دوست عزیز
مشگل شما از طریق منوی مخفی باید بررسی شود که در پست اول ذکر شده
با سلام
جناب متین پور مدل tv من ua40h6390 می باشد و ساخت ایران و دارای گارانتی می باشد و گیرنده دیجیتال و زبان فارسی را پشتیبانی می کند
من فقط می خوام فاصله زمانی را تنظیم نمایم و در ضمن ریموت کنترل دستی را هم ساخته ام
از آنجایی که مدل من h می باشد شما در پست اول 2 راهکار به شرح ذیل پیشنهاد داده اید :
در سری H
در سری H شما از این راه حل می توانید منطقه زمانی و تیونرتان را تغییر دهید .
1- در حالت نرمال تلویزیون را روشن کنید.
2-بوسیله کنترول دست ساز و با یک پخش کننده مانند موبایل - لپ تاپ - کامپیوتر - و یا هر مدیا پلیر دیگر فایل صوتی INFO_FACTORY_inv را اجرا کنید.
حالا دیگر منوهای مربوط فعال و قابل تغییر است
روش دوم
شما باید این مرحله را به سرعت انجام دهید.
1- در حالت نرمال تلویزیون را روشن کنید.
2- از روی کنترول معمولی دکمه INFO را فشار و بعد بوسیله کنترول دست ساز و با یک پخش کننده مانند موبایل - لپ تاپ - کامپیوتر - و یا هر مدیا پلیر دیگر فایل صوتی FACTORY_inv را اجرا کنید.
اگر باز نشد این عمل را دوبار پشت سر هم انجام دهید.
از روش دوم که گفته شده عمل کرده و فایل صوتی FACTORY_from_REMOTE_inv.wav را اجرا کرده و منو local set را بر روی none بگذارید و ch table را iran انتخاب کرده و بعد وارد منو optin و mrt optin شده و منو language -Arabic به unknown و منو region به ASIA - DTV تبدیل می شود ولی به صورت مخفی میباشد و فقط با تغییر دادن local set منوی language و region تغییر میکند و در این حالت دیجتال فعال میشود و PNP - Language را میتوان per تا منو هم فارسی شود در ضمن در همین قسمت منو num of dtv decoder را عدد 0 به 2 تبدیل کنید تا منو دیجیتال بیایید و در سرچ کردن کانالها باید روی منو تنظیمات کانال رفته که کشور استرالیا میباشد را به نیوزیلند تغییر داد چون بر روی استرالیا هیچ کانالی یافت نمیشود و در صورت درخواست کد برای تغییر کشور چهار تا صفر میزنید با این روش هم کانالهای دیجیتال و هم منو فارسی دارید و فقظ تنها مشکل در زیرنویس فیلمها هست که گزینه عربی حذف شده که باید از طریق کامپیوتر و برنامه notepad درست کنید و یا از لینک زیر استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعال كردن تيونر ديجيتال تلويزيون سامسونگ UA55H6400
براي اين مدل تلويزيون بايد در حالتي كه تلويزيون روشن هست وارد منو مخفي شد و در حالت خاموش در منو مخفي گزينه Localset وجود ندارد.پس وقتي تلويزيون روشن است دكمه info روي كنترل را فشار داده هم زمان فايل fatory+3speed را پخش مي كنيم سپس منو مخفي ظاهر مي شود كه در آن گزينه Localset وجود دارد سپس داخل آن شده و DT_ M_ASSIA را انتخاب مي كنيم .و
چند تا سوال دارم :
1 - در حالت اول فایل INFO_FACTORY_inv را ندارم که بتونم تست کنم
2 - در حالت دوم هم فایل FACTORY_inv را ندارم که تست کنم
3 - زمانی که فایل صوتی را می خواهیم play کنیم باید قبل آن کلید info را بزنم - سوالم اینه که در طول مدت پخش فایل صوتی باید دست من بر روی کلید info باشد بعد که فایل صوتی تمام شد دستم را از روی کلید info بردارم یا اینکه یک بار info را بزنم بعد بلافاصله فایل صوتی را پخش کنم ؟
4 - بعد از قسمت دوم گفتد که از فایل FACTORY_from_REMOTE_inv.wav استفاده کنیم که این فایل هم نیست ؟
5 - بعد از این قسمت ها راهکاری برای مدل
فعال كردن تيونر ديجيتال تلويزيون سامسونگ UA55H6400
ارائه داده اید می خواستم بدونم آیا راه حل که برای UA55H6400 گفتید برای مدل من هم (( ua40h6390 )) جوابگو است ?
یعنی :
براي اين مدل تلويزيون بايد در حالتي كه تلويزيون روشن هست وارد منو مخفي شد و در حالت خاموش در منو مخفي گزينه Localset وجود ندارد.پس وقتي تلويزيون روشن است دكمه info روي كنترل را فشار داده هم زمان فايل fatory+3speed را پخش مي كنيم سپس منو مخفي ظاهر مي شود كه در آن گزينه Localset وجود دارد سپس داخل آن شده و DT_ M_ASSIA را انتخاب مي كنيم .
لطفا می شود برای مدل تلویزیون من به صورت مرحله به مرحله توضیح بدید ؟ آخه من الانه گیج شدم اصلا نمیدونم که ابتدا باید منو مخفی را ظاهر کنم بعدش فایل fatory+3speed را پخش کنم ؟
شرمنده واقعا گیج شدم اگه میشه به صورت مرحله به مرحله توضیح بدید