریه
128
![]()
اختلال سراسری که برای پینگ وجود داره ولی پهنای باند نه .بیشتر شرکت هایی که پهنای باندشون از مخابرات بوده مشکل پیدا کردن .الان برو تاپیک تست سرعت سرعت وایمکس ایرانسل من رو نگاه کن ببین چقدر کیفیتش بالاست.
واسه منم سرعت خوبه ولی پینگ بالاست تا ببینم شبانه چطوره
واسه وبگردی وایرلس بهتره
2 مگ
128
![]()
دوستان بخاطر pcm شدن خط تلفن بعد از تخلیه از شرکت مزخرف ماناماد میخوام وایرلس بگیرم اما نمیدونم از چه شرکتی بگیرم سرعت شبانه واسم مهمه قیمتش هم اگه پایینتر باشه بهتر لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)