سلام
کارت اعتباری برای انتخاب رشته مجازی که بهبب شما کد رشته معرفی میکنه هست ....
برای انتخاب رشته اصلی نیازی به خرید کارت نیست ...
سلام
کارت اعتباری برای انتخاب رشته مجازی که بهبب شما کد رشته معرفی میکنه هست ....
برای انتخاب رشته اصلی نیازی به خرید کارت نیست ...
اقا باید کارت بخری دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
اقا شرمنده من درست متوجه نشدم
یعنی اگه بیام انتخاب های اولم نیمه متمرکز بزنم بعد از اون رشته های متمرکز رو بزارم و به فرض مثال رشته ی الف پذیرش بشم مشکلی نداره اون رشته رو ادامه بدم ؟
اگه نیمه متمرکز رو انتخاب های انتهایی بزارم و فرض مثال همون رشته ی الف انتخاب اولم باشه اون رشته ی الف رو قبول نمیشم ؟
دوستان خواهش میکنم به من کمک کنید توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم سکته میزنم![]()
آخرش باید کارت بخریم یا نه ؟
آقا به این مشاوره ی انتخاب رشته ها میشه اعتماد کرد ؟! :دی
گزینه دو + سنجش ...
من احساس میکنم خیلی فیلترهای سخت و پیچیده ای دارن : ))
توی انتخاب رشته وقتی کد رشته رو وارد میکنی . رشته و دانشگاه رو خود سیستم نمایش میده ؟؟
از قلمچی زنگ زدن میگن یه نرم افزار خریدیم 400 تومن و درصد وارد میکن و بهت میگه که کدوم دانشگاه چند درصد احتمالش هست در بیای
شر میگه یا میشه بهش اطمینان کرد ؟
30 تومن هم میگره
Last edited by mohammad varaste; 09-08-2013 at 00:20.
سلام دوستان
منطقه 3 با رتبه 1270 (نمره کل تو زیرگروه 1 = 8253) صنایع تبریز میتونم قبول شم (روزانه) ؟
نظرتون راجع به مهندسی معدن چیه (دانشگاه تهران یا امیر کبیر) ؟ کلاسش و بازار کارش و ...
مهندسی مواد و متالوژی و شیمی چی ؟
صنایع رشته مورد علاقمه و کلی هم تحقیق کردم و ... ولی شناختی نسبت به مواد و معدن و.. ندارم.
دانشگاه تهران یکی از کدرشته هاش مهندس صنایع ولی محل تحصیلش گیلانه ابنا مدرکی که می دن واسه دانشگاه تهرانه ؟ به همون اندازه واسه ورود به بازار کار معتبره ؟ این بهتره یا صنایع دانشگاه هایی مثه ارومیه و همدان ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)