مشکل قبلیم حل شد اگر امکان داره بهترین پلاگین گرافیک رو برای pcsx 2 0.9.2 برای اجرای بازی God Of War بزارید با تشکر
مشکل قبلیم حل شد اگر امکان داره بهترین پلاگین گرافیک رو برای pcsx 2 0.9.2 برای اجرای بازی God Of War بزارید با تشکر
سلام من شبیه ساز ps2 رو از لینکی که مهدی گذاشت دانلود کردم بدونم بازی driver :parallel line باهاش اجرا میشه (البته من فقط همین رو دانلود کردم میخوام بدونم چیز دیگه هم برای دانلود میخواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم من
رم:512
گرافیک:geforce fx 5200
سلام
من بازی Digimon World 4 رو دانلود کردم و به جای Iso چنتا فایل داده که برنامه نمیتونه بخونش.
نام اون فایلها:
suicide.nfo
suicide-dw4p.001
suicide-dw4p.002
suicide-dw4p.003
.
.
.
suicide-dw4p.010
suicide-dw4p.sfv
و چنتا فایل دیگه.
چیکار کنم؟
دی وی دی رایتر هم ندارم.
منم همین سوال رو دارم ....
به نظر من این املاتور ها نمیتونند خوب بازی رو اجرا کنند
بالاخره تو یک قسمتی کم میارند در حال اجرای بازی
حالا شما همش پلاگین بریزید
[quote=M E H D I;1055065]شما بگين كدوم ضميمه تا راهنمايي كنم.
این ضمیمه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا مهدي
من تازه وارد اين انجمن شدم.اون لينك هايي كه براي دانلود رام1 و رام 2 گذاشته بودي رو امتحان كردم ولي يه ژيغام ميده كه اين لينك ها به دليل مشاهده نشدن به مدت طولاني فايل ها رو پاك كرده . مي خواستم اگه براتون زحمت نميشه يه لينك ديگه براي دانلود اونها معرفي كنين.
مرسي
سلام آقاي D_a_n_t_e شما مي تونيد به من كمكي بكنيد
شما از جستجوی این تاپیک استفاده کن بارها لینکش قرار داده شده.من تازه وارد اين انجمن شدم.اون لينك هايي كه براي دانلود رام1 و رام 2 گذاشته بودي رو امتحان كردم ولي يه ژيغام ميده كه اين لينك ها به دليل مشاهده نشدن به مدت طولاني فايل ها رو پاك كرده . مي خواستم اگه براتون زحمت نميشه يه لينك ديگه براي دانلود اونها معرفي كنين.
ورود شما رو هم خوش امد می گم.
Last edited by MARTIN; 02-06-2007 at 18:46.
آقایون من از Psx استفاده میکنم همون که فارسیه
ولی مموری کارت نداره مینویسه مموری کارت وارد نشده است باید چیکار کنم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)