مشاورین عزیز یک سوال:
وضعیت من و کارایی که تو تابستون انجام شد:
کار هایی که برای زیست انجام شد: زیست 1 تا فصل 6 خوندم و تست ها هم کار شد - زیست 2 تا فصل 9 و تست ها - زیست پیش تا ص 58 یعنی فصل 3 فقط تست های فصل 1 کار شد.
کارهایی که برای زیست تا آخر تابستون انجام خواهد شد: زیست 1 تکمیل - زیست 2 تکمیل - زیست پیش همین جا توقف
کارهایی که برای شیمی انجام شد: شیمی 2 تا فصل 4 همراه تست ها - شیمی 3 تا فصل 2 همراه تست ها - شمی پیش تا فصل 2 بدون تست
کارهایی که برای شیمی تا آخر تابستون انجام خواهد شد: شیمی 2 تکمیل - شیمی 3 تکمیل - شیمی پیش توقف
کارهایی که برای فیزیک انجام شد:فیزیک 1 بخشی از فصل آینه ها بدون تست - فیزیک 2 تا فصل 4 و تست ها - فیزیک 3 تا فصل 3 بدون تست - فیزیک پیش تا فصل 2 و تست ها
کارهایی که برای فیزیک تا آخر تابستون انجام خواهد شد: فیزیک 2 احتمالا تکمیل - فیزیک 3 تکمیل - فیزیک پیش توقف
کارهایی که برای ریاضی انجام شد: ریاضی 2 تا فصل 4 بدون تست - ریاضی 3 تا فصل 3 با تست - ریاضی پیش تا فصل 2 مبحث جزء صحیح با تست -
هندسه تا فصل 2 با تست - آمار تا فصل 5 با تست
کارهایی که برای ریاضی تا آخر تابستون انجام خواهد شد: ریاضی 2 تکمیل بدون تست - ریاضی 3 تکمیل - ریاضی پیش تا آخر فصل 2
کارهایی که برای ادبیات و زبان فارسی انجام شد: لغات ادبیات 2 کامل کار شد- تاریخ ادبیات هم کمی کار شد- آرایه های ادبی از کتاب نشر الگو تا اسلوب معادله کار شد( با تست ها البته یکی در میون!
) - زبان فارسی مباحث(واژه و تکواژ- ساختمان واژه) کار شد.
املا کار نکردم
.
کارهایی که برای ادبیات و زبان فارسی تا آخر تابستون انجام خواهد شد: لغات متوقف - تاریخ ادبیات تا هر جا که شد(نشر الگو) - آرایه ها انشاالله تکمیل.
کارهایی که برای عربی انجام شد: تجزیه اسم و فعل و حرف کار شد با تست ها - ترکیب مبحث(فاعل و مفعول، مبتدا و خبر، مفاعیل و حال) کار شد.
کارهایی که برای عربی تا آخر تابستون انجام خواهد شد: منصوبات تکمیل - اگه برسم کمی ترجمه
دین و زندگی و زبان انگلیسی کمپلت تعطیل
!!
««وضعیت من»»
طبق توصیه ی دیگران و منطق خودم آزمون های تابستون کانون رو زیاد جدی نگرفتم و کار خودمو کردم! میانگین ترازم هم فعلا 6800 و سعی میکنم از مهر به بعد بالای 7000 نگه دارم.
فعلا روزانه مابین 11.5 تا 12 ساعت مطالعه دارم. از مهر به بعد هم میخوام هفتگی 60 ساعت بخونم.
و اما سوال : آیا روندی که پیش گرفتم برای رسیدن به هدفم که «پزشکی دانشگاه شیراز» هست، مناسبه یا نه؟ کجای کارم اشتباهه یا کافی نیست؟ در ضمن من منطقه 3 هستم و هیچ سهمیه ای هم ندارم.
(ببخشید که طولانی شد!) ممنون از وقتی که میگذارید.