تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 752 اولاول ... 162223242526272829303676126526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

noise canseling چه مدل هایی داره سونی ؟ in ear نباشه فقط اصلا حال نمیکنم و مورد نیازمم نیست !!!
    و اینکه باس زیادی رو ساپورت کنه البته فکر کنم باید از اونایی بگیرم که کل گوش رو میگیره نه ؟
    ولی من فکر کنم کریتیو باحال تر از سونی نیست چیزاش من واقعا از کیفیت هدفوناش راضیم ..
    ممنون میشم راهنمایی کنید ..

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امروز رفتم پاساژ ایران به قصد خرید shp 2000 با قیمت 20 تومن یا شایدم نهایتش 2700 با قیمت 35 تومن
    یه گشتی زدم دیدم یه مغازه داره 5400 رو میگه 30 تومن رفتم به نمایندگی فیلیپس گفتم که مغازه روبرو ایت داره اینو میده 30 تومن تو چرا اینقدر بالا میدی؟
    اونم گفت بیا برات میزنم 28 منم گفتم نه میرم از همون میگیرم که دیگه فاکتور رو 27 تومن زد منم گرفتم اومدم (خدایی فکر نکنم از هیچ جای دیگه ای میتونستم با این قیمت گیر بیارم)
    هرچند من تا حالا هدفون درست و حسابی استفاده نکرده بودم ولی به نظرم این خیلی کیفیتش خوبه
    فقط یه دو تا مشکل داره اولیش که اینه که دکمه ی کنترل صدا نداره (البته من خودم اینو برای یه جنسی با این قیمت یه حسن میدونم چون اگه داشتش خودش میشد یه عامل برای اینکه زودتر خراب بشه)
    دومین مشکلش هم اینه که یه مقدار به سر من کوچیکه (البته میشه گفت یه مقدار کله ی من هم گندس)

نظر اساتید چیه ؟ به نظرتون خرید خوبی کردم ؟ یا با این پول میشد بهتر از این رو هم گرفت؟

داره خودمونی میشه .bahman.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان برای یه محیط پر سو صدا مثل محیط یه کارخونه بهترن توصیتون برای هدفون چیه؟

میخوام یه جوری باشه کل صدای محیط یا تا حد زیادی رو لااقل بلوکه کنه

ممنون
    دنبال هدفون هایی برو که سایزشون حد اقل MEDIUM باشه که تقریبا کل گوشو بگیرن و ضمنا نویز کنسلینگ باشه که سر و صدای اضافه محیط رو حذف میکنند البته نه کاملا تا حد زیادی شاید مدلهایی باشه که کاملا سر و صدا رو از بین ببره ولی من نیشناسم
    خلاصه دنبال noise canseling باش.
    مرسی داداش یعنی تو مدلای کوچیکتر جواب ممکنه نده؟من بیشتر برا تمرین زبان میخوام باس مهم نیست مهم کیفیت صداس بازم اساتید اگه کمک کنن ممنون میشم

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    من یک هدفن می خوام برای ام پی تی پلیرم.

قیمت حدود ده هزار تومن و حداکتر 15 تومن

میخوام تو گوش بره و کیفیت صداش هم خوب باشه.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

مرسی داداش یعنی تو مدلای کوچیکتر جواب ممکنه نده؟من بیشتر برا تمرین زبان میخوام باس مهم نیست مهم کیفیت صداس بازم اساتید اگه کمک کنن ممنون میشم
    بهترین انتخاب برای بلوکه کردن صدای محیط هدفون in ear هست. ولی نمیدونم چرا هیچ کس هیچ علاقه ای به این هدفون ها نداره. تو هواپیما اگه بذاری تو گوشت هیچ صدایی نمیشنوی.
    ولی خب برای کسایی که نمیخوان in ear بگیرن بهتره فول سایز باشه که دور گوش رو بگیره تا هیچ صدایی درز نکنه. و البته noise cancelling باشه حتما که صدای محیط رو کم کنه. به عبارتی open نباشه و صدا به خارج و داخل نفوذ نکنه.

6. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من یک هدفن می خوام برای ام پی تی پلیرم.

قیمت حدود ده هزار تومن و حداکتر 15 تومن

میخوام تو گوش بره و کیفیت صداش هم خوب باشه.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    EP630 کریتیو از بهترین مدلهای تو گوشی هستش ؛ با قیمت 15 تومن ... حتما از نمایندگی ها بگیر ..
    بهترین انتخاب برای بلوکه کردن صدای محیط هدفون in ear هست. ولی نمیدونم چرا هیچ کس هیچ علاقه ای به این هدفون ها نداره. ...
    درسته ... خیلی ها با این مدلها راحت نیستن ... (قبلا هم فکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحثش شده بود) ... بخاطر اینه که کل بحث پلیر و هدفون واسه اکثر کاربرها یه مساله جدی نیست ... در همین راستاست که خیلی ها هم دنبال پلیر بالای 100 نیستن ..

8. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

noise canseling چه مدل هایی داره سونی ؟ in ear نباشه فقط اصلا حال نمیکنم و مورد نیازمم نیست !!!
    و اینکه باس زیادی رو ساپورت کنه البته فکر کنم باید از اونایی بگیرم که کل گوش رو میگیره نه ؟
    ولی من فکر کنم کریتیو باحال تر از سونی نیست چیزاش من واقعا از کیفیت هدفوناش راضیم ..
    ممنون میشم راهنمایی کنید ..
    من دو سه مدل NC از سونی در ایران دیده ام ... یکی شون که معروفتره NC22 بود که حدود 70 تومن بود و البته شما میگی تو گوشی نمی خوای پس این حذف میشه ... یه مدل full size داشت به اسم NC6 ... باید از نمایندگی های جمهوری سراغش رو بگیری به نظرم ...

*یادت باشه که بهترین و موثرترین هدفونهای NC که ضمناً in ear نباشن ، بالای 100 تومن و 200 تومن هستند ...

کریتیو و سونی هر دو مدلهای خیلی خوبی دارن .. من خودم هم فکر می کنم سونی یه مقدار بهتره ...
    دوستان برای یه محیط پر سو صدا مثل محیط یه کارخونه بهترن توصیتون برای هدفون چیه؟

میخوام یه جوری باشه کل صدای محیط یا تا حد زیادی رو لااقل بلوکه کنه

ممنون
    همونطور که دوستان گفتن ، مدلهای In ear واسه اینطور کارها خیلی خوبه ... با هزینه مناسب تری هم گیر میان ...

10. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز رفتم پاساژ ایران به قصد خرید shp 2000 با قیمت 20 تومن یا شایدم نهایتش 2700 با قیمت 35 تومن
    یه گشتی زدم دیدم یه مغازه داره 5400 رو میگه 30 تومن رفتم به نمایندگی فیلیپس گفتم که مغازه روبرو ایت داره اینو میده 30 تومن تو چرا اینقدر بالا میدی؟
    اونم گفت بیا برات میزنم 28 منم گفتم نه میرم از همون میگیرم که دیگه فاکتور رو 27 تومن زد منم گرفتم اومدم (خدایی فکر نکنم از هیچ جای دیگه ای میتونستم با این قیمت گیر بیارم)
    هرچند من تا حالا هدفون درست و حسابی استفاده نکرده بودم ولی به نظرم این خیلی کیفیتش خوبه
    فقط یه دو تا مشکل داره اولیش که اینه که دکمه ی کنترل صدا نداره (البته من خودم اینو برای یه جنسی با این قیمت یه حسن میدونم چون اگه داشتش خودش میشد یه عامل برای اینکه زودتر خراب بشه)
    دومین مشکلش هم اینه که یه مقدار به سر من کوچیکه (البته میشه گفت یه مقدار کله ی من هم گندس)

نظر اساتید چیه ؟ به نظرتون خرید خوبی کردم ؟ یا با این پول میشد بهتر از این رو هم گرفت؟
    هیچ چیز سخت تر از "مشاوره دادن بعد از خرید" (!) نیست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من (خطاب به دوستی که اتفاقا مدل مشابهی رو گرفته) و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین ...

12. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمایندگیه creative کجا هستش

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

همونطور که دوستان گفتن ، مدلهای In ear واسه اینطور کارها خیلی خوبه ... با هزینه مناسب تری هم گیر میان ...

جسارتا من نظر شما مخالفم سیمور جان چون من قبلا in ear توی محیط پر سر رو صدا مثل سر کلاس البته زنگی که معلم نیومده باشه و بچه ها هم نهایت انرزی خودشونو ول دادن گذاشتم تو گوشم 50% صدای بچه ها رو میداد میشنیدم دیگه تا حدی عصبی شدم که هدفونو انداختم تو کیفم .
    خودم هم به بچه ها ملحق شدم
    ولی فکر میکنم اگه یه هدفون med یا fulsize داشتم که نویز کنسلینگ بود در نهایت ارامش اهنگ خودمو گوش میدادم انرزی الکی هم مصرف نمیکردم.
    یکی از عامل هایی که از in ear ها بدم میاد همینه یه جورایی چندشم میشه از in ear ولی در عوض عاشق on ear یا هر چیزی که اسمشه هستم چون در نهایت لطافت روی گوشت قرار میگره و فقط گوشتو لمس میکنه ولی اون in ear نامرد تا ته میره تو سوراخ گوشت میچسبه به پرده گوش و سوراخ گوشتو اذیت میکنه بعد در ضمن هر 5 الی 10 دقه باید فشارش بدی بره داخل که اروم اروم نیاد بیرون بیفته.
    Last edited by mamad gonzo; 14-07-2009 at 22:29. دليل: ویرایشش افتضاح بود

15. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •