چنتا تصویر:
محتوای مخفی: رقابت مانژو و ریبری
محتوای مخفی: یادش بخیر
محتوای مخفی: جون مادرت زودی تنت کن لباس رو :دی
محتوای مخفی: مانو
محتوای مخفی: آروزی هر دختر دم بخت :دی
چنتا تصویر:
محتوای مخفی: رقابت مانژو و ریبری
محتوای مخفی: یادش بخیر
محتوای مخفی: جون مادرت زودی تنت کن لباس رو :دی
محتوای مخفی: مانو
محتوای مخفی: آروزی هر دختر دم بخت :دی
ریکشنم برای گل مساوی مارسل یانسن تو بازی هامبورگ فرانکفورت زدم خیلی هیجان زده تر از ریکشنم واسه گل مولر به ولفسبورگ بودش
فک کنم خون باواریاییم کم میشه
این Oktoberfest کیه ما بلکه یه کم بازیابی بکنیم![]()
فکر کنم به خاطر بازی 4 شنبه زیاد فشار نیاوردن، البته تو هفته ی ناکامی اکثر غول ها، ما لاقل 3 امتیاز رو گرفتیم
ایشالا 4 شنبه با یه بازی خوب و کسب 3 امتیاز جبران می کنیم
عکس های بالا رو دیدم، یاد این عکس افتادم
هوينس:ايبرامانند يک شرور بارسا راترک کرد
رئيس باشگاه بايرنمونيخ به حمايت از سرمربي اسپانيايي تيمش پرداخت و او را آدمي متفاوت با آنچه زلاتان ابراهيموويچ توصيف کرد، خواند.
مهاجم سوئدي پاريسنژرمن تنها يک فصل زير نظر پپ گوآرديولا در بارسلونا بازي کرد اما پس از آن هميشه به انتقاد از او پرداخت و پپ را يک انسان "ترسو" توصيف کرد.
به نقل از ايسنا،ابراهيموويچ پس از انتشار زندگينامهاش با عنوان "من زلاتان هستم" به زبان آلماني در گفتوگو با نشريه اشپيگل بار ديگر به انتقاد از پپ گوآرديولا پرداخت و گفت: گوآرديولا مربي بسيار خوبي است اما به عنوان انسان چه؟ نه فکر نميکنم. او مرد نيست بلکه يک انسان بزدل است.
اولي هوينس، رئيس باشگاه بايرنمونيخ در گفتوگو با روزنامه "تلگراف" با حمايت از پپ گوآرديولا گفت: کاملا با زلاتان مخالف و از کار کردن با پپ گوآرديولا راضي هستيم. زلاتان مثل يک خواننده اپراست که حس ميکند به او ظلم شده و نتوانسته است با جدايياش از بارسلونا کنار بيايد. او ميخواهد با اين صحبتها از اين حقيقت که در باشگاههاي مختلف موفق نبوده است، فرار کند. او مثل يک ناجي به بارسلونا آمد و مثل يک انسان شرور اين تيم را ترک کرد.
زلاتان ابراهيموويچ در تيمهايي که در آنها بازي کرده است، موفق شد به قهرماني در ليگ داخلي برسد اما تاکنون نتوانسته است با تيمي به قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا دست يابد.
varzesh3
عکس رومینیگه رو چرا زده این ورزش سه به جای اولی هوینس؟
به امید موفقیت دورتموند و شالکه تو بازی های امشبشون
این ترجمش خیلی ناجوره.و مثل يک ناجي به بارسلونا آمد و مثل يک انسان شرور اين تيم را ترک کرد.
هوینس اینو گفته: شرور با آدم دردسر ساز خیلی فرق میکنه..
+
آگوئرو و سیلوا هم برای سی تی، انگار به بازی فردا شب می رسن و مصدومیتشون بر طرف شده
هر دو بردنبه امید موفقیت دورتموند و شالکه تو بازی های امشبشون
شالکه الان با 6 امتیاز صدرنشین هست و یک بازی خیلی مهم رو برد.
نیمه اول رو با یک بازی برتر و شوت محکم ریبری بردیم..
سی تی واقعا حرف خاصی توی نیمه ی اول برای گفتن نداشت به جز یکی دو دقیقه اول که رو ارسال ها خطرناک ظاهر شدند. کلا هد زن های خوبی دارن. و البته توپ رو که میگیرن سریع با پاس های بلند میرن تو فاز حمله که تا اینجا راه به جایی نبردن..
زوج ریبری، آلابا واقعا بی نظیره .. چنتا حرکت خیلی خوب داشتن این دو با همکاری همدیگه
توی دفاع هم تا اینجا بایرن خوب کار کرده و موقعیتی نزاشتن ایجاد بشه رو دروازه نوئر
نیمه دوم هم داره دیگه شروع میشه .. به امید پیروزی
قطعا بهترین بازی بایرن گواردیولا بود، در صدمین روز حضورش در مونیخ
سیتی تیم ضعیفی نیست، ولی ما خیلی قوی شدیم و خط و نشون محکمی واسه همه ی تیم ها کشیدیم
تازه هنوز اول راهه، به همین نسبت ماه به ماه بهتر می شیم
مارتینز بیاد شواینی آماده شه گوتزه آماده شه تیاگو بیاد، لام برگرده سر جای خودش، دیگه چه شود![]()
.
اینم از من سیتی. بازی بسیار عالی و کاملا برتری رو دیدیم از بایرن.
میشه بدون کوچکترین مشکلی از همون عنوان "غول های باواریا" برای این تیم استفاده کرد. تبریک...
با اینکه جو هارت هم اشتباهای بدی داشت، اما دلیل نمیشه که بایرن استحقاق برد با همچین اختلاف و حتی بیشتر رو نداشته باشه. آمار موقعیتای دو تیم خودش گویاس.
بقولِ آقا سعید، این ترکیب بازیکنامون کامل شه و رو فرم خوب باشن، دیگه وحشتناک میشه بایرن مونیخ.
هفته ی دوم گروهی; چهار برد عالی برای آلمان ها.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)