تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 39 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 382

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Borussia Dortmund | زنبور ها | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

یه خبرایی در مورد خرید بالوتلی پخش شده .به نظرم بهترین جایگزینه ممکن برای لوا هست
    <br>
    <br>
    خدايي گزينه خوبي از نظر فني به حساب مياد و اصلا از نظر اخلاقي و محبوبيت مناسب حال تيم نيست و ممكنه به احتمال زياد برامون دردسر درست كنه هرچند اين خبر ضعيف هستش و بعيد به نظر مياد بالوتلي بياد آلمان!

رسمي
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به تيم پيوست!
    Last edited by yuseph; 30-01-2014 at 18:27.

2. 5 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اه اه اه این پسره میمون میخواد بیاد دورتمند ؟؟؟؟؟؟؟

این یارو خوبه سیاه پوسته اینقد خودش رو میگیره اگه سفید بود فکر کنم ...

راسته که میگن میمون هر چی زشت تر اداش بیشتر

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

خب یکم اطلاعات از خرید جدید تیممون میلوس یوسیچ !

همونطور که توی عکس داره اشاره میکنه با رقمی حدود 3 میلیون یورو به دورتموند پیوست
    21 سال و 35 بازی برای پارتیزان بلگراد داره همراه با 10 گل
    یک بازی ملی برای صربستان هم داره که توی همون بازی گل زده !
    قرار داد 5 ساله هم با دورتموند بسته
    امیدوارم یکی از اون پدیده هایی بشه که کلوپ رو میکنه و به خوبی جای کوبا رو پرکنه !

+
    خبر های دیگه نقل و انتقال که شنیده میشد
    خرید رانوکیاکه انگار جدی هم شده و سران باشگاه به میلان سفر کردند و با قرار دادی حدود 7 میلیون یورو خواهان به خدمت گرفتن این مدافع شدند !
    اومدن ژکو در تابستان هم داره هر لحظه جدی تر میشه و حتی خود ادین گفته حاضره دستمزدشو کم کنه و به دورتموند بیاد ..

حالا باید منتظر بود و دید چه اتفاقاتی می افته !

5. 6 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مبارک باشه خرید خیلی خوبیه این عقاب بالکان.
    هولتبی هم گزینه ی خوبی هست برای خرید، می تونه تو دورتموند دوباره به اوج برگرده.
    ژکو هم بیاد خیلی عالی میشه.
    خب یکم اطلاعات از خرید جدید تیممون میلوس یوسیچ !
    مرسی اطلاعات کاملی بود

7. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

خب بالا خره پیروز شدیم.
    اما دوتا کنته منفی داشت این بازی:
    اول اینکه ما برای چندمین بازی پیاپی نتونستیم دروازه خودمون رو حفظ کنیم و گل نخوریم!اون هم با اومدن هوملز و قرار گرفتن در برابر تیم انتهای جدول!!
    دوم اینکه بازی حداقل باید5-1به نفع ما تموم میشد.این همه فرصت از دست دادن اصلا نشونه خوبی برای ما نیست.

9. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

من آدمی هستم که مطمئن بودم با برنامه ریزی و سرسختی میشه هر بدشانسی و بدبختی رو به اصطلاح"دور"زد.اما الان دارم به این اعتقاد شک میکنم.
    هوملز باز مصدوم شد!حداقل2هفته نیستش

11. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

به نظر من که این مصدومیت ها به بد شانسی ربطی نداره. کادر پزشکی دورتموند افتضاحه که اینقدر مصدوم میده. کلا اگه دورتموند میخواد به جمع تیمهای بزرگ برگرده، باید دست از خساست برداره و بازیکن های خوب و کادر فنی و پزشکی خوبی بگیره وگرنه رویس و گوندوگان و هوملز هم به زودی میرن از این تیم. اون واتسکه ---- هم که به جای اینکه بیاد بگه بایرن میخواد ما رو نابود کنه، بهتره عقل ---- رو به کار بندازه و دیگه از این اشتباهات وحشتناک یعنی از دست دادن مجانی لواندوفسکی انجام نده. حالا اگه گوتزه رو بایرن نمیگرفت، با اون قرارداد مسخرش که مبلغ فسخ قرارداد کمی داشت، یه تیم دیگه مثل رئال میومد میگرفتش یا لواندوفسکی میرفت آرسنال. کلا دورتموند بیشتر از اینکه از بایرن ضربه بخوره، از سیاست های غلط خودش داره ضربه میخوره. تو نیم فصل به مدافع نگرفتن، برای جانشینی لوا هم که بازیکن کره ای گرفتن، ایلکای هم که قراردادشو تمدید نکرده، اصلا آینده خوبی برای دورتموند پیش بینی نمیکنم من با این اوضاع.
    Last edited by kasra_khan2003; 07-02-2014 at 19:06. دليل: لحن نامناسب

13. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به نظر من که این مصدومیت ها به بد شانسی ربطی نداره. کادر پزشکی دورتموند افتضاحه که اینقدر مصدوم میده. کلا اگه دورتموند میخواد به جمع تیمهای بزرگ برگرده، باید دست از خساست برداره و بازیکن های خوب و کادر فنی و پزشکی خوبی بگیره وگرنه رویس و گوندوگان و هوملز هم به زودی میرن از این تیم. اون واتسکه ---- هم که به جای اینکه بیاد بگه بایرن میخواد ما رو نابود کنه، بهتره عقل ---- رو به کار بندازه و دیگه از این اشتباهات وحشتناک یعنی از دست دادن مجانی لواندوفسکی انجام نده. حالا اگه گوتزه رو بایرن نمیگرفت، با اون قرارداد مسخرش که مبلغ فسخ قرارداد کمی داشت، یه تیم دیگه مثل رئال میومد میگرفتش یا لواندوفسکی میرفت آرسنال. کلا دورتموند بیشتر از اینکه از بایرن ضربه بخوره، از سیاست های غلط خودش داره ضربه میخوره. تو نیم فصل به مدافع نگرفتن، برای جانشینی لوا هم که بازیکن کره ای گرفتن، ایلکای هم که قراردادشو تمدید نکرده، اصلا آینده خوبی برای دورتموند پیش بینی نمیکنم من با این اوضاع.
    من شاید خیلی مناسب نباشه در مورد دورتموند حرف بزنم چون طرفدارش نیستم و ممکنه طرفدارهاش چیزهایی بدونن که من نمیدونم. اما فکر میکنم این سیاست هایی که شما خیلی بهش انتقاد داری، بخش بزرگیش اجتناب ناپذیره. دورتموند سالهای سختی رو گذروند و الان 4 فصله که دوباره داره بزرگی سابق رو بدست میاره. با معیارهای فوتبال امروز هم بزرگترین چالش در برابر چنین تیمهایی، رسیدن به ثبات و توانایی کامل اقتصادیه. دورتموند اگر میتونست، حتما جلوی انتقال بازیکن هاش رو میگرفت اما وقتی توانایی دادن حقوق های بالا رو یک باشگاه نداشته باشه، دست ایجنت ها برای گنجاندن بندهای مختلف در قرارداد بازه.
    دورتموند با همین روند تا 3-4 فصل دیگه یه غول اقتصادی میشه و اونوقت دیگه امکان نداره به این راحتی بازیکن تاپش رو از دست بده. یکی مثل گوتزه اگر سالی 10 میلیون یورو حقوق بگیره که دیگه نمیتونه رقم جدایی بذاره تو قراردادش یا اینکه از اوضاعش تو باشگاه شکایت کنه.
    الان دقیقا چنین وضعی رو 6-7 تیم بزرگ انگلیسی دارن و هیچوقت بازیکن های بزرگشون به دلایل مالی نمیتونن از تیم جدا بشن. اگر هم کسی میخوادشون باید حسابی خرج کنه

15. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بروسیا دورتموند با ارائه نمایشی دلچسب، با نتیجه 5-1 از سد وردربرمن در ورزشگاه خانگی این تیم گذشت.

به گزارش کانون هواداران
    دورتموند در ایران؛
    مردان کلوپ در چارچوب هفته بیستم بوندس لیگا، طی یک جدال کاملا برتر، میزبان نامدار خود را در هم کوبیدند.
    دورتموند از همان ابتدای بازی کار را هجومی آغاز کرد تا اینکه در دقیقه 26 روی حرکت زیبای اشملتسر، روبرت لواندوفسکی موفق به گشودن دروازه سبزپوشان شد.
    فشار دورتموندی ها ادامه داشت و در دقایق پایانی نیمه نخست، حرکت انفجاری و زیبای هنریک میکیتاریان و ضربه ای هوشمندانه به گوشه دروازه، گل دوم را برای طلایی پوشان به همراه داشت.نیمه نخست با همین برتری 2-0 بروسیا دورتموند به پایان رسید.در آغاز نیمه دوم و دقیقه 47 روی ضربه کرنر رویس و در شلوغی محطه جریمه برمن، فردریش برای اولین بار با پیراهن دورتموند گلزنی کرد تا حساب کار 3-0 شود.
    دورتموند دست بردار نبود، ضربه لوکاس پیژکی که عملکرد بسیار خوبی در این دیدار داشت، به تیر عمودی دروازه وردربرمن برخورد کرد.
    گل چهارم دورتموند باز هم با هنرنمایی میکی به ثمر رسید، روی کار تیمی رویس و میکیتاریان، این ستاره ارمنی با ضربه ای چیپ و به زیبایی در دقیقه 62 دروازه برمن را برای چهارمین بار گشود.چهار دقیقه بعد رومن وایدنفلر موقیعت ایده آل تک به تک را از آرون هانت گرفت تا دروازه دورتموند همچنان بسته باقی بماند.اما این پایان کار نبود، زیرا روبرت لواندوفسکی روی یک ضدحمله گل پنج را نیز برای دورتموند به ثمر رساند تا پیروزی قاطعانه 5-0 در انتظار طلایی پوشان باشد.
    ثانیه های پایانی این دیدار با فشار تیم میزبان همراه شد که نهایتا برمن با ضربه ی آیچیک یکی از گلهای خورده را جبران کند.
    این دیدار نهایتا با برتری 5-1 دورتموند در وزر اشتادیون بندر برمن به پایان رسید، تا شاگردان کلوپ با کسب 39 امتیاز همچنان در رتبه سوم جدول رده بندی بوندس لیگا باقی بمانند.
    در دیگر دیدار حساس همزمان نیز، بایرن با 2 گل از سد نورنبرگ گذشت.
    بازیکنان تعویضی دورتموند؛هوفمان به جای اوبامیانگ، کئل به جای بندر، گروسکویتز به جای رویس

17. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

حدس بزنید چی شده؟
    بله درست حدس زدین مصدوم جدید داریم! این بار رویس وبندر مصدوم شدن!!
    به ترتیب 2و1هفته غایب خواهند بود.

19. 5 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •