دوست گرامی برو تو برنامه ها ،مرور گرو انتخاب کن ، force stop رو کلیک کن ، بعد clear data رو بزن
Sent from my ME173X using Tapatalk
دوست گرامی برو تو برنامه ها ،مرور گرو انتخاب کن ، force stop رو کلیک کن ، بعد clear data رو بزن
Sent from my ME173X using Tapatalk
سلام برای خلاصی از اثر انگشت روی صفحه باید چکار کنم؟ برچسب قیمتش چنده؟ یه سوال مهم اینه که اگر باتری این تبلت مشکل دار شد میشه تعویض کرد ؟ قیمتش چقدر اب میخوره؟
محافظ صفحه یا همون برچسب از ده هزار تومن شروع می شه به بالا ... یه کم نصبش هم سخته و بهتره بزاری خود مغازه دار نصب کنه.
در مورد باتری هم وقتی الان داره صحیح و سالم کار می کنه بهتره فکر و ذهنیتت رو روی این مسئله نذاری. ایشالله مشکلی پیش نمیاد
بله دوست عزیز درست میگوید.
درضمن اگه خدا نکرده به باتریش صدمه خورد یه 50 یا 70 تومن آب میخوره.
دوستان سایت دیجی کالا محافظ trans cover اورده هر کس میخواد تا تموم نشده سفارش بده ، من خودم پرسونا دارم ولی چون استند دار نبود ترنس سفارش دادم ، ضمنا هرجا میگردم اسکرین پروتکتور اصلی گیرم نمیاد براش ، چیکار کنم ؟
Sent from my HTC Desire HD
باسلام.دوستان لطفا کمکم کنید.
من برنامه softkeyz رو بدون نصب تم یعنی با تم های خودش رو تبلت memo pad hd 7 نصب کردم بعد تم هارو انتخاب کردم.بعد ریستارت شد حالا نه دکمه داره نه نوتیفیکیشن.تورو خدا کمکم کنید هرکاری کردم درست نشد....کمک کمک کمک
Last edited by blogmax; 13-12-2013 at 18:41.
دوستان نمیدونید این تبلت در پیشنهاد ویژه دیجی کالا هست یا نه؟
آره دوست عزیز هست.
این کارو کردم بازم باز نمیشه
داش اصلا باز نشه با کروم برو دیگه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)