تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 293 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ترکیب احتمالی...

++++++++++++

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بایرن مونیخ و بارسلونا در حالی امشب در دیداری دوستانه با نام جام اولی هوینس به مصاف یکدیگر می روند که پس از بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان فصل گذشته و حضور پپ گواردیولا و تیاگو آلکانتارا در بایرن مونیخ می تواند دیداری جذاب باشد.

بایرن مونیخ در حالی فصل گذشته فاتح اروپا شد که توانستد در مرحله نیمه نهایی و در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با هفت گل بارسلونا را از پیش روی بردارند، اما کاپیتان های بایرن مونیخ معتقدند که بارسلونا هنوز بهترین تیم دنیاست و در بازی امشب شانس بیشتری برای پیروزی دارد.

شواین اشتایگر، کاپیتان دوم این تیم در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی به خبرنگاران گفت:" شانس آن ها به مراتب بیشتر است. در سالیان گذشته هر تیمی که می خواسته قهرمان اروپا شود باید آن ها را شکست می داده است. من بدون تردید فکر می کنم که آن ها هنوز بهترین و شماره یک هستند."

فیلیپ لام، کاپیتان مونیخ ها هم در همین خصوص در مصاحبه با نشریه کیکر گفت:" بارسلونا هنوز هم باشگاهی است که مردم آن را شماره یک می دانند و دقیقا به همین دلیل است که ما هم نخواهیم نشست و به دست آورد های گذشته مان دل خوش کنیم."

بایرن مونیخ و بارسلونا امشب در ورزشگاه آلیانز آرنا و در دیداری موسوم به جام اولی هوینس به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
    Last edited by M E S S I; 24-07-2013 at 15:20.

2. 8 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دوستان این یارو که اومده چطوریاس؟
    به درد بارسا میخوره به نظرتون ! سبک بازی بارسا رو تغییر نده ، گنده بزنه به همه چیز

4. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

احتمال کوچ بارسلونا به یک ورزشگاه جدید

بارسا در حدود 56 سال است که در نوکمپ بازی می کند اما مدیر مالی باشگاه از سه گزینه پیش رو که در پایان سال جاری بررسی خواهد شد، پرده برداشت
    سایت گل- خاویر فائوس، مدیر مالی باشگاه بارسلونا، اعلام کرد که این باشگاه در پایان سال 2013 در مورد اینکه در نوکمپ بمانند یا به ورزشگاه جدیدی بروند، تصمیم گیری خواهد کرد.
    بارسا در حدود 56 سال است که در نوکمپ بازی می کند اما مدیر مالی باشگاه از سه گزینه پیش رو که در پایان سال جاری بررسی خواهد شد، پرده برداشت. یکی از این گزینه ها ساختن یک ورزشگاه جدید است و البته از هواداران باشگاه هم با رای گیری، نظرخواهی خواهد شد.
    فائوس به خبرنگاران گفت:" ما نمی دانیم از نظر مالی چه چیزی بهتر خواهد بود. ما سه پروژه روی میز داریم. ساختن یک ورزشگاه جدید در محل فعلی ورزشگاه، در کنار آن یا در محلی دیگر است.
    ما نمی خواهیم شتابزده عمل کنیم. قبل از پایان سال، ما همه چیز را برای برگزاری یک همه پرسی فراهم خواهیم کرد."
    او همچنین فروش تیاگو آلکانتارا به بایرن مونیخ را از نظر مالی برای باشگاه بارسلونا بسیار سودمند دانست و اما تایید کرد که جدایی این ملی پوش اسپانیایی از نظر ورزشی به سود آبی و اناری ها خواهد بود.
    " از نظر ورزشی، جدایی تیاگو اصلا خوب نبود زیرا او آینده فوق العاده ای در پیش دارد اما از نظر مالی، بد نبود.
    ما برای فروش او 25 میلیون یورو دریافت کردیم که بیش از میزان نرمال است. این بد نبود؛ به ویژه اینکه مبلغی که در قرارداد او برای جدایی در نظر گرفته شده بود، 18 میلیون یورو بود.
    ما می توانیم با فروش بازیکنان مان پول زیادی دریافت کنیم اما بازیکنان ما غیرقابل جانشین هستند."

6. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

کانال های پخش رایگان بازی امشب بایرن مونیخ و بارسا ساعت 21 :

KANAL D
    -Turksat 42°E -11862 H 27500 -FTA

ZDF
    -Astra 19.2°E -11954 H 27500 -FTA
    -Hotbird 13°E -11054 H 27500 -FTA

8. 7 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

من دو انتظار مهم در نقل و انتقالات از کادر فنی جدید دارم:

* با آشنایی خیلی خوبی که تاتا از فوتبال آمریکای جنوبی داره، امیدوارم بتونه دو سه بازیکن ارزون قیمت و جوون رو به باشگاه معرفی کنه که طی یکی دو سال آینده تبدیل به بازیکن های درجه یک در سطح اروپا بشن.

* این علاقه شدید باشگاه به نداشتن مدافع رو تموم کنه و در همین نقل و انتقالات دو مدافع مرکزی به تیم اضافه بشه.

علاوه بر موارد بالا؛ دوست دارم چند تا نکته از لحاظ تاکتیکی هم رعایت بشه :
    1-تنوع حمله و نمایش بازی سریع و شناور (مشابه چیزی که درآخرین بازی با چلسی دیدیم یا بازی برگشت امسال با میلان)

2-اضافه کردن ضد حمله های سریع ؛مثل رئال.درسته که بازیکنای موجود مثل رونالدو سریع نیستن ولی اینقدر هم کند نیستن که ما ضد حمله رو تقریبا حذف کردیم.(انچه خوبان همه دارند باید یکجا داشته باشیم!!)

3-اعتماد به جوان تر ها.که تیتو زیاد ریسک نمی کرد و از اونها کم استفاده میکرد.این کار چند تا مزیت داره.اولا اینکه بازیکنهای جوونمون انگیزه پیدا میکنن و تلاش بیشتری برای رسیدن با ترکیب اصلی انجام میدن.دوم؛ میزان مصدومیت بازیکن های اصلی کم میشه و هینطور میزان خستگی شون(مخصوصا زمانی که در هر سه تورنومنت شرکت میکنیم).سوم یه جو رقابتی ایجاد میشه و هیچ بازی کنی از بودن در ترکیب اصلی مطمئن نیست!!
    یکی از کارهایی که میشه انجام بگیره اینه که در بازی های رفت جام حذفی با ترکیب 70% از بازیکنهای اصلی بریم به میدون و با زدن 5-6 گل(میدونم میتونیم!) یه حاشیه امن ایجاد کنیم و در بازی برگشت از تیم دوم استفاده کنیم

10. 6 کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

چالش پیش روی مارتینو: فلسفه «بیلسائی» رودرروی بی تجربگی در اروپا

غیرممکن است که بتوان این سرمربی آرژانتینی متولد روساریو و سرمربی اسبق نیولز اولد بویز را از مارسلو بیه لسا جدا کرد.

سایت گل- آنچه نام «جراردو مارتینو» را به یاد خیلی ها می آورد، عملکرد تیم ملی پاراگوئه در رقابت های جام جهانی 2010 در آفریقای جنوبی بود. یک تیم نه چندان تراز اول به نام پاراگوئه که سرمربی ای به نام تاتا مارتینو را روی نیمکت مربیگری اش می دید و بعد از صعود ازمرحله گروهی به دور بعد، همه توجهات را به خود جلب کرد؛ آنها حتی دریک قدمی حذف کردن اسپانیا درمصاف دوتیم درمرحله حذفی ودرژوهانسبورگ بودند؛ اسپانیایی که درنهایت قهرمان آن تورنمنت لقب گرفت. تیمی غنی که توانایی های تاکتیکی زیادی داشت و شاگردان دل بوسکه را تا پایان بازی تحت فشار می گذارد.

از آن بازی علاوه بر گل داوید ویا،نمایش های خیره کننده کاسیاس هم به یاد مانده؛ چرا که بازیکنان پاراگوئه با بهره گیری از استراتژی هایی که خوب روی آنها کار کرده بودند، یک ضربه پنالتی از خطای پیکه گرفتند که کاردوسو آن را از دست داد. به علاوه گل نلسون آئدو والدس هم مردود اعلام شد و کاسیاس هم با چند مهار استثنایی مقدمات باخت پاراگوئه را فراهم آورد. بعداز مطالعه اتفاقاتی که در آن بازی رخ داد، خیلی ها آن بازی را بهترین بازی کارنامه مربیگری تاتا دانسته اند. این در حالی است که در سالهای اخیر بارسلونا از نظر تاکتیکی افت چشمگیری داشته و حالا آمدن این مربی آرژانتینی شاید به معنای دمیدن روح تازه ای در جسم آبی اناری ها باشد. یک سرمربی متفاوت که فاصله زیادی با مکتب هلندی بارسلونا دارد و با متدهای خاص خودش کار می کند.نباید فراموش کرد که پاراگوئه یکی از قابل احترام ترین تیم های آمریکای جنوبی به خاطر شرایطش در جدول مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 و عملکرد این تیم درجام جهانی2010 است.
    غیرممکن است که بتوان این سرمربی آرژانتینی متولد روساریو و سرمربی اسبق نیولز اولد بویز را از مارسلو بیه لسا جدا کرد.در اوایل دهه 1990 وقتی که بیه لسا ، با نیولز خوش می درخشید، مارتینو لیدر تیمش در زمین مسابقه بود. بیه لسا تاثیرگذاری فراوانی روی مارتینو که 509 بازی انجام داده داشته. او در آن زمان هم یک فوتبالیست بالغ بود. یکی از کسانی که به شدت تحت تاثیر او قرارداشت، خورخه مسی، پدر لیونل مسی و طرفدار سرسخت نیولز اولدبویز بود.
    مارتینو حالا گام در مسیر بیه لسا گذاشته و حتی در رقابت های کوپا لیبرتادورس هم با تیمش خوش می درخشد. حالا باید منتظر ماندو دید که او چه سبکی را به بارسلونا می آورد. یک مربی بامتد، دانشمند که شیفته یادگیری است؛ در مصاحبه های قبلی اش،بارها اعلام کرده بود که تیم گواردیولا را تحسین می کند:« بارسلونا الگوی خوبی است. ما آرژآنتینی ها همیشه بیش از حد نگران برد هستیم. » تاتا که به عنوان فوتبالیست، با پیراهن تنریفه سابقه حضور در زمین بارسلونا را داشته، مربیگری را از تیم آلمیرانته براون آرسیفه آغاز کرد و با تیم لیبرتاد در پاراگوئه جام های قهرمانی متعددی را فتح کرد و بعد هم هدایت سررو پروتنیو را در دست گرفته و سپس به کولون سانتافه پیوست. در آرژانتین هم او با نیولز اولدبویز افتخارات متعددی را کسب کرده و همین افتخارات او را در آمریکای لاتین مشهور نموده.
    البته مارتینو تجربه مربیگری در اروپا را در کارنامه مربیگری اش نمی بیند ولی ویژگی هایی دارد که به موفقیت او در قاره سبز حکم می دهد. او همیشه تیم های فوتبالی خوبی می سازد. حالا چالش بزرگی پیش روی است: تطبیق یابی با تیمی که تاریخ ساز شده و متقاعد کردن بازیکنان که به کارنامه مربیگری او باور داشته باشند.

+

گزارش روز: مارتینو، چهارمین آرژانتینی در تاریخ باشگاه بارسا

سرمربیان آرژانتینی ای که پیش از او روی نیمکت مربیگری بارسا نشسته بودند، همگی سرشناس بودند و بعد از جدایی شان از بارسا، ردپایشان برای همیشه درتاریخ باشگاه مانده

سایت گل- جراردو تاتا مارتینو دوشنبه شب و بعد از توافق با سران باشگاه بارسلونا پنجاه و دومین سرمربی تاریخ غنی باشگاه بارسلونا لقب گرفت و حالا چهارمین سرمربی ای است که روی نیمکت مربیگری نوکمپ نشسته است.
    سرمربیان آرژانتینی ای که پیش از او روی نیمکت مربیگری بارسا نشسته بودند، همگی سرشناس بودند و بعد از جدایی شان از بارسا، ردپایشان برای همیشه درتاریخ باشگاه مانده: النیو ارررا (که برای دو دوره هدایت بارسا را در دست داشت) روکه اولسن و سسار لوئیس منوتی که در طول دوران حضور دیگو ارماندو مارادونا در بارسا مربی او بود.
    اولین دوران حکمرانی یک آرژانتینی در نوکمپ دربین سالهای 1958 تا 1960 و با حضور النیو ارررا رقم خورد. در طول این دو سال بارسا یک قهرمانی در جام فریاس (1958)، دو قهرمانی در لالیگا (9-1958 و 60-1959) و یک قهرمانی در جام خنرالیسیمو (1959) به دست آورد. ارررا با سبک کاتاناچو، فلسفه جدیدی را در بارسا حکمفرا کرد و به علاوه جملاتی را برزبان آورد که در تاریخ باشگاه بارسا جاودانه شد:« با ده نفر بهتر از یازده نفر می توان بازی کرد»؛ یا:« ما بدون پیاده شدن از ماشین، پیروز می شویم.» او در بین سالهای 1979 تا 1981 نیز هدایت بارسا را در دست داشت و در طول این دوره هم در سال 1981 توانست با این تیم قهرمان جام خنرالیسیمو Generalísimo شود.
    روکه اولسن هم برای دو فصل هدایت بارسا را در دست داشت: 6-10965 و 7-1966. در طول این دو فصل بارسا تنها توانست در سال 1966 قهرمان کوپا فریاس شود و در بازی فینال مقابل رئال ساراگوسا به پیروزی رسید.او به خاطر نظم و انسجامی که درمیان بازیکنانش برگزار می کرد، شناخته شده و مشهور است.
    درنهایت این سسار لوئیس منوتی بود که در مارس سال 1983 به سمت مربیگری بارسا برگزیده شد. درهمان فصل بارسا با او قهرمان جام حذفی و لالیگا شد و در سال بعد که آخرین سال حضور او در باشگاه کاتالان بود، منوتی تیمش را قهرمان سوپرکاپ اسپانیا نمود. تیم های او به خاطر ارائه فوتبالی جذاب، با پاسکاری های متعدد و مالکیت توپ مشهور بودند. او در حقیقت بانی مکتبی در فوتبال آرژانتین به نام «منوتیسمو» بود که درواقع درمقابل «بیلاردیسمو» قرار داشت. رابطه صمیمی او با مارادونا و انداختن جلسات تمرینی تیم به عصرها، از جمله مواردی بود که درتاریخ باشگاه کاتالان باقی مانده.

+

نیمار: بله، من پرادعا هستم؛ ولی مثل بکام به سر و وضعم نمی رسم

نیمار،ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا در گفتگو با مجله فرانسوی سورفیس درمورد شرایط پیش رویش گفت:« فشارها روی من تاثیر نمی گذارد. از سالها پیش رویایم بازی کردن در تیم ملی برزیل بود.»

سایت گل- نیمار ستاره جوان و برزیلی باشگاه بارسلونا خوشش می آید که لباسهای خوبی بپوشد و به موهایش برسد و به تیپ و قیافه اش برسد. ولی مراقب باشید.او خودش را metrosexual نمی داند و معتقد است که فردی نیست که مثل بکام بیش از حد به تیپ و قیافه و ظاهرش اهمیت بدهد.
    نیمار در صحبت هایی گفت:« من خیلی پراداعا هستم ولی این هیچ وقت مبدل به یک مشکل نشده. » این مجله فرانسوی روز 26 جولای چاپ خواهد شد و نیمار در بخش دیگری از صحبت هایش گفت:« بله .من دوست دارم که برای خودم لباس و عطرهای خوب بخرم و برای موهایم کرم های مخصوصی خریداری کنم و به سرو وضعم برسم ولی من خودم را یک metrosexual (فردی که بیش از حد به تیپ و قیافه و ظاهرش می رسد) نمی دانم. بکام این سبک و استیل را دارد.»
    ستاره 21 ساله بارسلونا ترسی از مسئولیتی که قرار است روی دوش او گذاشته شود ندارد. این روزها نیمار به عنوان اسطوره ملی برزیل شناخته می شود. نیمار ادامه داد:« فشار برروی من تاثیر نمی گذارد. از جوانی رویایم بازی در تیم ملی برزیل و مبدل شدن به اسطوره ای در میان مردم بود. برای هرگونه چالشی آماده ام. من همیشه آماده این هستم.»
    آیا ممکن است این ستاره جوان کمی پرمدعا باشد؟ نیمار نگران این موضوع نیست:« بله من کمی پرمدعا هستم ولی این هیچ وقت برایم مشکلی ایجاد نکرده.»

+

اینیستا: بایرن، با پپ بهتر از قبل می شود؛ اگر سران بارسا مارتینو را برگزیده اند،پس مربی ایده آلی است

ستاره خط میانی بارسا براین باور است که یونایتد در به خدمت گرفتن سسک ناکام خواهد ماند و به علاوه انتصاب مارتینو به عنوان سرمربی جدید بارسا را مورد ستایش قرار داده

سایت گل- آندرس اینیستا ستاره باتجربه باشگاه بارسلونا در صحبت هایی اعلام کرده که بعید است که سسک فابرگاس با ترک باشگاه بارسلونا به منچستریونایتد بپیوندد.
    کاپیتان سابق باشگاه آرسنال که چند سال پیش با انتقالی جنجالی به بارسلونا پیوست، حالا با پیشنهاد 41 میلیون یورویی شیاطین سرخ مواجه شده که قصد دارند او را به اولدترافورد ببرند. البته اینیستا بعید می داند که این اتفاق رخ دهد.
    اینیستای 29 ساله در یک رویدادی تبلیغاتی در جمع خبرنگاران در خوسکار گفت:« من نمی توانم سسک را در حال ترک بارسلونا تصور کنم. کاملا طبیعی است که بازیکنان بزرگ نظر تیم های دیگر را به خود جلب کنند. بارسلونا خیلی خوش شانس است که او را دارد و من امیدوارم که بتوانیم همچنان به بازی در کنار هم ادامه بدهیم.»
    دیشب نام جراردو مارتینو به عنوان سرمربی جدید بارسلونا معرفی شد و حالا اینیستا در صحبت هایی اعلام کرده که جانشین تیتو ، در این تیم موفق خواهد بود. اینیستا ادامه داد:« اگر سران بارسا مارتینو را به عنوان سرمربی تیم انتخاب کردند، مطمئنم که او مربی ایده آلی خواهد بود. ما بازیکنان اینجا آماده ایم تا به گفته های گوش داده و فصل مثبت و خوب دیگری را پشت سربگذاریم. من دیروزبا تیتو صحبت کردم تا به او روحیه بدهم و همه انرژی مثبتم را به او منتقل کنم تا بتواند این لحظات سخت را پشت سربگذارد.»
    اینیستا در ادامه به این نکته اشاره کرد که نگران بازی کردن نیمار و مسی در کنار یکدیگر نیست و پیش بینی کردکه با حضور پپ برروی نیمکت مربیگری بایرن، این تیم حتی بهتر از قبل نیز می شود.
    اینیستا ادامه داد:« من بعید می دانم که مشکلی میان نیمار و مسی وجود داشته باشد. بازیکنان خوب همیشه می توانند با هم بازی کنند. بازیکنان خوب به یکدیگر کمک می کنند تا بهتر شوند. پس وقتی که نیمار به بارسلونا بیاید، فکر می کنم که تیم ما به روند فتح جام های قهرمانی اش ادامه خواهد داد و این همان چیزی است که ما می خواهیم. »
    او درمورد بایرن گفت:« بایرن تیم بزرگی است و گواردیولا این تیم را قوی تر از قبل خواهد نمود.نمی دانم که آیا در آینده این فرصت را خواهیم داشت تا خودمان را مقابل بایرن محک بزنیم یا خیر ولی هم آنها و هم ما تیم های قوی ای هستیم. باید ببینیم که در بازی 4شنبه چه اتفاقاتی رخ خواهد داد و چه تیمی به پیروزی می رسد. من تنها می توانم بگویم که بایرن با روی کار آمدن گواردیولا حتی بهتر از قبل هم می شود.»
    Last edited by MMM52; 24-07-2013 at 18:51.

12. 9 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

پزشکان معالج تیتو ویلانووا، مربی سابق بارسلونا اعلام کردند که عمل روز گذشته (سه شنبه) ویلانووا موفقیت آمیز بوده است.

ویلانوای 44 ساله هفته گذشته پس از آزمایشاتی متوجه شد که سرطان غده بذاقی وی برای سومین بار بازگشته و بیماری تیتو باعث شد مدیران بارسا سرانجام با استعفای وی موافقت کنند. در روزی که باشگاه بارسلونا تاتا مارتینو را به عنوان مربی جدید را رسما معرفی کرد، ویلانوا زیر تیغ جراحان رفت.

به گزارش موندو دپورتیوو این چهارمین عمل موفقیت آمیز تیتو از نوامبر 2011 است، زمانی که پزشکان بارسلونا بیماری ویلانووا را سرطان تشخیص دادند. ویلانووا پس از عمل تحت شیمی درمانی و پرتودرمانی قرارخواهد گرفت.

پ.ن: خدا رو شکر,به امید روزهای بهتر...

++++++++++

امروز در نبود تقریبا 90-95 % تیم اصلی کینگ لئو میتونه بازیکن کلیدی بازی باشه...

Last edited by M E S S I; 24-07-2013 at 19:22.

14. 11 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ترکیب نهایی بارسا و لینک های پخش زنده:

Pinto
    Montoya, Mascherano, bartra, Adriano,
    Song,
    Dos Santos, Sergi Roberto,
    Alexix Sanchez, Messi, Tello

ترکیب بایرن 4 - 3 - 3

Neuer
    Rafinha Boateng Dante Alaba
    Lahm Thiago Kroos
    Robben Muller Ribery

اتوبوس بارسا تو ترافیک گیر کرده و هنوز نرسیدن ورزشگاه
    فکر کنم تو اتوبوس باید لباس عوض کنن :-|
    وقتی شانس تقسیم میکردن بچه های ما تو لاماسیا داشتن فوتبال بازی میکردن!

Last edited by M E S S I; 24-07-2013 at 19:46.

16. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

بارسا 0-2 بایرن
    راستی دوستان ژاوی هنوز تو بارساس یا رفته بایرن
    والا یه شایعه ای شنیدیم چند روزه ذهنم رو مشغول کرده.
    Last edited by lionf3; 25-07-2013 at 13:59. دليل: همینجوری:دی

18. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نتیجه رو بر عکس گفتی بایرن 1-0 جلویه.

20. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •