تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 138 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوست دارم انگليس مقابل پرتغال بازنده شود

سرمربي چلسي با اعلام اينکه فوتبال انگليس برايش مهم است تاکيد کرد در تنها ديداري که دوست دارد اين تيم شکست بخورد مقابل پرتغال است.

ژوزه مورينيو پس از آنکه در پايان فصل گذشته از هدايت رئال مادريد اسپانيا کنار رفت براي بار دوم هدايت چلسي انگليس را به دست گرفت.

به گزارش فارس،آقاي خاص پس از تعطيلي ديدارهاي ليگ و انجام بازي‌هاي ملي و مقدماتي راهيابي به جام جهاني، به تمجيد از تيم ملي فوتبال انگليس پرداخت و اعلام کرد مي‌خواهد به فوتبال اين کشور کمک کند.

زماني که از او سوال شد آيا به فوتبال انگليس اهميت مي‌دهد و نگران آن است، وي در پاسخ گفت: بله، دوست دارم بازيکنان تيم من براي بازي‌هاي تيم ملي انتخاب شوند و براي موفقيت تيمشان هر کاري که مي‌توانند انجام دهند. به هيچ بازيکني به خاطر يک آسيب ديدگي کوچک نمي‌گويم به تيم ملي نرو، بمان و به کشورت کمک نکن. زماني هم که فردي از اعضاي کادر تيم ملي انگليس با من تماس مي‌گيرد، بدون معطلي آن را جواب مي‌دهم. مي‌خواهم به آکادمي تيم‌ کمک کرده و از آنها حمايت کنم. دوست دارم در رشد و پيشرفت بازيکنان جوان انگليسي مشارکت داشته باشم تا آنها بتوانند به بالاترين سطح فوتبال خود برسند. بله، فوتبال انگليس برايم مهم است.

مورينيو در ادامه گفت: تنها ديداري که دوست دارم انگليس در آن بازنده شود، ديدار اين تيم مقابل تيم ملي پرتغال است. در ديدارهاي ديگر همواره براي آنها آرزوي موفقيت مي‌کنم. اکنون از چلسي سه بازيکن در تيم ملي حضور دارند. دوست دارم اين تعداد به چهار، پنج يا 6 بازيکن برسد.

2. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب این بازی هم که مساوی شد، دوستان اتوئو چیکار کرد؟ یکی از دوستان که بازی رو دید گفت سنگین و بی نفس بازی میکرده
    هرچند به بازی ملاک نیست و باید دید بلند مدت چیکار میکنه

4. این کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

خب این بازی هم که مساوی شد، دوستان اتوئو چیکار کرد؟ یکی از دوستان که بازی رو دید گفت سنگین و بی نفس بازی میکرده
    هرچند به بازی ملاک نیست و باید دید بلند مدت چیکار میکنه
    مساوی؟!!!
    باختیم که
    همینه دیگه تو یه روز که اینهمه موقیعت دروازه خالی و تک به تک و ... به دست میاریم باید ببازیم
    من شدیدا با تعویضای مو مخالف بودم
    مخصوصا بیرون کشیدن شورله و بعدشم اوردن تورس
    به امید موفقیت در بازیای اینده

6. 7 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مساوی؟!
    یک بر صفر باختیم اونم در اوج بدشانسی
    اورتون با اینکه چند تا بازیکن تکنیکی خیلی خوب مثل بارکلی و میرالس رو داشت ولی کلا بیشتر بازی رو دفاع می کرد و این وسط بازیکنای باتجربه دفاعیش به کارش اومد
    چلسی توی این بازی خیلی عالی نبود ولی به نظرم در کل خوب بود و شاید حدود 15 موقعیت گل ایجاد کرد
    اتوئو هم چیز خاصی نشون نداد و با اون اتوئوی چند سال پیش مسلما فاصله داره ولی توی موقعیت گل خوب قرار می گرفت و شاید بتونه در ادامه بهتر از تورس کار کنه و جای اونو بگیره

به نظرم توی این بازی تعویض های مورینیو زیاد خوب نبود
    ماتا و شورله داشتن خوب بازی می کردن که حدودا دقیقه 58 تعویض شدن
    بهتر بود لمپارد جای میکل میومد و اسکار هم جای اتوئو
    تورس هم که جای اشلی کول اومد خیلی ناامید کننده بود!
    کلا شورله و ماتا اگه توی بازی بودن و حتی فرضا توی خط حمله قرار می گرفتن به مراتب بهتر از زوج تورس و اتوئو بودن!
    از شورله خوشم میاد از اون وینگرهای کناریه که برای مهاجم ها موقعیت های زیادی ایجاد می کنه
    ماتا هم احساس می کنم مورینیو زیاد بهش اعتقاد نداره یا اینکه حداقل فعلا بازیکنای دیگه رو بیشتر به اون ترجیح میده

8. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

یه سوال
    از ویلیان خبری نیست؟
    تو 18 تا بود؟
    حیف با بود که بره حداقل از تورس بهتر بود و با اتوو بیشتر مچ بودن

10. 4 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بابا اشتباه چاپی بود شما هم

12. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال
    از ویلیان خبری نیست؟
    تو 18 تا بود؟
    حیف با بود که بره حداقل از تورس بهتر بود و با اتوو بیشتر مچ بودن
    نه ویلیان روی نیمکت هم نبود
    توی خبرا هم جایی ندیدم که در مورد مصدومیت اون چیزی نوشته باشن و احتمالا مورینیو فعلا صلاح ندونسته که از اون استفاده کنه

در مورد مهاجم ها هم که اینجوری که من دارم می بینم به سمت سیستم 0-6-4 بریم خیلی بهتره!
    هر سه مهاجم نوکی که داریم مهاجم های درجه یک و نرمالی نیستن!
    به نظرم فرضا شورله بره جای تورس یا اتوئو و جای اون از ویلیان به عنوان وینگر استفاده بشه ترکیب خیلی بهتریه
    حالا بازی های زیادی مونده و باید دید مورینیو از چه ترکیب های دیگه ای استفاده می کنه...

14. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

این بازی حداقلش باید مساوی تموم میشد .

اورتون هم خوب تو ضد حمله ها ظاهر میشد . یه تیرک هم بینس کاشته زد اگر تو چارچوب بود فکر نمی کنم چک می تونست عکس و العمل نشون بده خیلی قشنگ زد .

به نظرم هازارد خیلی بد بازی کرد جز اینکه در حد انتظار نبود خطا هم زیاد کرد .

اتوئو هم می تونست رو دو صحنه گل بزنه یکی اون دروازه خالی و یکی هم می تونست با ضربه سر رو سانتر رامیرس بزنه که خیلی بد زد . من خودم ترجیح می دادم لوکاکو تو تیم بمونه تا اینکه

اتوئو رو بیارن .

16. 6 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

عجب بازی اعصاب خورد کنی بود .. سرم داره میترکه از درد ! بازی با بایرن اینقدر اعصابم خورد نشد

وقتی این همه دروازه خالی و تک به تک رو خراب کنی حقته ببازی :|

تعویضای مو هم که شاهکار بود مخصوصآ شورله :(

هازارد هم نیمه دوم داشت واسه اورتون بازی میکرد .. رو لوئیز خطا میکرد

ژوزه تیمو درست میکنه ... حالا ما این چند فصل اخیر همه بازیهای ابتداییمونو میبردیم آخرش چی شدیم ؟؟ بزار این دفعه برعکس شروع کنیم

18. 8 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

ماتا بازی خوبی رو داشت انجام میداد ، نمیدونم چرا مورینیو تعویضش کرد! شاید میخواد بهش بگه هنوز بیش از اینها ازت انتظار دارم.
    در کل فصل سخت پر استرسی برای ماتا پیش بینی میکنم.

اتوئو هم واقعا خوب نبود ، به هر حال کیفیت این اتوئو با اتوئوی بارسا و حتی اینتر قابل مقایسه نیست ، کیفیت یه بازیکن به نظرم تا حدودی از لیگ و سطح بازی ها هم تاثیر پذیره، این مدت که توی ماخاچ قلعه بازی کرده روش تاثیر زیادی گذاشته..

با این اوضاع به نظرم تا 6-7 هفته طول بکشه که به حد کیفیت لیگ جزیره برسه ! شاید هم در گلزنی بتونه 2-3 گل بزنه اما اینجا مهاجم فقط تعریفش گل زدن نیست هر چند اصلی ترین کارشه، در حال حاضر من تورس رو بازیکن مناسب تری میدونم .

تورس ویژگی های خیلی خوبی واسه همکاری با هافبک های گلزن چلسی داره ، تورس واسه بقیه موقعیت میسازه ، چند بازیکن رو درگیر میکنه ، در بازی رو به عقب خوب کار میکنه ...که با توجه به هافبک های تو زن چلسی خیلی ترکیب بهتری هست فعلا .

20. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •