تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 68 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | فصل 2013-2014

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

وای خدای من...کاسیاس!!...شگفت زده شدم!!

دیگه دادن پول به کوراسود برای فحش دادن به فلانی و حمایت از بهمانی و چاپ خبرهای توهمی امیدافزا برای هوادران افسرده میلانی دیگه قدیمی شده مستر گالیانی!!!
    مسخره ترین شکل توهم اینه که فکر کنیم به خاطر اینکه کاکا و کاسیاس توی یه روز و یه کافه کنارهم کاپوچینو میخوردن الان با وجود کاکا شانس میلان برای جذب کاسیاس بیشتره!!!
    واقعا چرا باید کاسیاس تیم اول دنیا (از هر لحاظ ) رو رها کنه و بیاد تیمی که سالهاست از اون شخصیت اش فاصله داره و الان در حال دست و پا زدن در میانه جدول لیگ 4 اروپاست؟و هر روزمالکش توسط دادگاه های کشور احضار می شود؟؟
    اگر هم به هر دلیلی پشت کنه به تیم بچگیش...و خواسته باشه یه تیم رو انتخاب کنه.. میلان باید بره ته صف!!!

حالا اگر هم اومد.. عایا این انتقال باعث افزایش هزینه های میلان در بخش حقوق و دستمزد نمیشود؟ عایا مگر زلاتان(علیه آلاف طحیه و ثنا) و سیلوا که از ارکان تیم بودند به خاطر همین حقوق و دستمزد فروخته نشدند؟؟عایا خرید بازیکن مسن مخالف پروژه جوانگرایی میلان نیست؟؟ عایا....ولش کن دیگه///ویوا میلان ماقبل 2007
    Last edited by H A M A S; 01-10-2013 at 18:45.

2. 7 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

واقعا بدترین خبری که میتونستم تو این هفته بشنوم این بود که آبیاتی دروازه بانی که عملکردش در تیم زیر خط فقر بوده شده باسابقه ترین گلر تاریخ باشگاه میلانامیدوارم اخر فصل ابیاتی و آملیای بی مصرف تیم ترک کنن یک دروازه بان درست حسابی بعد سالها داخل چارچوب دروازه میلان بزرگ بایستهبه امید پیروزی مقابل آژاکس
    Last edited by clau; 01-10-2013 at 19:49.

4. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

واقعا بدترین خبری که میتونستم تو این هفته بشنوم این بود که آبیاتی دورازه بانی که عملکردش در تیم زیر خط فقر بوده شده باسابقه ترین گلر تاریخ باشگاه میلانامیدوارم اخر فصل ابیاتی و آملیای بی مصرف تیم ترک کنن یک دورازه بان درست حسابی بعد سالها داخل چارچوب دروازه میلان بزرگ بایستهبه امید پیروزی مقابل آژاکس
    آبیاتی به نسبت خیلی از بازیکنهای فعلی وضعیت آب شسته رفته تری داره..اما مشکل زیاد گل خوردن از جای دیگه است!!

یه دورازه بان درست حسابی بعد سالها داخل چارچوب دروازه میلان بزرگ بایسته
    شوخی میکنید؟با کدوم پول ؟ خیلی وقته کفگیر خورده ته دیگ.از بی نوایی زدن به توهم جوون گرایی!
    بازیکنایی معمولا با این شرایط میان میلان که یا دارای گرید 3 یا 4 هستن!! یا از وجود عنصری به نام عقل وشعور بی بهره باشند..مثل بالوتلی

6. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آبیاتی به نسبت خیلی از بازیکنهای فعلی وضعیت آب شسته رفته تری داره..اما مشکل زیاد گل خوردن از جای دیگه است!!

شوخی میکنید؟با کدوم پول ؟ خیلی وقته کفگیر خورده ته دیگ.از بی نوایی زدن به توهم جوون گرایی!
    بازیکنایی معمولا با این شرایط میان میلان که یا دارای گرید 3 یا 4 هستن!! یا از وجود عنصری به نام عقل وشعور بی بهره باشند..مثل بالوتلی
    من با این بشر مشکل اساسی دارم فقط با عملکرد شاهکار مدیرای میلان میتونست همچین دروازه بان بیکیفیتی این همه سال تو میلان بمونه تو دوران جوانیش هم تا اونجا که بازیش به یاد دارم توفیر زیادی با شرایط فعلیش نداشت که از هر 10 توپی که به سمت دروازه میلان میره 9 تاش احتمال گل شدن داره

بالوتلی هم که جذب شد از دست مدیرای میلان در رفته هر چند عملکرد خوبی که تو میلان داشته هر چند وقت یکبار با حاشیه هاش و محرومیت های 3-4 جلسه ای که نصیب تیم میکنه زیر سوال میبره
    Last edited by clau; 01-10-2013 at 19:44.

8. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به هر حال در زمان خرید بالوتلی هم هیچ کسی انتظارش رو نداشت که به میلان بیاد ولی این اتفاق افتاد .
    یا در هنگام جذب ایبراهیمویچ هم همینطور . یا مثلا مکسس که یکدفعه فهمیدیم با میلان قرارداد بسته و در آخر فصل به میلان میاد .
    و خیلی های دیگه ....

البته اینا رو نگفتم که بگم کاسیاس حتما به میلان میاد .
    چون که یکی از متعصب ترین بازیکنان باشگاه رئاله و از اون طرف هم رئال نمیاد راحت کاپیتان اول / سابق تیمش رو از دست بده .
    ولی شرایط کاسیاس هم یک کمی در رئال عجیب و غریب شده و کاسیاس هم با توجه به کیفیتش بازیکنی نیست که بخواد نیمکت نشین باشه .
    گر هم حرفی نمیزنه بخاطر علاقش به باشگاه و همچنین اخلاق خوبیه که داره .... هر چند که این نیمکت نشینی ها بی دلیل هم نیست و لوپز به معنای واقعی کلمه عالی کار کرده .

به هر حال اون طرف قضیه هم شخصی به اسم گالیانی قرار داره که هر کاری از عهده اش بر میاد و این قضیه بارها بهمون ثابت شده .

با همه این حرف ها فکر جذب کاسیاس هم میتونه توی این شرایط مرهمی باشه بر اعصاب متشوش جماعت میلانی در این روزها

10. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طرفدار میلان نیستم ، به عنوان یه یوونتوسی همیشه از میلان توی CL حمایت کردم و خواهم کرد ! ولی طرفدارای میلان خیلی بی انصافن

وقتی که یووه با اشتباه داوری پیروز میشه ، سریع بحث کالچیوپولی و مافیا را پیش میکشن ! حتی ادعا میکنن محرومیت بالوتلی توی بازی با یووه تقصیر سرانِ یووه است !

و میگن چون یوونتوسی ها از میلان میترسن ، همه کار کردن تا بالوتلی محروم بشه تا به بازی با یووه نرسه ! حالا که توی بازی با آژاکس ، داور دقیقه 90+ یه پنالتی اهدا میکنه به بالوتلی ، حرفی برای گفتن ندارن !

و میگن اشتباه داوری همه جا هست ! خیلی جالبه ..... اگه اشتباه به نفع یووه باشه میشه مافیابازی ، اگه به نفع میلان باشه میشه اشتباه داوری !

به خدا قسم باور کنید قصد کل کلِ بیجا ندارم .... فقط خواستم بگم اشتباه داوری همیشه پیش میاد و تو همه بازیها هست ! دوستان وقتی میبینن به نفع یووه بوده سریع حرف از 2006 میزنن

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اینجا کسی حرفی از یوونتوس نزد که دیگه اینقد طی سالهای اخیر بخصوص 2سال قبل که داوری تو کورس قهرمانی تو 2 بازی حساس توپ یک متر رد شده میلان از خط دروازه گل نگرفت تا 4 امتیاز حساس از دست بدیم اینقد بلا سرمون اومده توسط داورا که دیگه برامون عادی شده این پنالتی بالوتلی متاسفانه هایلایت بازی نیومده رو سایت ببینیم اشتباه بوده یا نه
    Last edited by clau; 02-10-2013 at 01:31.

13. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجا کسی حرفی از یوونتوس نزد که دیگه اینقد طی سالهای اخیر بخصوص 2سال قبل که داوری تو کورس قهرمانی تو 2 بازی حساس توپ یک متر رد شده میلان از خط دروازه گل نگرفت تا 4 امتیاز حساس از دست بدیم اینقد بلا سرمون اومده توسط داورا که دیگه برامون عادی شده این پنالتی بالوتلی متاسفانه هایلایت بازی نیومده رو سایت ببینیم اشتباه بوده یا نه
    من نگفتم اینجا کسی حرفی زده ، بلکه توی شبکه های اجتماعی این حرفا زده شده بود ! درضمن من قبول دارم اون توپ رد شده بود ولی داور در بازی فصل پیش برای شما جبران کرد و باز هم پنالتی اهدایی داد به میلان !

درکل بهتره تاپیک را منحرف نکنیم با این بحث ها ، منم توی پست قبلی گفتم که طرفدار میلان توی CL هستم ولی فقط خواستم بگم اشتباه همه جا هست ، چه به ضرر این تیم باشه چه به نفع این تیم

هایلایت گل میلان را هم من توی ف/ی/س/ب/و/ک دیدم ، خطای بالوتلی بود که داور پنالتی اعلام کرد

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من نگفتم اینجا کسی حرفی زده ، بلکه توی شبکه های اجتماعی این حرفا زده شده بود ! درضمن من قبول دارم اون توپ رد شده بود ولی داور در بازی فصل پیش برای شما جبران کرد و باز هم پنالتی اهدایی داد به میلان !

درکل بهتره تاپیک را منحرف نکنیم با این بحث ها ، منم توی پست قبلی گفتم که طرفدار میلان توی CL هستم ولی فقط خواستم بگم اشتباه همه جا هست ، چه به ضرر این تیم باشه چه به نفع این تیم

هایلایت گل میلان را هم من توی ف/ی/س/ب/و/ک دیدم ، خطای بالوتلی بود که داور پنالتی اعلام کرد

قضیه اون 2بازی و 4امتیاز از دست رفته با اشتباه فاحش داوری که از میلان کسر شد اونم در کورس قهرمانی که سرنوشت جام عوض کرد داری مقایسه میکنیین با اشتباه داوری فرضا فصل قبل به سود میلان که شانس قهرمانیش با شروع بدش در سری آ از دست رفته بود - در هر صورت این چیزا ارتباطی به تیم شما پیدا نمیکنه آرش خان برداشت اشتباه نشه

وقتی یک داور تو لیگ اسپانیا با 2تا بازی که اشتباه تاثیر گذار در جریان بازی داشته راحت محرومش میکنن بعد داوری که با اشتباهش ثمره تلاش یک فصل میلان عوض کرد نه محروم میشه نه جریمه میشه باید هم این جور مسایل تو لیگ ایتالیا زیاد باشه
    اگه بر فرض این پنالتی بالوتلی اهدایی هم بوده باشه میلان طی این سالها اینقد از داوری ضربه خورده که این در مقابلش هیچه بارزترینش گل سالم شوچنکو در نیوکمپ که جناب مارکوس مرک به اشتباه درست اعلامش نکرد و میلان از مرحله حذفی سی ال کنار رفت

ولی درکل منم قبول دارم اشتباه داوری همه جا هست
    Last edited by clau; 03-10-2013 at 07:46.

16. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    دیشب نتونستم بیام نت،بازی دیشب مثل یک برد چسبید البته فقط بخاطر تساوی آنی
    ترکیب دفاعی میلان با سیستم 1-2-3-4 چیده شده بود:
    آبیاتی
    کنستانت مکسز زاپاتا آباته
    مونتاری دی یانگ پولی
    روبینیو مونتولیوو
    بالوتلی

سیستم تک مهاجم باعث شده بود بالاخره ماتری نیمکت نشین بشه.نیمه اول کاملا در اختیار آژاکس بود و چند موقعیت خوب هم داشتند و میلان بیشتر روی بستن روزنه ها تمرکز داشت و فقط کار دفاعی دیدیم
    در نیمه دوم داستان کاملا برعکس شد و اینبار میلان بود که توپ و زمین رو در اختیار داشت و میلان هم چندین موقعیت خوب رو داشت که مهمترینش ضربه قدرتمند بالوتلی بود که به تیر خورد
    امانوئلسن و ماتری هم بجای پولی و روبینیو در 10-15 دقیقه پایانی به زمین اومدند
    در دقایق پایانی روی یک حطا در یک سوم میلان به سود آژاکس باعث شد تا آژاکس جلو بکشه و همین امر باعث شد تا دوباره مالکیت توپ برعکس بشه.چند موقعیت خطرناک ایجاد کردند که نهایتا روی یک کرنر،با عدم یارگیری صحیح و بیرون نیومدن آبیاتی،آژآکس به گل رسید.
    بعد حملات برق آسای میلان شروع شد و بالوتلی زیرکانه یک پنالتی رو از داور گرفت.
    البته یکی از دوستان نوشته بود که خطای بالوتلی بوده اما بازیکن آژاکس پیراهن بالوتلی رو کاملا کشید و بالوتلی هم خودش رو انداخت زمین.واقعا خطا بود و شاید اگه بالوتلی خودش رو زمین نمیزد داور خطا نمیگرفت
    و مثل همیشه سمت راست دروازه بان و زمینی زد و ینبار هم گل شد(باید در پنالتی هاش ضرباتش رو زاویه دارتر بزنه تا مثل بازی با ناپولی اگه دروازه بان جهت رو تشخیص داد راحت مهار نکنه،یه جورایی باید مثل علی دایی بزنه!!)
    میشد بازی رو برد،آژاکس تیمی نبود که میلان از تساوی با اون کاملا خوشحال باشه اما با توجه به اینکه بازی در آمستردام بود،بازی خوب تیم در نیمه دوم و از همه مهمتر اینکه بصورت آنی گل خورده جبران شد، در پایان هوادارانی که بازی رو دیدند میشه گفت راضی شدند.
    در بازی پایانی و در سن سیرو میشه آژاکس رو شکست داد.اما قبلش سه بازی سخت داریم که تک تک امتیازاتش سرنوشت سازه.بازی رفت و برگشت با بارسا و بعد بازی با سلتیک در اسکاتلند
    -------------------
    فعلا باید به بازی با یووه فکر کرد.کار سختی داریم،مصدومان یک طرف و امتیازات از دست رفته طرف دیگه
    اگه خوب بازی کنیم میشه یووه رو شکست داد و یه خورده اوضاع تیم بهتر بشه اما اگه نبریم،وضعیت وخیم تر میشه

18. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •