تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 26 از 136 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان Alireza SM و After4Ever در این رابطه برای در حال تحصیل ها کاملا صحیح گفتند.
    اما فارغ التحصیل ها به نظرم وقت خود را روی چیز هایی در تابستان بگذارند که جنبه ی تحلیلی و ترکیبی بیشتری دارند و معمولا سوال مستقیم از آن ها نمی ٱید.

مثل:
    کل زیست
    کل عربی
    قرابت معنایی
    آرایه های ادبی
    کلوز تست
    ریدینگ

من که خودم ده روزه دوباره شروع کردم به نظرم بهترین راه رو انتخاب کردم .

ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه EternalWanderer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مشاورین عزیز یک سوال:

وضعیت من و کارایی که تو تابستون انجام شد:

کار هایی که برای زیست انجام شد: زیست 1 تا فصل 6 خوندم و تست ها هم کار شد - زیست 2 تا فصل 9 و تست ها - زیست پیش تا ص 58 یعنی فصل 3 فقط تست های فصل 1 کار شد.
    کارهایی که برای زیست تا آخر تابستون انجام خواهد شد: زیست 1 تکمیل - زیست 2 تکمیل - زیست پیش همین جا توقف

کارهایی که برای شیمی انجام شد:
    شیمی 2 تا فصل 4 همراه تست ها - شیمی 3 تا فصل 2 همراه تست ها - شمی پیش تا فصل 2 بدون تست
    کارهایی که برای شیمی تا آخر تابستون انجام خواهد شد: شیمی 2 تکمیل - شیمی 3 تکمیل - شیمی پیش توقف

کارهایی که برای فیزیک انجام شد:فیزیک 1 بخشی از فصل آینه ها بدون تست - فیزیک 2 تا فصل 4 و تست ها - فیزیک 3 تا فصل 3 بدون تست - فیزیک پیش تا فصل 2 و تست ها
    کارهایی که برای فیزیک تا آخر تابستون انجام خواهد شد: فیزیک 2 احتمالا تکمیل - فیزیک 3 تکمیل - فیزیک پیش توقف

کارهایی که برای ریاضی انجام شد: ریاضی 2 تا فصل 4 بدون تست - ریاضی 3 تا فصل 3 با تست - ریاضی پیش تا فصل 2 مبحث جزء صحیح با تست - هندسه تا فصل 2 با تست - آمار تا فصل 5 با تست
    کارهایی که برای ریاضی تا آخر تابستون انجام خواهد شد: ریاضی 2 تکمیل بدون تست - ریاضی 3 تکمیل - ریاضی پیش تا آخر فصل 2

کارهایی که برای ادبیات و زبان فارسی انجام شد:
    لغات ادبیات 2 کامل کار شد- تاریخ ادبیات هم کمی کار شد- آرایه های ادبی از کتاب نشر الگو تا اسلوب معادله کار شد( با تست ها البته یکی در میون!) - زبان فارسی مباحث(واژه و تکواژ- ساختمان واژه) کار شد. املا کار نکردم.
    کارهایی که برای ادبیات و زبان فارسی تا آخر تابستون انجام خواهد شد: لغات متوقف - تاریخ ادبیات تا هر جا که شد(نشر الگو) - آرایه ها انشاالله تکمیل.

کارهایی که برای عربی انجام شد: تجزیه اسم و فعل و حرف کار شد با تست ها - ترکیب مبحث(فاعل و مفعول، مبتدا و خبر، مفاعیل و حال) کار شد.
    کارهایی که برای عربی تا آخر تابستون انجام خواهد شد: منصوبات تکمیل - اگه برسم کمی ترجمه

دین و زندگی و زبان انگلیسی کمپلت تعطیل!!

««وضعیت من»»
    طبق توصیه ی دیگران و منطق خودم آزمون های تابستون کانون رو زیاد جدی نگرفتم و کار خودمو کردم! میانگین ترازم هم فعلا 6800 و سعی میکنم از مهر به بعد بالای 7000 نگه دارم.
    فعلا روزانه مابین 11.5 تا 12 ساعت مطالعه دارم. از مهر به بعد هم میخوام هفتگی 60 ساعت بخونم.

و اما سوال : آیا روندی که پیش گرفتم برای رسیدن به هدفم که «
    پزشکی دانشگاه شیراز» هست، مناسبه یا نه؟ کجای کارم اشتباهه یا کافی نیست؟ در ضمن من منطقه 3 هستم و هیچ سهمیه ای هم ندارم.
    (ببخشید که طولانی شد!) ممنون از وقتی که میگذارید.

3. این کاربر از EternalWanderer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مشاورین عزیز یک سوال:

کار هایی که برای زیست انجام شد: زیست 1 تا فصل 6 خوندم و تست ها هم کار شد - زیست 2 تا فصل 9 و تست ها - زیست پیش تا ص 58 یعنی فصل 3 فقط تست های فصل 1 کار شد.
    کارهایی که برای زیست تا آخر تابستون انجام خواهد شد: زیست 1 تکمیل - زیست 2 تکمیل - زیست پیش همین جا توقف

شیمی 2 تا فصل 4 همراه تست ها - شیمی 3 تا فصل 2 همراه تست ها - شمی پیش تا فصل 2 بدون تست
    کارهایی که برای شیمی تا آخر تابستون انجام خواهد شد: شیمی 2 تکمیل - شیمی 3 تکمیل - شیمی پیش توقف

کارهایی که برای فیزیک انجام شد:فیزیک 1 بخشی از فصل آینه ها بدون تست - فیزیک 2 تا فصل 4 و تست ها - فیزیک 3 تا فصل 3 بدون تست - فیزیک پیش تا فصل 2 و تست ها
    کارهایی که برای فیزیک تا آخر تابستون انجام خواهد شد: فیزیک 2 احتمالا تکمیل - فیزیک 3 تکمیل - فیزیک پیش توقف

کارهایی که برای ریاضی انجام شد: ریاضی 2 تا فصل 4 بدون تست - ریاضی 3 تا فصل 3 با تست - ریاضی پیش تا فصل 2 مبحث جزء صحیح با تست - هندسه تا فصل 2 با تست - آمار تا فصل 5 با تست
    کارهایی که برای ریاضی تا آخر تابستون انجام خواهد شد: ریاضی 2 تکمیل بدون تست - ریاضی 3 تکمیل - ریاضی پیش تا آخر فصل 2

لغات ادبیات 2 کامل کار شد- تاریخ ادبیات هم کمی کار شد- آرایه های ادبی از کتاب نشر الگو تا اسلوب معادله کار شد( با تست ها البته یکی در میون!) - زبان فارسی مباحث(واژه و تکواژ- ساختمان واژه) کار شد. املا کار نکردم.
    کارهایی که برای ادبیات و زبان فارسی تا آخر تابستون انجام خواهد شد: لغات متوقف - تاریخ ادبیات تا هر جا که شد(نشر الگو) - آرایه ها انشاالله تکمیل.

کارهایی که برای عربی انجام شد: تجزیه اسم و فعل و حرف کار شد با تست ها - ترکیب مبحث(فاعل و مفعول، مبتدا و خبر، مفاعیل و حال) کار شد.
    کارهایی که برای عربی تا آخر تابستون انجام خواهد شد: منصوبات تکمیل - اگه برسم کمی ترجمه

««وضعیت من»»
    طبق توصیه ی دیگران و منطق خودم آزمون های تابستون کانون رو زیاد جدی نگرفتم و کار خودمو کردم! میانگین ترازم هم فعلا 6800 و سعی میکنم از مهر به بعد بالای 7000 نگه دارم.
    فعلا روزانه مابین 11.5 تا 12 ساعت مطالعه دارم. از مهر به بعد هم میخوام هفتگی 60 ساعت بخونم.

پزشکی دانشگاه شیراز» هست، مناسبه یا نه؟ کجای کارم اشتباهه یا کافی نیست؟ در ضمن من منطقه 3 هستم و هیچ سهمیه ای هم ندارم.

زيستت خوبه سعي كن كتاب تخته سياه رو هم شروع كني تا بتوني وسطاي مهر هم تمومش كرده باشي هم تا آخر مهر تست هاي مهمش رو دوره كني.

شيمي 3 رو خوب اومدي 2 رو هم همينطور. واكنش هاي شيمي 3 رو هر روز مرور كن. در ضمن طبق برنامه كانون اگه رفته بودي الان بايد فصل 3 رو هم تا نصفش ميخوندي.

فيزيك بدون تست به درد نميخوره. فيزيك 1 كه اصلا در برنامه كانون نيست نميدونم چرا خونديش اونم بدون تست ! همين الان ولش كن برو سراغ تست هاي الكتريسيته. اگه طبق برنامه كانون هم پيش ميرفتي الان بايد مغناطيس رو هم تست ميزدي.

11 ساعت توي تابستون اصلا درست نيست. اينطوري پيش بري احتمالش زياده كه دي و بهمن دچار افت ساعات مطالعه و انگيزه بشي. الان براي اجراي كامل برنامه كانون روزانه 7 ساعت هم كافيه. تراز هاي آزمون هاي تابستاني كانون رو هم زياد جدي نگير چون خيلي از اينايي كه تراز بالاي 7000 دارن ترازشون زير 5000 هست ( به دليل سوالات كتاب زرد عمومي كه خيلي ها حفظ ميكنن ميان جواب ميدن ) تو سعي كن شيمي 3 و فيزيك 3 و زيست 1و2 رو تموم كني تتابستون رو كتاب ژنتيك رو هم كار كرده باشي. كتاب درك مطلب ( مبتكران يا شبقره ) رو هم تهيه كن باهاش تمرين كن خيلي به تسلطط كمك ميكنن.

5. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

11 ساعت توي تابستون اصلا درست نيست. اينطوري پيش بري احتمالش زياده كه دي و بهمن دچار افت ساعات مطالعه و انگيزه بشي. الان براي اجراي كامل برنامه كانون روزانه 7 ساعت هم كافيه. تراز هاي آزمون هاي تابستاني كانون رو هم زياد جدي نگير چون خيلي از اينايي كه تراز بالاي 7000 دارن ترازشون زير 5000 هست ( به دليل سوالات كتاب زرد عمومي كه خيلي ها حفظ ميكنن ميان جواب ميدن ) تو سعي كن شيمي 3 و فيزيك 3 و زيست 1و2 رو تموم كني تتابستون رو كتاب ژنتيك رو هم كار كرده باشي. كتاب درك مطلب ( مبتكران يا شبقره ) رو هم تهيه كن باهاش تمرين كن خيلي به تسلطط كمك ميكنن.
    بزار پسره درسش رو بخونه ! حتما علاقه و انگیزه داره که روزی 11 ساعت میخونه دیگه ، تابستون چه روزی 8 ساعت بخونه چه روزی 11 ساعت ، به عید که برسه دچار افت میشه ( البته شاید هم نشه )
    این درست نیست که شما داوطلبین رو به ساعت مطالعه ی کمتر تشویق میکنید ! هیچ مشاور عاقلی همچین کاری نمیکنه !

7. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

کسی خبر داره ج کنکور کی میاد ؟!!!

9. این کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

کسی خبر داره ج کنکور کی میاد ؟!!!
    من خودم جایی ندیدم ، اما خانواده ـم میگن 21 ـم میاد ! امیدوارم همه یه جای خوب قبول شن

11. 2 کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

من خودم جایی ندیدم ، اما خانواده ـم میگن 21 ـم میاد ! امیدوارم همه یه جای خوب قبول شن
    گفته‌ان 21ام اما براساس چیزی که در اعلام نتایج اولیه دیدیم، احتمال زودتر اومدنش هست.

13. 2 کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

پیوست شد.

http://www.cms.medu.ir/IranEduThms/theme2/cntntpge.php?pgid=39&ntcetyp=1&rcid=6
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه

15. 4 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مشاورین عزیز یک سوال:

««وضعیت من»»

ببین من فقط یه نکته میگم در مورد دینی.باید خوب رو دینی کار کنی چون راحته و خیلی اسون میتونه رتبتو جابه جا کنه.کلا کنار گذاشتن درسای عمومی تو تابستون کار اشتباهیه. شمام که میخوای شیراز قبول شی حتما باید دینیت بالا 70 باشه.
    اینارو میگم که مثل من نشی. منم مثل خودت چند هفته مونده به عید درست و حسابی شروع کردن دینی خوندن.نتیجه اش اینکه 50 زدم. درصد همه ی اختصاصیام بیشتر از دینیم بود
    دیگه اینکه در درسایی مثل ریاضی و فیزیک بدون تست زدن اگه بخونی بی فایدس.
    در نهایت شما بهتره به دندانپزشکی فکر کنی. قبول شدنش سختتره اما اینده شغلیش عالیه.

یه چیزی یادم اومد. به هیچ وجه از زمین شناسی غافل نشو.چند تا فصلشو گزینشی بخون حداقل 20-25 درصد باید بزنی. اینطوری خدایی نکرده کنکورو خراب کردی پزشکی شیراز نیاوردی دارو سازیشو میاری.
    Last edited by dooni; 01-09-2013 at 14:39.

17. این کاربر از dooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه katayo0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

یه کمکی هم به من بدبخت ، فلک زده کنین
    من تا ساعت 5 که از سر کار بر میگردم که اصلا سراغ کتاب نمیرم
    بعدشم که بعضی روز ها این قدر خسته ام که اصلا نمیتونم درس بخونم
    میانگین ساعت مطالعه ام هم به زور به 2 ساعت میرسه
    یه راهکار بدین که من کم کم ساعت های مطالعه ام رو بیشتر کنم
    اما کم کم ها لطفا....... آخه 5 ساله کتاب درسی دستم نگرفتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •