تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 249 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نگاهی به میانگین سنی پرسپولیس علی دایی
    قبل از حضور علی دایی، پرسپولیس خریدهایش از جمله دهنوی، صادقیان و چند بازیکن دیگر را انجام داده بود اما وقتی دایی آمد، به سراغ بازیکنانی چون میلاد غریبی، امید عالیشاه، مهرداد کفشگری و... رفت تا تیمش به شدت جوان شود! این مساله البته تبعاتی نیز برای دایی داشت از جمله اینکه هواداران و کارشناسان اعتقاد داشتند تیم دایی، به اندازه کافی باتجربه نیست و این عدم تجربه می تواند در بحران ها و روزهای سخت، کار دست تیم بدهد. به هر حال لیگ با این بازیکنان برای پرسپولیس شروع شده و دیگر زمانی برای تغییرات زیاد وجود ندارد. در اولین بازی، اتفاقا علی دایی که تعداد زیادی بازیکن جوان گرفته بود، با تیمی تقریبا پیر و پابه سن گذاشته به لحاظ فوتبالی، وارد زمین شد. آنها مقابل تراکتورسازی تبریز با این ترکیب به میدان رفتند: نیلسون، سیدجلال حسینی، محسن بنگر، حسین ماهینی، میثم حسینی، رضا حقیقی، قاسم دهنوی، محمد نوری، غلامرضا رضایی، هادی نوروزی و مهدی سیدصالحی. این یازده بازیکن، آن قدرها هم جوان نیستند و از آن تیم جوانی که فکر می کردیم دایی بسازد، به مراتب سن و سال بیشتری دارند. آمار و ارقام نیز می تواند این ادعا را ثابت کند. گزارش خبرورزشی در این رابطه را می‌خوانید:

نام متولد سن
    نیلسون
    5 دی 1354(26دسامبر 1975) 38سال
    جلال حسینی 14 بهمن 1360 32سال
    محسن بنگر 15 تیر 1358 34سال
    حسین ماهینی 25 شهریور 1365 27سال
    میثم حسینی
    17 خرداد 1366 26سال
    رضا حقیقی 12 بهمن 1367 25سال
    قاسم دهنوی اول فروردین 1360 32سال
    محمد نوری 19 دی 1361 31سال
    غلامرضا رضایی 15 مرداد 1363 29سال
    هادی نوروزی 28 تیر 1364 28سال
    مهدی سیدصالحی 5مرداد 1360 32سال

میانگین سنی ترکیب اصلی پرسپولیس با وجود جوانگرایی به سبک علی دایی، بسیار عجیب و قابل تامل است. با یک حساب و کتاب ساده می توان به عدد 30.3636 سال برای اولین بازی رسید! اما خریدهای این فصل پرسپولیس، کمی جوان تر از بازیکنانی هستند که در مقابل تراکتور برای دیدار اول در لیگ سیزدهم وارد زمین شدند. دایی تا آنجا که می توانست سن تیم را پایین آورده بود اما از این بازیکنان در دیدار اول تیمش مقابل تراکتورسازی استفاده نکرد و اگر صادقیان و کفشگری در 30 دقیقه پایانی بازی به میدان نمی آمدند، می توانستیم بگوییم دایی به طور کلی نگاهی به خریدهای جدیدش ندارد! این هم جدول سنی بازیکنان جدید پرسپولیس:
    نام متولد سن
    امید عالیشاه اول خرداد 1370 22سال
    محمد عباس زاده 26خرداد 1366 26سال
    میلاد غریبی اول اسفند 1370 22سال
    مهرداد کفشگری 3فروردین 1366 26سال
    یونس شاکری 10دی 1368 24سال
    پیام صادقیان 10اسفند 1370 22سال
    مارکو اسچپانویچ 17مرداد 1361 (8آگوست 1982) 31سال

میانگین سنی این بازیکنان هم جالب به نظر می رسد. سن این تیم که اکثرشان روی نیمکت نشسته بودند 24.7142 سال است. بازیکنانی که می توانند آینده پرسپولیس را بسازند و علی دایی بسیار امیدوار است با آنها از پس کسب قهرمانی در این فصل عبور کند. اما برسیم به آخرین گروه از پرسپولیسی ها. سری سوم بازیکنان پرسپولیس نیز همان هایی هستند که در مقابل تراکتورسازی به میدان نرفتند اما از قدیمی های تیم به شمار می روند و خرید تازه محسوب نمی شوند:
    نام متولد سن
    علیرضا حقیقی 12اردیبهشت 1367 25سال
    امیر عابدزاده 6اردیبهشت 1372 20سال
    علیرضا نورمحمدی 12تیر 1360 32سال
    مهرداد پولادی 17اسفند 1365 27سال
    حسین کنعانی 3فروردین 1373 19سال
    حمیدرضا علی عسگری 4خرداد 1369 23سال
    محمدرضا خانزاده 30دی 1370 22سال
    رضا محمدی 24خرداد 1364 28سال

میانگین سنی کلی بازیکنان پرسپولیس در لیگ سیزدهم و با وجود این 26 بازیکن، 27.03 سال است که به نظر منطقی می رسد ولی برای بازی اول، رضا حقیقی با 25 سال سن به عنوان جوان ترین بازیکن پرسپولیس بود. البته هنوز نمی توان گفت این ترکیب به ضرر پرسپولیس است یا به سود این تیم چون لیگ سیزدهم به تازگی شروع شده و نمی توان در موردش قضاوت کرد ولی علی دایی با شعار جوانگرایی محض به تیم آمده و به نظر می رسد به زودی، تغییرات زیادی در ترکیب اصلی تیمش به وجود آورد واز ترکیب اصلی 30 ساله اش، چند نفری را نیمکت نشین کند تا از نیمکت 24 ساله اش، بازیکنانی به میدان بروند. دایی مدام از این نوع جوانگرایی حرف می زند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 9 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میشه این علی دایی بازی و تیم جوان علی دایی و فلا علی دایی و وای قربون چشم و ابروی علی دایی برم خیلی خوبه و این علی دایی بود که نور رو به قبر فوتبال ما تابوند و این چرت و پرتا رو تموم کنین؟؟؟؟

هر روز تاپیک رو باز میکنیم از 30 تا پست 20 تاش در مورد خوبیهای علی داییه
    تا کی میخایم همینجور ادامه بدیم و همینکه یکی اومد و دو تا نتیجه معمولی گرفت سریع!!! بگیم وای خدایا، این بهترینه و همه قبلیها اه و پیف بودن و وای خدای من فرشته نجات و این حرفها؟؟؟

فردا اگه یه نتیجه ای گرفت که باب میلتون نبود هم باز دوباره بیایم از مشکلات فوتبالی و اخلاقی و خانوادگی و همه بدیهای علی دایی انقدر بخونیم که باز کفرمون در بیاد!!!!

خواهش میکنم
    بس کنید دیگه. حالم داره از هرچی صحبت از گذشته و افتخارات علی داییه به هم میخوره

4. 2 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان میشه این علی دایی بازی و تیم جوان علی دایی و فلا علی دایی و وای قربون چشم و ابروی علی دایی برم خیلی خوبه و این علی دایی بود که نور رو به قبر فوتبال ما تابوند و این چرت و پرتا رو تموم کنین؟؟؟؟

هر روز تاپیک رو باز میکنیم از 30 تا پست 20 تاش در مورد خوبیهای علی داییه
    تا کی میخایم همینجور ادامه بدیم و همینکه یکی اومد و دو تا نتیجه معمولی گرفت سریع!!! بگیم وای خدایا، این بهترینه و همه قبلیها اه و پیف بودن و وای خدای من فرشته نجات و این حرفها؟؟؟

فردا اگه یه نتیجه ای گرفت که باب میلتون نبود هم باز دوباره بیایم از مشکلات فوتبالی و اخلاقی و خانوادگی و همه بدیهای علی دایی انقدر بخونیم که باز کفرمون در بیاد!!!!

خواهش میکنم
    بس کنید دیگه. حالم داره از هرچی صحبت از گذشته و افتخارات علی داییه به هم میخوره
    دوئست عزیز من نمیدونم منظورتون از تعریف و تمجید و خوبی های دایی چیه؟؟؟
    من به شخصه قائل به فرد نیستم و تیم مهمتر از فرد هست برام ولی مگر میشه تیم رو بدون افراد و بازیکنهاش دید؟
    اینی که دایی در سطح فوتبال بازیکن بزرگی بوده و شاید تکرار ناپذیر، صحبت در مورد افتخاراتش چرا باعث نارحتی شما میشه؟
    و با تمامی افتخاراتی که کسب کرده و به قول شما نتایج معمولی که گرفته دلیل نمیشه چشم بر روی نقاط ضعفش ببندیم.ولی به موقع این مسائل مطرح میشه.
    وقتی نظم و انظباط رو توی تیم حاکم میکنه و وقتی با تمامی نیازش به انصاری فرد ازش میگذره تا همه در ایران متوجه بشن که تیم ما بزرگتر از بازیکنه، نباید از این اخلاق دفاع کنیم؟
    دایی برای ما یک بازیکن بزرگ بوده ولا غیر و ما از این بازیکنهای بزرگ در این چند سال گذشته کم نداشتیم.که در جاش دوستان بهشون پرداختن.کسانی که پله های ترقی از تیم پرسپولیس آغاز کردن و همچنان به این تیم علاقه و وابستگی دارن.

6. 12 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم من واقعا فکر نکنم لازم باشه که چیزی رو حتما با نقل قول و عکس بذارم
    شما خودت 10 صفحه اخیر رو نگاه کن ببین چندتا پست در رابطه با افتخارات علی دایی در قرون وسطی نوشته شده، بعد هرچی گفتین من قبول میکنم

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

عزیزم من واقعا فکر نکنم لازم باشه که چیزی رو حتما با نقل قول و عکس بذارم
    شما خودت 10 صفحه اخیر رو نگاه کن ببین چندتا پست در رابطه با افتخارات علی دایی در قرون وسطی نوشته شده، بعد هرچی گفتین من قبول میکنم
    اینکه شما با علی دایی مشکل داری چه ربطی به بقیه داره مگه فصل قبل زمانی که علی پروین میخواست سرمربی پرسپولیس بشه اومدین دربارش پست دادین و با لحن بدی دربارش صحبت کردین و پستتون هم ادیت شد کسی بهتون حرفی زد یا پستی که سر داستان مایلی کهن دادین هر چی میخواستین تو اون پست بهش گفتین کسی حرفی زد که الان هم بند کردین به علی دایی- ماشالا شما با اکثر پرسپولیسی ها مشکل داری
    Last edited by clau; 01-08-2013 at 02:47.

9. 7 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

ببينيد دوستان ما بايد اينو قبول كنيم ادمي مثل علي دايي يك اسطوره كامله براي فوتبال ما. يادمه چند سال پيش كه تيم ملي براي رسيدن به جام جهاني 2002 كره و ژاپن به ايرلند رفته بود تا بازي رفت پلي افو انجام بده يه گزارشي از تلويزيون پخش شد كه با مردم ابرلند صحبت ميشد نكته جالب اين بود كه چند تا از مصابه شونده ها گفتن ما ايرانو به واسطه علي دايي ميشناسيم .
    خيليها ايرانو به خاطر تاريخ و تمدنش ميشناسن خيليها به خاطر فردوسي و حافظ و سعدي و... خيلي ها هم به خاطر علي دايي مهدوي كيا ايرانو ايراني روشناختن. فكر كنم ديگه نياز به توضيحات اضافي نباشه.

پس هر اندازه قدر بزرگان فوتبالمونو بدونيم و ياداوري كنيم افتخاراتشونو بازم كمه . فوتبال ما زماني ضربه كاري خورد كه به اسطوره ها وبزرگان فوتبالمون توهين شد همين ماجراي توهين به علي پروين هوز يادمونه ماجراي توهين صد هزار نفري در ورزشگاه ازادي به علي دايي رو همه يادشونه و...
    پس بجاي پيش كشيدن اين حرفا ياد بگيريم كه از بزرگان فوتبالمون هميشه حمايت و پشتيباني كنيم شده با دو كلمه حرف يا ياداوري روزهاي تاريخ ساز اين بزرگان

11. 6 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ببينيد دوستان ما بايد اينو قبول كنيم ادمي مثل علي دايي يك اسطوره كامله براي فوتبال ما. يادمه چند سال پيش كه تيم ملي براي رسيدن به جام جهاني 2002 كره و ژاپن به ايرلند رفته بود تا بازي رفت پلي افو انجام بده يه گزارشي از تلويزيون پخش شد كه با مردم ابرلند صحبت ميشد نكته جالب اين بود كه چند تا از مصابه شونده ها گفتن ما ايرانو به واسطه علي دايي ميشناسيم .
    خيليها ايرانو به خاطر تاريخ و تمدنش ميشناسن خيليها به خاطر فردوسي و حافظ و سعدي و... خيلي ها هم به خاطر علي دايي مهدوي كيا ايرانو ايراني روشناختن. فكر كنم ديگه نياز به توضيحات اضافي نباشه.

پس هر اندازه قدر بزرگان فوتبالمونو بدونيم و ياداوري كنيم افتخاراتشونو بازم كمه . فوتبال ما زماني ضربه كاري خورد كه به اسطوره ها وبزرگان فوتبالمون توهين شد همين ماجراي توهين به علي پروين هوز يادمونه ماجراي توهين صد هزار نفري در ورزشگاه ازادي به علي دايي رو همه يادشونه و...
    پس بجاي پيش كشيدن اين حرفا ياد بگيريم كه از بزرگان فوتبالمون هميشه حمايت و پشتيباني كنيم شده با دو كلمه حرف يا ياداوري روزهاي تاريخ ساز اين بزرگان
    دقیقاً درست میگید
    شفیع مجری برنامه ورزش و مردم نقل میکرد که در حین بازیها آسیایی پوسان کره دیده بود که یک صف طولانی توی دهکده بازی ها ایجاد شده بوده.شفیع فکر کرده بوده دارم هدیه ای و... میدن ولی وقتی رسیده بوده جلوی صف دیده بوده مردم که تقریبا همشون از ورزشکاران و مدال اورن اون بازی ها هستند دارن از دایی امضا میگیرن....
    اینها را نگفتم که به اینجا برسیم که اینگونه افراد دیگه خطا نمیکنن و همیشه کارشون درسته.
    امروز هم یه خبری جالبی سایت گل زده بود که دایی به دهنوی گفته کریمی توی گوشت هم زد نباید اون کار رو میکردی چون اون بزرگتر از تو هست...
    وقتی یه کار خوبی انجام میشه باید شنیده و دیده بشه.حالا میخواد افتخارات ورزشی باشه چه حرکات اخلاقی

13. 8 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

همین یادآوریها باعث میشه با چهارتا نتیجه بد و حتی برکناری دایی نیایم بکوبیمش از هر جهت.(و بطور کلی هر پیشکسوت و سرمایه های انسانیمون)
    دایی برای پرسپولیسی ها مایه خوشحالی باید باشه بعنوان یکی از سرشناسترین و پرافتخارترین فوتبالیستهای ایرانی.
    همونطور که مهدوی کیا و عابدزاده و کریمی و پروین و ...
    مهمترین کار قابل دفاع دایی شناخت وضع موجوده: دفاع از مدیر بهتر برای باشگاه-مدیریت تیم در ماه رمضان-حرکت به سوی جوانگرایی-دوری از حاشیه-زدن بازیکن سالاری و...
    که به نظر میرسه درسهای بزرگی از گذشته گرفته است.
    این مانع پرداختن به ضعفهای تاکتیکی تیم، نبود طراوت و زیبایی فوتبالی در بازی و... نیست.
    ولی شخص سخت کوش و متعصب به باشگاه و قابل احترامی است.

15. 9 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه چیز شخصی بگم،
    در طی 24 ساعت گذشته عده زیادی از دوستانم با هم به مشکل خوردن، به این دلیل که بعضیاشون توهم توطئه دارن

خب حالا من متاسفانه میبینم که این موضوع خیلی بیشتر از 4 تا دوست من بسط پیدا کردست
    من نمیدونم والا، اینی که دایی در قرون وسطا فلان بوده و بیسار بوده و آقای گل بوده و اینا، امروز چه دردی از تیم ما دوا خواهد کرد؟؟؟
    اصلا اگه اینها همه افتخاراتیه که ما باید بهش ببالیم، چرا تا پارسال، تا 6 ماه پیش یک کلمه از این حرفها نبود توی این تاپیک و اینور و اونور؟؟؟

چه دلیلی داره که ما هی با تیترهای اغراق آمیزی مواجه بشیم از این قبیل:

گزارش سایت اینترنتی از مردی که فوتبال ایران را از تاریکی خارج کرد
    10رکورد برتر از مرد رکوردشکن فوتبال ايران!

خب بابا بسه دیگه! قبل از شروع فصل هی گفتیم و گفتیم، کافیه دیگه. چقدر هی میخاین از علی دایی بت بسازین
    علی دایی در حال حاضر مربی تیمه و راستش رو بگیم تا حالا در عرصه مربیگری افتخار خاصی هم بدست نیاورده
    دو تا قهرمانی حذفی با پرسپولیس آورده که خداییش اونا هم خیلی شانس درش دخیل بوده
    توی همون دوران هم ما نه بازی به یاد ماندنی یی از پرسپولیس یادمونه و نه رکورد خاصی و نه هیچ چیزی

والا به خدا ما یدونه تحلیل درست حسابی ندیدیم از مثلا شیوه بازی تیم دایی تو این تاپیک این چند روز

چرا هیچ کس از مهدوی کیا نمینویسه این روزا؟
    چرا هیشکی از کریم باقری نمینویسه؟ کریم باقری یی که حتی وقتی بازیکن تیم بود از 100 تا مربی بیشتر تیم رو جمع و جور و یکدل میکرد و به تیم کمک میکرد؟
    بت سازی نکنین. بذارین جا برای انتقاد باشه.همین!

اما در مورد اینکه من با همه مشکل دارم:
    اولا که من با هیشکی مشکل ندارم. همه هم پیشکسوت و بزرگ پرسپولیس هستن و براشون احترام قائلم
    اما یه بچه 4ام ابتدایی هم میدونه به نظرم که آقای پروین همون موقعیش هم که توی اوج بود چیزی از مربیگری بلد نبود و فقط بازیکنهای خوب و حرف گوش کنی داشت و که به یه نتایجی رسید
    حالا بعد از 10 سال بخاد بیاد بشینه روی نیمکت تیم، معلومه که بنده نمیخام نابودی تیمم رو ببینم و با این موضوع مخالفت میکنم

آقای مایلی کهن هم، من هنوز معتقدم هر چیزی که توی اون پست ویرایش شده راجع بهش گفتم کاملا حق بوده و حتی یک کلمه اش هم ناروا نبوده در مورد این بشر
    شما هم اگه یه ذره رو رفتارها و برخوردها و عوام فریبی های این بشر دقیق بشین میفهمین که چرا من انقدر ازش متنفرم
    یعنی به عنوان یه پرسپولیسی؛ لکه ننگی بالاتر از مایلی کهن برای خودم نمیبینم!

17. 3 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

حضور چلسی در تهران به دعوت پرسپولیس + عکس
    پرسپولیس نیوز : تیم فوتبال چلسی انگلیس در سال 52 به دعوت باشگاه پرسپولیس به تهران آمد.

یکی از دیدارهای به یادماندنی فوتبال ایران، دیدار دوستانه پرسپولیس با چلسی انگلیس بود که اردیبهشت ماه سال 1352 برگزار شد.

این دیدار با تساوی یک بر یک خاتمه یافت و ایرج سلیمانی زننده گل پرسپولیس بود

19. 9 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •