یک سوال ، مانگاهای سری های اخیر کاپیتان سوباسا ، چرا تبدیل به انیمه نمی شود ؟
یک سوال ، مانگاهای سری های اخیر کاپیتان سوباسا ، چرا تبدیل به انیمه نمی شود ؟
سلام.بعد از مدتها که قرار بود یک سایت دانلود انیمه زدم منتها زیاد وقت نمیکنم بهش برسم.خلاصه هر کی ادرس خواست پ خ بده.بیشتر نسخه های انکود شده 720 توش میذارم با سه تا لینک دانلود مستقیم و رپیدشر و مدیافایر
خوب لیست انیمه های فصل زمستان ( چون ندیدم کسی گذاشته باشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن
از بس سایزش بزرگ است که تک توک اپلود سنتری اجازه اپلود رو می ده ( بگذریم که یکی از اپلود سنتر ها پیغام داد این اصلا عکس نیست)
از انیمه های این فصل خیلی خوشم نیومد، همشون تو مایه های شوجو و این حرفان، آدم اعصابش بهم میریزه !
عوضش انیمه های پاییز خیلی خوب بودن، تنوع بیشتری داشتن ...
امیدوارم تو فصل بعدی وضعیت انیمه ها امیدوار کننده تر باشه، وگرنه کم کم باید به فکر ترک انیمه های آنگوینگ باشیم![]()
فرق حرفی ای با مبتدی اینجا مشخص میشه
الان نگاه می کنم می بینم راست می گی .... فصل قبل تگ ها عمومی تر بود
الان کدوم هارو برداشتید؟
من که اینارو فعلا برداشتم
maoyuu Maou Yuusha
senyuu
amnesia
hiyokoi
میگم اینایی که میگید قسمت هست یا سریال؟
در مورد شوجو که دوستمون گفت :
اگر تو سایت های انیمه و مانگا خارجی نگاه کنی یک بخش معمولا به نام tag یا Category دارن که توش موضوعی که داستان هست و سبک ان را میشه فهمید تا حدودی . ( یک چیزی مثل ژانر برای فیلم های سینمایی که اکشن و تاریخی و تراژدیک و .... البته تو انیمه و مانگا یکم فرق داره ... تو تاپیکی که Morteza4SN زده بود در مورد معرفی انیمه و مانگا بود در موردش گفته بود فکر کنم)
چیز هایی که من گفتم عنوان های انیمه هاست ( نام هارو سرچ کنی اطلاعاتش رو پیدا می کنی)
البته من دارم دونبال یک تعداد از OVA ها و نسخه DVD/BD هم هستم که ببینم کدوم گروه ساب می زنه باسش و صدا 5.1 داره یا نه مثل
shin tennis no Ouji-sama
یا
girls und panzer
فحش میدی ؟ حرفه ای خودتیفرق حرفی ای با مبتدی اینجا مشخص میشه
این دوتا بنظرم نسبتاً خوبن....amnesia
hiyokoi
متاسفانه یه مدته نمیرسم درست و حسابی انیمه ببینم، انیمه های آنگوینگ رو هم بزور از دوستام جمع میکنم و یه نیم نگاهی بهشون میندازم.
الان من به شدت منتظر Movie هانتر هانتر هستم، میخوام ببینم چطوری از آب در میاد.
راستی، نمیدونم خبر دارید یا نه، فیلم سینمایی افسانی کنیشن (رورونی کنشین) هم امسال منتشر شد. من از دوستم گرفتمش اما هنوز ندیدمش، فقط چنتا تیکشو نگاه انداختم، ظاهراً جالب بود، هرچی باشه بهتر از خیلی از لایو اکشن های دیگه ـست، قیافه بازیگر کنشین هم تا حدودی به خود کنشین میخورد.
پ.ن: اون روز به یه نفر تو اینترنت پیشنهاد دادم بره ارگو پرو/کسی ببینه، اونم چند قسمت اولشو دید و خوشش اومد، الان خودم هوس کردم بشینم یبار دیگه ببینمش اما پاک شده، حال ندارم برم از دوستام بگیرمش ! وقتی هوس یه چیزی میکنی، اون چیز در دسترس نیست![]()
دستت درد نکنه جوون
پیرشی
والا من که فقط گیج میشم تو این چیزا سر در نمیارم چی به چیه
میتونی یکی دو تا لینک ازا ین سایت هایی که گفتی بدی ببینم چی میگن؟
هاااا میگم این انیمه هه زیاد به گوشم خورده
جایی با دانلود مستقیم براید انلود دارتش؟ خوبه؟
قبلا یه چند تا بوکمارک برای سایت های دانلود انیمه داشتم نمیدونم کجا رفتن! این 100 تا دی وی دی ای هم که خریده بودم رو دستم مونده همینطوری هر چی میریزم یکی دو قسمت میبینم کشش نداره بی خیال میشم
آخری blood + بود چی بود اونو دیدم همچین یه نمه هویجه
چرا می زنی
+
چه بعد
+
این کنشین رو من نفهمیدم کدوم رو می گی اسم اینگلیسی بده .
+
درک می کنم حال گیری بدی است ( تجربه کردم )
من این انیمه رو هم به لیست اضافه کردم :
love live ! School idol projet
یک سرچ اینگلیسی تو گوگل بزن بخش سرچ سایتهارو نگاه کنی تگ هارو می تونی ببینی + ویکی پدیا هم در مورد تگ ها مطلب هست ( فقط چون بیش از 90 درصدشون قابل دسترسنیست ریسک نمی شه کرد لینک داد )
خیلی مشکل داشتی باسم پیغام بزار
+
البته من هنوز موندم ایا واقعا تو علاقه داری ببینی یا نه؟ چون احساس می کنم علاقه ات این نیست ( یا اگر هست چون هنوز نمی دونی دونبال چی هستی این مشکل رو داری )![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)