منظورش چیه از تو یاد می گیرم؟
توی میدان ها هم زدن بنرش رو
پیام اینا رو ولش کن
تونستی جزو اون 100 نفر اول باشی یا نه؟؟؟برنامه هات درست پیش رفتن؟؟؟
الان خریدیش؟
این چه خوب داره قیمتش میاد پایین به این زودی رسیده به زیره 1700...
روز 11 ام وقتی تو وبلاگ ال جی عکس صفی که تشکیل شده بود رو دیدم قیدش رو زدم !
نخریدم منتظرم افت قیمتش رو بکنه ، از روز عرضه تا الان 100 تومن کاهش داشته
میگم شاخ شده ال جی میگین نه
آخه کجای اس4 سی پی یوش ضعیفه ؟!!!!
طعنه جالب الجی در تبلیغات جی2 به اپل، سامسونگ و اچتیسی!
طعنه زدن و مسخره کردن رقبا در دنیای گوشیهای هوشمند دیگر عادی شده و حالا نوبت الجی است. الجی در تبلیغات جدید و هوشمندش پرچمداران اپل، سامسونگ و اچتیسی را به خرید جی۲ تشویق میکند.
Lg G2 Black Font
به گزارش سافتگذر به نقل از فارنت؛ شرکت تبلیغاتی اسکاندیناوی M&C تبلیغ جالب و متفاوتی را طراحی کردهاند. به این ترتیب که اگر با آیفون، گلکسی اس ۴ و یا اچتیسی وان به یکی از سایتهای دارای حاوی این تبلیغ بروید این بنر به صورت خودکار گوشی شما را تشخیص داده و جملهای برای تمسخر آن و تشویق به خرید جی۲ الجی نمایش میدهد. به طور مثال اگر با آیفون ۵S وارد شوید بنری حاوی یک جمله با حروف ریز را مشاهده میکنید که میگوید: “خواندن این جمله روی آیفونتان مشکل است؟” سپس تصویر جی۲ الجی نشان داده میشود: “الجی جی۲ با صفحهنمایش ۵٫۲ اینچی فول اچدی IPS را بخرید.”
در مورد اچتیسی وان الجی عمر شارژ باتری نه چندان خوب آن را مورد هدف قرار داده و مینویسد “از شارژ کردن اچتیسی وان خود خسته شدهاید؟ الجی جی۲ را با ۳۰ درصد عمر باتری طولانیتر بخرید.”
و در آخر هم پرچمدار محبوب سامسونگ گلکسی اس ۴ به علت پردازنده نسبتاً ضعیفتر تمسخر شده و الجی میگوید: “منتظر گلکسی خود هستید که به رقابت برسد؟ الجی جی۲ را با پردازنده ۲۰ درصد سریعتر بخرید.”
به هر حال شکی نیست که جی۲ الجی از قویترین و بهترین گوشیهای بازار است و این روش تبلیغ نیز زیرکانه و هوشمندانه است اما در نهایت این کاربران هستند که باید تصمیم بگیرند کدام گوشی نیازهایشان را بهتر برآورده میکند.
امروز بازار موبایل بودم ....ال جی در مورد جی 2 داره تمام تلاشش رو میکنه که این مساله رو امروز کاملا در تبلیغاتش تو بازار موبایل دیدم اما مساله اصلی این بود که متاسفانه کارکنان شوروم ال جی اصلا برخورد خوبی ندارن !....
و باضافه اینکه تو کل شو روم ال جی فقط وفقط یه دونه جی 2 گذاشتن که برای کار کردن باهاش باید صف وایسی ! من تقریبا نزدیک به 15 دقیقه معطل شدم تا بتونم با جی 2 کارکنم و در نهایت بدلیل شلوغی تمرکزم رو از دست دادم و نتونستم باهاش درست حسابی کار کنم ! حداقل نکردن 4 تا دونه جی 2 بزارن کنار هم که ملت اینطوری از سر وکول هم بالا نرن ! نه به شوروم سامسونگ که از در ودیوارش S4 میریزه نه به این ال جی که واسه کار کردن باهاش باید زنبیل بزاری !!...........
وقتی داشتم از بازار بیرون میومدم پیش خودم به این فکر میکردم که چرا یه شرکتی میشه سامسونگ که فروش میلیونی داره و جز ده برند برتر دنیاس و یکی هم میشه ال جی که مردم بسیاری از جاهای دنیا (و نه فقط در ایران ) ذهنیت خوبی ازش ندارن ! اون از ساپورتهای عجیب و غریبش , اون از برنامه ی توزیع و فروش جی 2 در روز اول که کاملا بی نظم و بی برنامه بود و کاملا پتانسیل تبدیل شدن به فاجعه رو داشت !...اینم از این جی 2 !!!
Last edited by velvet revoulver; 17-10-2013 at 23:38.
گوشی ال جی ایا همون قابلیت های سامسونگ اس 4 رو داره یا نه؟ مثل سنسور هوشمند چشمی نسبت به منو ها و ایکن سامسونگ هم جذابتر یا نه؟ میخام ال جی رو بخرم امیدوارم از خریدنش پشمون نشم
نسخه 32 گیگش قیمتش چند؟ بعدشم مشکلی در سخت و نرم افزاریی نداره ..........موندم بین اس 4 و ال جی و چ تی سی وان کدومشو انتخاب کنم لطفا راهنمایی کنید![]()
تا اونجایی که من میدونم سنسور چشم داره ...کلا امکاناتش خوبه ...البته نسخه ی 32 گیگش هنوز تو بازار نیومده اما اگه با این مساله مشکلی نداری بقیه چیزاش خیلی خوبه ...کلا از خریدش پشیمون نمیشی...اچ تی سی وان بصورت دیفالت رابط کاربری ساده تر و به قول بعضی ها زیباتری داره ( البته این مساله سلیقه ایه )..اینترفیس ال جی در مقایسه با اچ تی سی یکم شلوغ و گیج کننده س اما اگه بهش عادت کنی و دستت بیاد مشکل خاصی نداره..... اما به غیر از حنس بدنه و کیقیت صدا هیچ برتری دیگه ای نسبت به جی 2 نداره ..حی 2 از لحاظ سخت افزاری و امکانات نرم افزاری سرتره ...مخصوصا دوربینش که از اچ تی سی وان خیلی سرتره (مخصوصا تو عکاسی ) اما از لحاظ فیلمبرداری تقریبا بهم نزدیکن...
در مقایسه با S4 میشه گفت که سخت افزار G2 قویتره اما S4 از لحاظ امکانات هیچی کم نداره و انواع واقسام امکانات نرم افزاریش نیازهای کاربر رو براحتی برطرف میکنه هر چند که بعضی از امکاناتش جنبه تبلیغاتی داره و شاید چندان استفاده نشه... بازی و برنامه ای هم نیست که نتونه اجرا کنه ...من شخصا S4 رو بیشتر میپسندم فقط و فقط بخاطر Amoled و اینکه با اینترفیسش راحت ترم ..اما صفحه ی جی 2 در مقایسه با Amoled رنگهای روشن تر و طبیعی تری داره که این مساله البته سلیقه ایه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)