دوست دارم انگليس مقابل پرتغال بازنده شود
سرمربي چلسي با اعلام اينکه فوتبال انگليس برايش مهم است تاکيد کرد در تنها ديداري که دوست دارد اين تيم شکست بخورد مقابل پرتغال است.
ژوزه مورينيو پس از آنکه در پايان فصل گذشته از هدايت رئال مادريد اسپانيا کنار رفت براي بار دوم هدايت چلسي انگليس را به دست گرفت.
به گزارش فارس،آقاي خاص پس از تعطيلي ديدارهاي ليگ و انجام بازيهاي ملي و مقدماتي راهيابي به جام جهاني، به تمجيد از تيم ملي فوتبال انگليس پرداخت و اعلام کرد ميخواهد به فوتبال اين کشور کمک کند.
زماني که از او سوال شد آيا به فوتبال انگليس اهميت ميدهد و نگران آن است، وي در پاسخ گفت: بله، دوست دارم بازيکنان تيم من براي بازيهاي تيم ملي انتخاب شوند و براي موفقيت تيمشان هر کاري که ميتوانند انجام دهند. به هيچ بازيکني به خاطر يک آسيب ديدگي کوچک نميگويم به تيم ملي نرو، بمان و به کشورت کمک نکن. زماني هم که فردي از اعضاي کادر تيم ملي انگليس با من تماس ميگيرد، بدون معطلي آن را جواب ميدهم. ميخواهم به آکادمي تيم کمک کرده و از آنها حمايت کنم. دوست دارم در رشد و پيشرفت بازيکنان جوان انگليسي مشارکت داشته باشم تا آنها بتوانند به بالاترين سطح فوتبال خود برسند. بله، فوتبال انگليس برايم مهم است.
مورينيو در ادامه گفت: تنها ديداري که دوست دارم انگليس در آن بازنده شود، ديدار اين تيم مقابل تيم ملي پرتغال است. در ديدارهاي ديگر همواره براي آنها آرزوي موفقيت ميکنم. اکنون از چلسي سه بازيکن در تيم ملي حضور دارند. دوست دارم اين تعداد به چهار، پنج يا 6 بازيکن برسد.