تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 269 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فردا تیم رسما کارشو شروع میکنه.تمریناتو متاسفانه دیر شروع کردیم 6-7 تا ملی پوش داشتیم و چند وقتی با تیم تمرین نکردن طولانی ترین فصل نقل و انتقالاتو هم که داشتیم
    همه اینا دست به دست هم میده که احتمالا شر وع خوبی در لیگ نداشته باشیم.تیمهای قلعه نویی همیشه همینطوری بودنو خیلی بد لیگو شروع میکردن حالا هم که تمرینا دیرتر شروع شدو بازیکنا مدت زیادی با تیم تمرین و بدنسازی نکردن و قاعدتا بدنا هنوز اماده نیست همین منو میترسونه بجه ها دقایق اخر بازی کم بیارن

برای بازی فردا(امروز) 3 بازیکن سرشناسمونو نداریم 2 تاشون که تازه شروع کردن بدن سازی کنند و اون یکی هم قربونش برم تو دنیای خودشه و انگار تو باغ نیست واسه خودش میره در لیگ عراق بازی میکنه و 2 تا 2 تا گل میزنه و پاس گل میده...معلوم نیست کی بلند بشه بیاد سر تمرین...اصلا معلوم نیست با این کارش بتونه تا نیم فصل واسمون بازی کنه یا نه؟ به هر حال امیدوارم قضیرو جمع و جورش کنند.اومدن کرار یعنی نصف راه قهرمانی بدجوری خوبه و خیلی حیف میشه به خاطر ندونم کاریش از دستش بدیم بیخیال بازیساز کرارو بذاریم وینگر چپ با چوبو کلنگ هم نمیتونن توپو ازش بگیرن

ترجیح میدم فردا اکثرا از بازیکنایی استفاده کنیم که از ابتدا در تمرینات حاضر بودن و یا حداقل بیشتر با تیم تمرین کردند

ترکیب پیشنهادیم

......................................... رحمتی .....................................

بیکزاده ............ صادقی ....................... حنیف ............ منتظری

......................................... نوری ........................................

ساموئل .................................................. .................. حیدری

.......................................... اکبرپور ....................................

........................... مجیدی ..................... قاضی .....................

ترجیح میدم با کمترین تغییر نسبت به فصل گذشته لیگو شروع کنیم اینطوری شانس بیشتری واسه پیروزی داریم.البته فکر نمیکنم ساموئل و حیدری امادگی کامل داشته باشند اینو با استناد به مصاحبه خودشون میگم
    برای جناح چپ میتونیم 45 تا 60 دقیقه از ساموئل استفاده کنیم و در ادامه به نیکبخت برای اون قسمت اعتماد کنیم.....برای سمت راست هم اگه خسرو نکشید میشه احمد جمشیدیان بیاد راست بازی کنه سیاوش بره پشت سر مهاجما
    فرهاد هم میتونه پشت سر مهاجما بازی کنه اما خداییش ادم دلش نمیاد فرهادو که هر توپی که بهش میرسه بوی گل میدرو از دروازه حریف دورش کنیم و یه خط ببریمش عقب

جمشیدیان هم نمیتونه 90 دقیقه بازی کنه اونطور که خودش و دکتر نوروزی گفتن به احتمال خیلی زیاد 90 دقیقه بازی نمیکنه شاید هم اصلا ازش استفاده نشه و امیرخان از بین سیاوشو فرهاد از یکی استفاده کنه

البته ترکیب بالا ترکیب ایده ال من نیست...من این ترکیبو فقط برای این پیشنهاد دادم که تغییرات کمتری نسبت به فصل گذشته داشته باشیم مخصوصا در خط دفاع تا بازیکنا اماده نیستن امتیاز زیادی از دست ندیم....ولی از امیرخان هیچی بعید نیست یهو دیدن 3-5-2 بازی کرد یا یه 4-4-2 دیاموند هجومی فرستاد تو زمین مثل این:

.......................................... رحمتی .....................................

نوری ................ صادقی .......................... منتظری ............ حیدری

........................................... ساموئل .....................................

نیکبخت .................................................. ....................... نظری

..................................... جمشیدیان ......................................

......................... مجیدی ........................ قاضی ......................

در کل امیدوارم خوب هم بازی نکردیم با یه بازی علی اصغری 3 امتیازو بگیریم نیکبختو حیدریو نوریو....توپو بریزن روی سر قاضی فکر نمیکنم یادگار امام زمین خوبی داشته باشه و بشه روی زمین فوتبال خوبی به نمایش گذاشت....من که شناختی از گسترش ندارم امیدوارم کادرفنی داشته باشه و غافلگیر نشیم

2. 11 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

لیگ ایران تو این دو سه سال اخیر (بخصوص بعد ورود تراکتورسازی) یه چیزی شبیه لیگ جزیره شده! یعنی دیگه یه حریف سنتی به اسم پرسپولیس نداریم

حریفای اصلی ما امسال بترتیب : سپاهان - تراکورسازی - فولاد خوزستان هستند بازی باهاشون حکم فینال رو داره! شاید توی بهترین موقع با سپاهان بازی داریم. بهرحال شاکله اصلی تیم حفظ شده و نگرانی هماهنگی لازم تو هفته‌های اول رو نداریم!

من که خودم بشخصه بیشتر از بازی امروز به بازی سپاهان فکرمی‌کنم هیجان اون بازی رو داریم ، اگه با اختلاف شکستشون بدیم یه قدرت‌نمایی خوبی کردیم.

بازی امروزم با توجه به اینکه هیچ‌کس گسترش رو نمیشناسه یه بازی عجیبی خواهد بود کلا دو تا حالت داره: یا بازیکنای گسترش با توجه به انگیزشون جوگیر شده و تیم رو زمین‌گیر می‌کنند یا بازیکنای ما باتجربه‌تر عمل می‌کنند و بازی رو کنترل می‌کنند.

سیستم پیشنهادی من هم واسه بازی امروز ، سیستم علی‌اصغریه به طوری که قاضی رو بذاریم نوک و از چپ و راست با نیکبخت و حیدری سانتر بکنیم

فرمیشن:
    رحمتی

بیک‌زاده ... عمران‌زاده ... صادقی ... منتظری

نوری ... ساموئل

نیکبخت ... جمشیدیان ... حیدری

قاضی

4. 7 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال مقابل گسترش فولاد سفید می‌پوشد

تیم فوتبال استقلال تهران در نخستین دیدار خود در لیگ سیزدهم با لباس دوم خود به میدان می‌رود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و به نقل از سایت باشگاه استقلال، در نشست هماهنگی پیش از بازی تیم‌های استقلال و گسترش فولاد مقرر شد که در بازی دو تیم در روز پنج شنبه، تیم استقلال با لباسهای یکدست سفید در مقابل یکدست آبی‌پوشان گسترش فولاد به میدان برود.

همچنین با توافقات صورت گرفته، هواداران استقلال در طبقه دوم ورزشگاه و پشت نیمکت تیم استقلال مستقر می‌شوند.
    Last edited by XENON24; 25-07-2013 at 10:28.

6. 2 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خب بازی اولمون با گسترش فولاد هست که بنظر می رسه کلا باشگاه منظم و بابرنامه ایی باشن !
    رسول خطیبی هم نتایج خوبی تو لیگ یک گرفته و باید ببینیم در ادامه چکار می کنه !
    با توجه به نبود نکونام و تیموریان و کرار ، کار سختی پیش رو داریم !

ترکیب ما برای بازی امشب :

رحمتی
    بیک زاده - صادقی - حنیف - منتظری
    ساموئل
    نیکبخت - حیدری
    نوری
    قاضی - برهانی

ولی یوهو دیدی دوباره منتظریو گذاشت هافبک دفاعی !
    جمشیدیان مصدوم نیس مگه ؟

8. 6 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد بازی امشب هم باید بگم گسترش فولاد تیم مرموزی هست و از شانس ما اولین بازیش هم با ما هست.از کل تیمشون فقط موسوی و خود خطیبی رو میشناسم و هیچ ایده ای در مورد سبک بازی و کیفیت این تیم ندارم.خوشبختانه ما کلی بازیکن چند پسته داریم و حتی با نبود آندو و نکونام و کرار و لاوره فکر نمیکنم مشکلی بابت کمبود بازیکن داشته باشیم.

من این ترکیب رو برای بازی امشب میپسندم:

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ رحمتی ـــــــــــــــــــــــــ ــــ

بیک ـــــــــــ صادقی ــــــــ حنیف ـــــــــــــــ پژمان

ـــــــــــــــــــــــــ ــ ساموئل ـــــــــــــــــــــــــ ــــ

نوری ــــــــــــــــــــ فرهاد ـــــــــــــــــــــــ خسرو

ـــــــــــــــــــ آرش ــــــــــــ قاضی ـــــــــــــــ
    Last edited by XENON24; 25-07-2013 at 14:59.

10. 6 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داور قطری دیدار استقلال - بوریرام تایلند را سوت می‌زند

قضاوت دیدار رفت تیم‌های استقلال و بوریرام تایلند در مرحله‌ی یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا بر عهده عبدالرحمان قطری است.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا اسامی داوران دیدار تیم‌های استقلال ایران و بوریرام یونایتد تایلند که چهارشنبه 30 مردادماه در ورزشگاه آزادی برگزار می شود به شرح زیر است:

داور وسط: محمد عبدالرحمان از قطر
    کمک اول: سالم طالب از قطر
    کمک دوم: مراد یاسر از کویت
    داور چهارم: شعبان علی از کویت
    ناظر داوری: خلیفه خالید جاسم از امارت
    ناظر مسابقه: کامل توکابیو از قرقیزستان

این دیدار در مرحله‌ی یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا برگزار می‌شود.

12. 2 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

دوستان قضیه کرار چیه؟ بعضی روزنامه ها زدن باعث حذف استقلال از اسیا میشه ...

14. 3 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

میگن زن ایرانی داره و زنش ازش شکایت کرده!

16. 2 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

نکونام:به ضرر بعضی‌ها بود که من و قلعه‌نویی خوب باشیم/ اعضای خانواده‌ام نیمه دوم دربی را ندیده‌اند!

سعید اکبری:جواد نکونام یک فصل دیگر پیراهن آبی را به تن خواهد کرد‌؛ فصلی که برایش بسیار مهم خواهد بود. او کاپیتان تیم‌ملی است و قصد دارد پس از درخشش در این تیم، به جام‌جهانی‌ برود. این بازیکن در گفت‌وگو با خبر تأکید می‌کند که اگر قرار بود یک سال در استقلال بماند، هیچ‌وقت از اسپانیا به ایران نمی‌آمد. البته این حرف شماره 6 منطقی است. نکونام می‌گوید: «یک بار گفتم آمده‌ام تا با پیراهن استقلال خداحافظی کنم. نهایت تلاشم را می‌کنم تا این اتفاق بیفتد.» او که حالا رابطه خوبی نیز با طرفداران استقلال دارد، می‌گوید با حضور آنها، رفتن برای هر بازیکنی سخت است.

*ماندن تو در استقلال هواداران را خوشحال کرد. درباره این تصمیم بگو.

خب، من تصمیمم را از قبل گرفته بودم و تمام طرفداران می‌دانستند چقدر مُصِر هستم که در استقلال بمانم. سال گذشته به طرفداران قول داده بودم بمانم و تنها به این قولم عمل کردم. استقلال تیم محبوب من است. از بچگی تا به حال. از خود فتح‌ا...‌‌زاده می‌توانید بپرسید که من چقدر استقلالی هستم. پس از دربی 3 بر 2 که تیم باخت، من بسیار عصبانی و ناراحت بودم و حتی پس از بازگشت او از باکو، تماس گرفت و کلی گلایه کردم. می‌دانید من بعد از اینکه 6 سال اوساسونا بازی کردم، به دلیل علاقه قلبی خودم و علاقه پدرم به استقلال، در حالی که پیشنهادهای زیادی از ترکیه، قطر، اروپا و امارات داشتم، تصمیم گرفتم که معتبرترین لیگ جهان را ترک کنم و به استقلال بیایم. طبیعتاً با آمدن به استقلال دنبال منافع مالی نبودم. چه‌بسا اگر دنبال منافع مالی بودم به پیشنهاد 5 میلیون دلاری قطری‌ها پاسخ می‌دادم.

*البته اخیراً نیز پیشنهادهایی داشتی، به ویژه پیشنهاد الشارجه که تصمیم گرفتی به دلیل تغییر نام لیگ امارات، به آن پاسخ منفی بدهی.

طبیعی است وقتی من به خاطر استقلال سال گذشته از اوساسونا و معتبرترین لیگ جهان یعنی لالیگا جدا شدم، به راحتی استقلال را با الشارجه امارات عوض نکنم. من علاقه‌ای به ترک استقلال و حضور در لیگ خلیج ع ر ب ی امارات نداشتم. پیشنهاد الشارجه مربوط به سه ماه قبل بود. در آن زمان هنوز بحثی درباره تغییر نام لیگ امارات نبود. این چندمین بار است که آنها چنین پیشنهادی می‌دهند. شیخ باشگاه اصرار داشت دوباره پیراهن این تیم را به تن کنم. در فصلی که برای این تیم بازی کردم، خوش درخشیدم و آنها قصد داشتند این‌بار بازوبند کاپیتانی را به هم من بدهند ولی از آنجا که استقلالی هستم، ترجیح دادم صبر کنم که البته پس از پیش آمدن ماجرای خلیج، به طور کلی فکر حضور در امارات را از سرم خارج کردم. برای من افتخار است پیراهن استقلالی را می‌پوشم که روزگاری بزرگانی مانند جباری‌ها، روشن‌ها، زرینچه‌ها، نامجو‌مطلق‌ها، بیانی‌ها، مرفاوی‌ها و... آن را بر تن داشته‌اند. این موضوع وظیفه مرا سخت می‌کند. بعضی از بازیکنان تیم‌ملی شاهد هستند که پس از بازی با قطر نیز شیخ یکی از باشگاه‌ها به اردو آمد و از من خواست که با آنها قرارداد ببندم ولی همانجا هم گفتم که فعلاً علاقه‌ای به تصمیم گرفتن ندارم. از نظر مالی این پیشنهادها مناسب بود ولی من قلباً استقلال را دوست داشتم. جا دارد همین‌جا از مسئولان تراکتورسازی و پرسپولیس نیز تشکر کنم که خواستار جذب من شدند ولی پیش از این گفته بودم استقلال را دوست دارم و ترجیح می‌دهم در ایران فقط پیراهن این تیم را بپوشم. یک تشکر ویژه هم از علی دایی ومجید جلالی می‌کنم که به من در این مدت لطف زیادی داشتند. در کل فکر می‌کنم با وجود چنین هوادارانی، جدایی برای هر بازیکنی سخت است.

*پس با این تفاسیر که می‌گویید برای شما مسائل مالی مهم نیست.

ابتدا باید بگویم دوست ندارم بدون مدرک حرف بزنم. پیشنهاد الشارجه را همه دیدند و حتی آن باشگاه هم آن را تأیید کرد. اگر مسائل مالی مهم بود، بی‌شک الان در یکی از باشگاه‌های خارجی بازی می‌کردم. خدا را شکر خود مسئولان باشگاه هم بارها گفته‌اند که من دنبال پول نبوده و نیستم‌؛ اگر بودم که الان نزدیک به 70 درصد پول فصل قبلم را طلب نداشتم ولی معتقدم اگر مسائل مالی هم هست باید درون خانواده استقلال حل شود. این رسم خوبی نیست که بازیکن شب بازی به خاطر پول اردوی تیم را ترک کند. اگر یک استقلالی واقعی باشید، خیلی جاها با مشکلات کنار می‌آیید.

*وقتی هم به تمرینات بازگشتی، از تو استقبال خوبی شد.

کارلوس کروش همیشه می‌گوید چنین هوادارانی را در کشورهای آمریکای‌جنوبی هم نمی‌توان دید. هواداران ما با تمام سختی‌ها و مشکلات، از دورترین جاها به ورزشگاه می‌آیند تا بازی را ببینند. همه ما شرمنده این مردم و طرفداران هستیم. آنها سرمایه باشگاه هستند. هرجا من را می‌دیدند، لطف داشتند و خیلی‌ها درباره وضعیتم می‌پرسیدند. این ‌نشان می‌داد که برایشان مهم هستم. دوست داشتم روزهای غیبتم سریعاً تمام شود و برگردم. خود طرفداران هم می‌دانستند که من هم مثل آنها منتظر هستم. خوشحالم همه چیز حل شد و حالا نیز کنار تیم محبوبم هستم. روزی که به تمرینات رفتم هنوز با تیم قرارداد نبسته بودم و قصد داشتم با حضور خود به شایعه‌سازی عده‌ای پایان دهم. هنوز هم تا این لحظه قراردادی امضا نکرده‌ام و مهم برایم استقلال است نه چیز دیگری.

*شایعاتی درباره اختلاف شما با امیر قلعه‌نویی وجود داشت. آیا این شایعات حقیقت داشت؟

من و امیر قلعه‌نویی اختلافی با هم نداریم. یکی از مهمترین دلایلی که به استقلال آمدم، حضور این مربی بود. من در جام ملت‌های آسیا سال 2006 مالزی بهترین بازی هایم را برای تیم‌ملی زیرنظر ایشان انجام دادم که در میان ناباوری و عین شایستگی در ضربات پنالتی حذف شدیم. متأسفانه در این مدت، برخی تلاش می‌کردند اطلاعاتی اشتباه به این مربی بدهند. شاید به ضرر آنها بود که من و قلعه‌نویی رابطه خوبی با هم داشته باشیم.

*چه کسانی قصد داشتند رابطه شما را به هم بزنند؟

مهم نیست چه کسانی، مهم این است که آنها به اهداف خود نرسیدند. من و قلعه‌نویی هیچ مشکلی نداریم و از ابتدا نیز همین‌طور بود. یکی از عادت‌های بدی که وجود دارد، منتقل کردن اطلاعات اشتباه است. یکی از دلایلی که فوتبال ما حاشیه دارد و نمی‌تواند پیشرفت کند، همین چیزهاست. امیدوارم یک روز این مسائل دیگر در فوتبال ایران وجود نداشته باشد.

*استقلال خوب بسته شده است؟ آیا می‌تواند جزو مدعیان قهرمانی در آسیا باشد؟

این یکی از هدف‌های اصلی ماست. فتح‌ا...‌‌زاده برای بستن این تیم زحمات زیادی کشیده است. بازیکنان بسیار خوبی داریم. ان‌شاءا... با حمایت هواداران و تلاش بازیکنان و کادرفنی بتوانیم ستاره سوم آسیایی را کسب کنیم و آن را به هواداران دوست‌داشتنی‌مان هدیه کنیم.

*حرف آخر ؟

از همه هواداران، بزرگان، پیشکسوتان و عزیزانی که در این مدت پیگیر قرارداد من بودند، آقای دکتر عباسی وزیر محترم ورزش و جوانان، آقایان کفاشیان، نبی در فدراسیون فوتبال، فتح‌ا...‌‌زاده و علوی در باشگاه استقلال و از همه مهمتر آقای قلعه‌نویی که تلاش کردند تا بتوانم این فصل هم در خدمت استقلال و هواداران آن باشم، تشکر و قدردانی می‌نمایم. همین‌طور از اعضای خانواده‌ام که در این مدت واقعاً در کنار من بودند و اجازه دادند در آرامش فکر کنم. دوستان نزدیک من می‌دانند که خانواده‌ام چقدر استقلالی هستند. مسعود برادر کوچک من حتی نیمه دوم بازی‌های دربی را نمی‌بیند چون واقعاً تعصبی است. البته سایر اعضای خانواده‌ام نیز به ندرت پیش آمده این مسابقه را کامل ببینند.

خبر ورزشی

18. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان قضیه کرار چیه؟ بعضی روزنامه ها زدن باعث حذف استقلال از اسیا میشه ...

میگن زن ایرانی داره و زنش ازش شکایت کرده!
    قبلا تو ایران زن داشته .زنش طلاق داده مهریش نداده جیم زده300 میلیون مهریش هست .
    مشخص نیست اگر در اسیا بازی کرد حذف می شویم یا نه.هر کی چیزی میگه
    معاون بین‌الملل اتحادیه فوتبال باشگاه‌های ایران حتما بهترین فرد هست که از این قضایا خبر داشته باشه و گفته اگر بازی کند ما حذفیم
    نصیرزاده که ادم کاربلدیه گفته مشکلی نداریم
    حالا کدوم واقعیت میگه؟

20. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •