تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 70 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 693

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | فصل 2014-2013

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آرسن ونگر: اوزيل فوق العاده بود

سرمربي آرسنال پس از پيروزي برابر ناپولي به تمجيد از عملکرد مسوت اوزيل پرداخت.

آرسنال موفق شد شب گذشته (سه شنبه) با نتيجه‌ دو بر صفر ناپولي را شکست داد تا در صدر جدول گروهش در ليگ قهرمانان اروپا قرار گيرد.

آرسن ونگر، سرمربي آرسنال پس از پيروزي تيمش برابر ناپولي، گفت: تيم ما در اين ديدار در همه جنبه‌ها بسيار خوب بازي کرد. من از عملکرد تک تک بازيکنانم در اين ديدار راضي هستم. اوزيل در نيمه نخست فوق‌العاده‌ بود. قدرت تمام کنندگي او، مهارت‌هاي فردي و کار گروهي همه آن چيزي بود که از اوزيل انتظار داشتيم و آن را در اين ديدار ديديم. در نيمه دوم کمي محتاطانه بازي کرديم که اين طبيعي بود، زيرا نمي خواستيم گلي را دريافت کنيم. در مجموع بازي تيمم برابر ناپولي بسيار خوب و قابل قبول بود. ما در اين ديدار خيلي محکم و سازماندهي شده بازي کرديم. از فلاميني خواسته بودم تا مارک همسيک را در ضد حملات کنترل کند. او اين کار را به خوبي انجام داد.

سرمربي آرسنال ادامه داد: از زماني که اوزيل به تيم ما اضافه شده آرسنال چه از لحاظ فني و چه از لحاظ روحي پيشرفت قابل ملاحظه‌اي داشته است. در فوتبال نيز اعتقاد به چيزي بسيار مهم است. خيلي خوشبخت بوديم که توانستيم اوزيل را به آرسنال بياوريم. من زماني که اوزيل در رئال مادريد بود نيز او را دوست داشتم. فکر مي‌کنم او در رئال مادريد عالي بود و خيلي خوب با تيم هماهنگ شده بود. او براي موفقيت به آرسنال آمد و مي دانست که کدام باشگاه را انتخاب کند.

سرمربي آرسنال با تمجيد نمايش بازيکنانش تيمش برابر ناپولي، ادامه داد: اين بازي يکي از بهترين نمايش‌هايي بود که از آرسنال ديدم. مدت‌ها بود چنين بازي خوبي را از تيمم شاهد نبودم. بازي در ليگ قهرمانان اروپا هميشه سخت و دشوار است و با بازي در ليگ برتر فرق مي‌کند. در ليگ برتر بيشتر تيم‌هايي که برابر شما بازي مي‌کنند دفاعي هستند و شما بايد براي گل زدن صبور باشيد. در ليگ قهرمانان اروپا اين قضيه فرق مي‌کند و همه تيم‌ها براي پيروزي به ميدان مي آيند.

ونگر درباره شانس قهرماني آرسنال در ليگ قهرمانان اروپا، گفت: هنوز در ابتداي فصل هستيم، نمي‌توانم خيلي سريع از آنچه در پايان فصل اتفاق خواهد افتاد صحبت کنم، اما مطمئنا تيم ما براي قهرماني پا به اين مسابقات گذاشته است. فاصله زيادي تا رسيدن به قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا داريم، اما تيم ما، تيم خوبي است. اعتماد به نفس بالايي دارد، روحيه تيمي‌مان فوق‌العاده‌ است و همه اين‌ها باعث مي‌شود تا به آينده آرسنال خوش بين باشم.

سرمربي آرسنال همچنين درباره غيبت جک ويلشر، گفت: خيلي سخت بود که جک را خارج از تيم قرار دهم، اما از طرفي هم دوست نداشتم که او را خيلي خسته کنم. او در بازي روز شنبه تلاش زيادي براي ما کرد و امشب(چهارشنبه شب) تصميم گرفتم تا او را از ترکيب کنار بگذارم تا استراحت کند. نمي‌تواني در هر بازي با 11 بازيکن بازي کني. مهم است که شما هر از گاهي تغييراتي در تيم‌تان ايجاد کنيد تا به تعادل برسيد. امشب به فلاميني و آرتتا بازي دادم. فلاميني بازي خوبي از خود به نمايش گذاشت و توانست همسيک را کنترل کند، زيرا ناپولي تيم بسيار قوي در ضد حملات بود. آرتتا نيز در اين ديدار وظايفش را به خوبي انجام داد.
    منبع : varzesh3
    Last edited by pinchingholian; 02-10-2013 at 14:22.

2. 4 کاربر از pinchingholian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با تاخیر برد خوب آرسنال رو تبریک میگم و امیدوارم همینطوری ادامه بده

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _________________________

ویلشر: رقابت در آرسنال به سود همه است

ملی‌پوش انگلیسی از این خوشحال است که آرسنال بازیکنان بسیاری در اختیار دارد.
    سایت گل – جک ویلشر گفته از افزایش رقابت برای حضور در ترکیب آرسنال نمی‌ترسد و به نظرش این به سود اوست.
    این بازیکن 21ساله با وجود حضور سسک فابرگاس و الکس سونگ خود را به ترکیب اصلی آرسنال رساند. او می‌گوید افزایش بازیکنان آرسنال به سود او تمام می‌شود: «زمانی که به تیم راه یافتم اوضاع مشابهی برقرار بود. بازیکنانی مانند سسک فابرگاس، الکس سونگ و آبو دیابی حضور داشتند ولی شرایط فعلی هم باعث می‌شود بهترین عملکرد را بیابم. بقیه هم همین طور.
    هنوز سانتی کاسورلا مصدوم است و اگر همه آماده باشند ما در چهار جبهه مدعی جدی قهرمانی خواهیم بود.
    سال‌ها بود که چنین رقابتی را نداشتیم. پس همه هیجان‌زده‌ایم.»

ملی‌پوش انگلیسی از این خوشحال است که آرسنال بازیکنان بسیاری در اختیار دارد.
    سایت گل – جک ویلشر گفته از افزایش رقابت برای حضور در ترکیب آرسنال نمی‌ترسد و به نظرش این به سود اوست.
    این بازیکن 21ساله با وجود حضور سسک فابرگاس و الکس سونگ خود را به ترکیب اصلی آرسنال رساند. او می‌گوید افزایش بازیکنان آرسنال به سود او تمام می‌شود: «زمانی که به تیم راه یافتم اوضاع مشابهی برقرار بود. بازیکنانی مانند سسک فابرگاس، الکس سونگ و آبو دیابی حضور داشتند ولی شرایط فعلی هم باعث می‌شود بهترین عملکرد را بیابم. بقیه هم همین طور.
    هنوز سانتی کاسورلا مصدوم است و اگر همه آماده باشند ما در چهار جبهه مدعی جدی قهرمانی خواهیم بود.
    سال‌ها بود که چنین رقابتی را نداشتیم. پس همه هیجان‌زده‌ایم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ویلشر: سیگار کشیدنم یک اشتباه بود

یک شب بعد از پیروزی آرسنال مقابل ناپولی در چمپیونزلیگ، عکس هایی از ویلشر منتشر شد که در آن، در حال سیگار کشیدن بود؛ عکس هایی که واکنش آرسن ونگر، سرمربی توپچی ها را به همراهی داشت.
    سایت گل- جک ویلشر، ستاره جوان آرسنال، بعد از انتشار عکس هایی از او در حال سیگار کشیدن در مقابل یک باشگاه شبانه در لندن، تایید کرد که اشتباه کرده است.
    یک شب بعد از پیروزی آرسنال مقابل ناپولی در چمپیونزلیگ، عکس هایی از ویلشر منتشر شد که در آن، در حال سیگار کشیدن بود؛ عکس هایی که واکنش آرسن ونگر، سرمربی توپچی ها را به همراهی داشت.
    ویلشر که پیش از این با انتشار توئیتی، تاکید کرده بود که سیگاری نیست، به سایت اختصاصی باشگاه آرسنال گفت:" من اشتباه کردم. هر بازیکنی اشتباه می کند اما من سیگاری نیستم.
    من با سرمربی صحبت کردم و از من پرسید که موضوع چیست. من برای او توضیح دادم. ما موضوع را حل کردیم و او من را در ترکیب اصلی قرار داد و امیدوارم پاسخ اعتمادش را داده باشم (ویلشر تک گل آرسنال مقابل وست بروم را به ثمر رساند).
    این اتفاق دیگر رخ نخواهد داد. من سیگاری نیستم؛ به همین خاطر فکر می کنم این آخرین دفعه ای باشد که سیگار می کشم."
    ونگر در صحبت های روز جمعه اش خطاب به ویلشر گفته بود که یک بازیکن باید بداند الگو است و نباید کاری بکند که به جسمش آسیب برسد.

************************************************** ************************************************** ***********************************************

ونگر در آستانه تمدید قرارداد با آرسنال

این مربی فرانسوی از حدود یک ماه قبل مذاکرات برای تمدید قراردادش را با باشگاه لندنی آغاز کرده و براساس گزارش ها، قرارداد جدید به زودی امضا خواهد شد.
    سایت گل- به گزارش بخش بریتانیایی سایت گل، آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، در آستانه تمدید قرارداد با این باشگاه است.
    این مربی فرانسوی از حدود یک ماه قبل مذاکرات برای تمدید قراردادش را با باشگاه لندنی آغاز کرده و براساس گزارش ها، قرارداد جدید به زودی امضا خواهد شد.
    قرارداد فعلی ونگر با دستمزد سالانه 7.5 میلیون پوندی، در تابستان آینده به اتمام می رسد و انتظار می رود که او قراردادش را تا سال 2016 با توپچی ها تمدید کند.
    در صورتی که این اتفاق رخ بدهد، ونگر می تواند دوران حضورش را در آرسنال به 20 سال برساند و به این ترتیب در بین مربیان تاریخ این باشگاه، طولانی ترین مدت حضور را روی نیمکت داشته باشد.
    مدیران آرسنال و ونگر تقریبا بر سر جزئیات قرارداد به توافق رسیده اند؛ توافقی که گفته می شود با افزایش قابل توجه در دستمزد ونگر همراه است.
    ونگر هم به دلایل شخصی و هم حرفه ای، تمایل زیادی داشت تا به دوران حضورش در این باشگاه ادامه بدهد. خانواده او کاملا به زندگی در لندن خو گرفته اند و فرزند او در این شهر به مدرسه می شود. ضمن این آرسنال با پشت سر گذاشتن دوران رکورد اقتصادی، اکنون شرایط مالی خوبی پیدا کرده و ونگر می خواهد ناکامی های چند فصل گذشته را جبران کند.

Last edited by Abdolreza2012; 08-10-2013 at 09:33.

6. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

ونگر بهترین مربیه ماه و رمزی بهترین بازیکن ماه

8. 3 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کاریکاتور: ونگر و نوشیدن از چشمه جوانی

این مربی فرانسوی که هجدهمین فصل حضورش در این باشگاه را سپری می کند، قصد دارد قراردادش را برای دو سال دیگر با این باشگاه تمدید کند.
    سایت گل- بعد از شروع درخشان این فصل آرسنال، آرسن ونگر در آستانه تمدید قرارداد با توپچی ها قرار دارد.
    این مربی فرانسوی که هجدهمین فصل حضورش در این باشگاه را سپری می کند، قصد دارد قراردادش را برای دو سال دیگر با این باشگاه تمدید کند.
    او که به خاطر 8 فصل بدون جام، زیر فشار هواداران قرار دارد، امیدوار است تا با خرید مسوت وزیل و شروعی خوبی که تیمش در این فصل داشته، به این ناکامی پایان بدهد.
      محتوای مخفی: عکس 

10. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

legend

12. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خبر بد برای ونگر؛ اوزیل مصدوم شد

در دیدار مقابل سوئد، که با پیروزی 5-3 آلمان به پایان رسید، اوزیل در دقیقه 82 جای خود را به ژولین درکسلر داد و بلافاصله به بیمارستان منتقل شد.
    سایت گل- مسوت اوزیل، ستاره تیم ملی آلمان، در دیدار مقابل سوئد از ناحیه زانو دچار آسیب دیدگی شد.
    در این دیدار که با پیروزی 5-3 آلمان به پایان رسید، اوزیل در دقیقه 82 جای خود را به ژولین درکسلر داد و بلافاصله به بیمارستان منتقل شد.
    اوزیل در این دیدار گل اول آلمان را به ثمر رسانده بود.
    در پیروزی 2-0 هلند مقابل ترکیه در استانبول هم رابین فن پرسی در بین دو نیمه از بازی خارج شد.
    مهاجم منچستریونایتد در نیمه اول دچار ضرب دیدگی شد اما به نظر می رسد مشکل او به اندازه اوزیل جدی نبود زیرا در پایان بازی به زمین آمد و به هم تیمی هایش تبریک گفت.

14. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

Arsenal 4 - 1 Norwich
    J. Wilshere (18) - assist O. Giroud
    M. Ozil (58) - assist O. Giroud
    A. Ramsey (83) - assist J. Wilshere
    M. Ozil (88) - assist A. Ramsey

16. 3 کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

برد رو تبریک میگم.
    پیشرفت رو میشه تو تمام بازیکنای تیم دید.
    پاس ژیرو رو گل اول بی نظیر بود. همچنین سانتر عالیش برای اوزیل.

کلا این تیم خیلی خوبه و خیلی قشنگ داره بازی میکنه.

گل های بازی به ترتیب:

18. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

تبریک میگم این برد مقتدرانه و تداوم صدر نشینی .

اگر تیم همینجوری روندشو ادامه بده حتی من امید دارم که تو ucL هم بتونیم تا مراحل بالا بیایم .

گل اول رو پیشنهاد می کنم دوستانی که ندیدن حتمآ ببینن . یه همکاری تکضرب با سرعته سه نفره ویلشر و کازورلا و جیروید . پاس آخر جیروید فوقالعاده بود . اینقدر سریع پاس دادن که گزارشگر بازی

هنگ کرده بود توپ دست کیه

گل رمزی هم قشنگ بود . با دو تا تو سر توپ مدافع های نوریچ رو محو کرد . رمزی و ویلشر از اون هافبک های آینده دار و با کیفیت هستن و امیداوارم در آینده تو تیم بمونن و به سرنوشت فابرگاس

دچار نشن .

مثل اینکه نیم فصل می خوایم بنزما رو بخریم . به نظرم کار اشتباهی هست خط حمله با اومدن پدولسکی عالی میشه و نیازی به بنزما نیست

همون پولو خرج دفاعمون کنیم و یه دفاع مطمئن و اسمی رو بیاریم بهتره

20. 4 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •