تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 50 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 491

نام تاپيک: تنظیم ساعت و تاریخ و تیونر دیجیتال تلویزیون سامسونگ

داره خودمونی میشه EHSANMOMENY1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوست عزیز
    مشگل شما از طریق منوی مخفی باید بررسی شود که در پست اول ذکر شده
    با سلام
    جناب متین پور مدل tv من ua40h6390 می باشد و ساخت ایران و دارای گارانتی می باشد و گیرنده دیجیتال و زبان فارسی را پشتیبانی می کند
    من فقط می خوام فاصله زمانی را تنظیم نمایم و در ضمن ریموت کنترل دستی را هم ساخته ام
    از آنجایی که مدل من h می باشد شما در پست اول 2 راهکار به شرح ذیل پیشنهاد داده اید :
    در سری H

در سری H شما از این راه حل می توانید منطقه زمانی و تیونرتان را تغییر دهید .
    1- در حالت نرمال تلویزیون را روشن کنید.
    2-بوسیله کنترول دست ساز و با یک پخش کننده مانند موبایل - لپ تاپ - کامپیوتر - و یا هر مدیا پلیر دیگر فایل صوتی INFO_FACTORY_inv را اجرا کنید.
    حالا دیگر منوهای مربوط فعال و قابل تغییر است
    روش دوم
    شما باید این مرحله را به سرعت انجام دهید.
    1- در حالت نرمال تلویزیون را روشن کنید.
    2- از روی کنترول معمولی دکمه INFO را فشار و بعد بوسیله کنترول دست ساز و با یک پخش کننده مانند موبایل - لپ تاپ - کامپیوتر - و یا هر مدیا پلیر دیگر فایل صوتی FACTORY_inv را اجرا کنید.
    اگر باز نشد این عمل را دوبار پشت سر هم انجام دهید.

از روش دوم که گفته شده عمل کرده و فایل صوتی FACTORY_from_REMOTE_inv.wav را اجرا کرده و منو local set را بر روی none بگذارید و ch table را iran انتخاب کرده و بعد وارد منو optin و mrt optin شده و منو language -Arabic به unknown و منو region به ASIA - DTV تبدیل می شود ولی به صورت مخفی میباشد و فقط با تغییر دادن local set منوی language و region تغییر میکند و در این حالت دیجتال فعال میشود و PNP - Language را میتوان per تا منو هم فارسی شود در ضمن در همین قسمت منو num of dtv decoder را عدد 0 به 2 تبدیل کنید تا منو دیجیتال بیایید و در سرچ کردن کانالها باید روی منو تنظیمات کانال رفته که کشور استرالیا میباشد را به نیوزیلند تغییر داد چون بر روی استرالیا هیچ کانالی یافت نمیشود و در صورت درخواست کد برای تغییر کشور چهار تا صفر میزنید با این روش هم کانالهای دیجیتال و هم منو فارسی دارید و فقظ تنها مشکل در زیرنویس فیلمها هست که گزینه عربی حذف شده که باید از طریق کامپیوتر و برنامه notepad درست کنید و یا از لینک زیر استفاده کنید.
    پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فعال كردن تيونر ديجيتال تلويزيون سامسونگ UA55H6400

براي اين مدل تلويزيون بايد در حالتي كه تلويزيون روشن هست وارد منو مخفي شد و در حالت خاموش در منو مخفي گزينه Localset وجود ندارد.پس وقتي تلويزيون روشن است دكمه info روي كنترل را فشار داده هم زمان فايل fatory+3speed را پخش مي كنيم سپس منو مخفي ظاهر مي شود كه در آن گزينه Localset وجود دارد سپس داخل آن شده و DT_ M_ASSIA را انتخاب مي كنيم .و

چند تا سوال دارم :
    1 - در حالت اول فایل INFO_FACTORY_inv را ندارم که بتونم تست کنم
    2 - در حالت دوم هم فایل FACTORY_inv را ندارم که تست کنم
    3 - زمانی که فایل صوتی را می خواهیم play کنیم باید قبل آن کلید info را بزنم - سوالم اینه که در طول مدت پخش فایل صوتی باید دست من بر روی کلید info باشد بعد که فایل صوتی تمام شد دستم را از روی کلید info بردارم یا اینکه یک بار info را بزنم بعد بلافاصله فایل صوتی را پخش کنم ؟
    4 - بعد از قسمت دوم گفتد که از فایل FACTORY_from_REMOTE_inv.wav استفاده کنیم که این فایل هم نیست ؟
    5 - بعد از این قسمت ها راهکاری برای مدل
    فعال كردن تيونر ديجيتال تلويزيون سامسونگ UA55H6400

ارائه داده اید می خواستم بدونم آیا راه حل که برای UA55H6400 گفتید برای مدل من هم (( ua40h6390 )) جوابگو است ?
    یعنی :
    براي اين مدل تلويزيون بايد در حالتي كه تلويزيون روشن هست وارد منو مخفي شد و در حالت خاموش در منو مخفي گزينه Localset وجود ندارد.پس وقتي تلويزيون روشن است دكمه info روي كنترل را فشار داده هم زمان فايل fatory+3speed را پخش مي كنيم سپس منو مخفي ظاهر مي شود كه در آن گزينه Localset وجود دارد سپس داخل آن شده و DT_ M_ASSIA را انتخاب مي كنيم .
    لطفا می شود برای مدل تلویزیون من به صورت مرحله به مرحله توضیح بدید ؟ آخه من الانه گیج شدم اصلا نمیدونم که ابتدا باید منو مخفی را ظاهر کنم بعدش فایل
    fatory+3speed را پخش کنم ؟
    شرمنده واقعا گیج شدم اگه میشه به صورت مرحله به مرحله توضیح بدید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام آقای متین پور
    آقا جواب پاراف 242# مربوط به اینجانب چی شد ؟
    لطفا اعلام نظر فرمائید
    من این همه عکس upload کردم تا مشکلم را بیان کنم
    لطفا راهنمایی فرمائید .
    سپاس
    دوست عزیز
    اگر تلویزیون شما به اینترنت وصل نباشد شما نمی توانید منطقه زمانی تان را روشن کنید.
    لازم به ذکر است که برای فعال سازی منطقه زمانی تلویزیون شما باید به اینترنت متصل باشد.......................................... .........................
    Last edited by matinpour; 23-04-2015 at 20:00.

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان
    آقایان من مشکلی را که در پاراف 241 و 242 باذکر تصاویر مطرح کرده بودم را بالاخره تونستم حل کنم

اینکار بر روی TV مدل UA40H6390 که دارای گارانتی می بود امتحان گردید و جواب مثبت بود
    در این بین برخی از دوستان نیز عنوان نمودند که دقیقا همین مشکل را دارند لذا برای بهربرداری اون دسته از دوستان که این مشکل را دارند مراحل را به صورت دقیق به شرح ذیل عنوان می کنم :

1- نکته اول بدانید که برای تنظیم منطقه زمانی هیچ نیازی به شبکه و اینترنت نیست

2- ابتدا بدانید که برای اینکه منطقه زمانی یا همان فاصله زمانی قابل تغییر در سیستم تلویزیون های سری H شود شما حتما نیاز به ریموت کنترل دست ساز دارید و راه دیگری وجود ندارد پس مرحله 1 ساخت ریموت کنترل می باشد که با استفاده از تکنولوژی مادون قرمز کار می کند برای این منظور جناب مهندس متین پور در ابتدای همین تاپیک روش ساخت را توضیح دادند که می بایست طبق همین روش عمل نمایید و ریموت را بسازید

3- اگر دوستان در رابطه با الکترونیک سررشته ای ندارند و ساخت ریموت برایشان مقدور نیست اینجانب البته با کسب اجازه از استاد ارجمندمان (( جناب مهندس متین پور )) می توانم برای دوستان بسازم و به آدرس محل سکونتشان پست نمایم در ضمن من ساکن مشهد هستم و دوستان مشهدی می توانند مستقیما ریموت را دریافت کنند .

جهت هماهنگی به منظور ساخت و دریافت ریموت دست ساز مذکور می توانید نامه ای با عنوان " درخواست ساخت ریموت کنترل دست ساز " به ایمیل اینجانب که در زیر آمده است ارسال نمائید و لطفا در همین پست اعلام نمائید که درخواست ساخت ریموت را برایم فرستاده اید تا اینجانب سریعا رسیدگی کنم .
    ایمیل من :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4- جهت ارسال فایل FACTORY+3SPEED.WAV ((در ابتدای تاپیک جهت دانلود موجود است )) که حاوی کد هایی جهت باز نمودن منوی مخفی تلویزیون می باشد می بایست به این صورت عمل کرد :

من به شخصه به جای استفاده از خروجی صوتی موبایل از خروجی صدای کارت صدای PC استفاده نمودم زیرا کیفیت پخش فایل صوتی از طریق درگاه کارت صدای کامپیوتر خیلی بهتر از موبایل می باشد
    ریموت دست ساز را به خروجی سبز رنگ کارت صدای کامپیوتر وصل نمودم و پشت PC را مقابل TV قرار دادم
    نکته خیلی خیلی خیلی خیلی مهم :
    حتما فایل مذکور را فقط و فقط و فقط با نرم افزار مدیاپلر خود ویندوز باز نموده و خروجی صدا را در حد ماکزیمم قرار دهید
    5- خوب حالا که TV خاموش است آن را روشن می نماییم

6- حال که TV روشن شد از روی کنترل TV کلید INFO را برای یکبار فشار داده و رها میکنیم که در این حالت چراغ گیرنده تلویزون به معنای دریافت کد چشمک می زند بلافاصله بعد از اتمام چشمک زدن با استفاده از نرم افزار مدیاپلیر ویندوز و درحالت ماکزیمم بودن خروجی صوت , فایل FACTORY+3SPEED.WAV را PLAY می کنیم با اینکار 2 سری کد به TV ارسال می شود (( اگر با دوربین موبایل به خروجی LED های مادون قرمز فرستنده در پشت PC نگاه کنیم می بینیم که LED ها 2 بار خاموش و روشن می شوند – روش تست سالم بودن ریموت دست ساز با دوربین موبایل )) که اگر همه این کارها را با سرعت انجام دهید منوی مخفی ظاهر می شود و اگر دیر یا بی دقت انجام دهید بعداز چند بار انجام اشتباه این کار صفحه TV به رنگهای مختلف و با فاصله زمانی شروع به تغییر رنگ می دهد مثلا : سبز – آبی – قرمز و ...

7- هیچ نگران نباشید اتفاق خاصی نیافتاده است فقط به دلیل وارد شدن اطلاعات اشتباه به گیرنده مادون قرمز TV تلویزیون قاط زده است و هنگ کرده است برای رفع این مشکل کافی یکی از کلید های نصب شده پشت تلویزون را بفشارید به این طریق دوباره تصویر بر می گردد در مدل تلویزیون اینجانب مدل UA40H6390 درقسمت پشت TV در سمت چپ یک کلیک جوی استیک مانندی قرار دارد که با زدن آن و فشار دادن آن صفحه دوباره درست می شود

8- اینکار را آنقدر تکرار کنید تا بتوانید منوی مخفی را مشاهد نمائید

9- حال فرض میکنیم منوی مخفی باز شده است فقط کافی است به منوی OPTION رفته و گزینه LOCAL SET را به ED-M-ASIA تغییر دهید حال می توانید با خاموش نمودن TV از منوی مخفی خارج شویم

10- حال TV را روشن نموده واز روی کنترل کلید MANU را می زنیم و بعد وارد قسمت (( سیستم )) وبعد (( زمان )) وبعد (( ساعت )) می شویم حال می بینیم که مشخصات قسمت تنظیمات ساعت تغییر کرده و دارای گزینه های بیشتری شده است

11- در این حالت ساعت را روی گزینه (( خودکار )) قرار داده و منطقه زمانی را (( دستی )) قرار می دهیم و گزینه GMT را بر روی (( 0 صفر )) قرار می دهیم

12- با اینکار و با نگاه به قسمت برنامه زمانی مشاهده می کنیم که ساعت TV ما درست شده است .

13- برید حالش رو ببرید

4. این کاربر از EHSANMOMENY1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز به پاراف 253# جهت حل 100% مشکلتون رجوع کنید
    [253][/253]

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

و من هم :-(
    ما که نمیتونیم کنترل دست ساز بسازیم چکار کنیم؟!
    راه حل دیگه ای نداره که بشه لوکال رو تغییر داد؟!
    از این کنترول ها ٱماده جایی ندارن برا فروش ;-)
    TV 48h6430
    مرسی
    با سلام
    دوست عزیز برای حل مشکل ساختن ریموت کنترل دست ساز و روش صحیح کارکرد آن به
    مراجعه نمائید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز من از طریق کنترل موچود در تلویزیون اون فایل رو شناختم به tv و 2تا چشمک چراغ هم زد
    اما در منو optin
    LOCAL SET وجود نداره

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز من از طریق کنترل موچود در تلویزیون اون فایل رو شناختم به tv و 2تا چشمک چراغ هم زد
    اما در منو optin
    LOCAL SET وجود نداره
    دوست عزیز
    پست اول و قسمت سری H آن را مطالعه کنید. در آن قسمت توضیحات کامل است .

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

اما در منو optin
    LOCAL SET وجود نداره
    با سلام
    توجه داشته باید که کلیه عملیات در سری H , در زمان روشن بودن tv و بدون وارد کردن کد info+menu+mute+power می باشد آیا سری tv شما h یا خیر ؟
    زیرا توضیحات اینجانب فقط در سری h قابل انجام است و در سایر سری های دیگر بایست از روش جناب متین پور که در ابتدای تاپیک ارائه دادند استفاده نمائید ؟
    مدل tv را مشخص نمائید تا بهتر راهنمایی شوید ؟
    سایر دوستان نیز اگر مشکلی دارند لطفا ابتدا مدل tv را مشخص نمائید ؟
    با سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام
    توجه داشته باید که کلیه عملیات در سری H , در زمان روشن بودن tv و بدون وارد کردن کد info+menu+mute+power می باشد آیا سری tv شما h یا خیر ؟
    زیرا توضیحات اینجانب فقط در سری h قابل انجام است و در سایر سری های دیگر بایست از روش جناب متین پور که در ابتدای تاپیک ارائه دادند استفاده نمائید ؟
    مدل tv را مشخص نمائید تا بهتر راهنمایی شوید ؟
    سایر دوستان نیز اگر مشکلی دارند لطفا ابتدا مدل tv را مشخص نمائید ؟
    با سپاس

بله سری H هست مدل UA48H6300 هست
    من طبق فرمایش شما انجام دادم اما نمیدونم چرا منوی واسه من باز یا اضافه نشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •