تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 47 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 463

نام تاپيک: Don't Starve

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام. من دیروز کل اپدیت های این بازی رو دانلود کردم و نصبشون کردم حالا که میرم تو بازی داخل بازی یه مشکلی پیش میاد اونم اینکه یه حاله یا بافت قرمزی دور درخت ها و تو دریا و داخل برفها و از همه بیش تر موقعی که شب میشه کلا همه جا از این بافت های قرمز پر میشه.هرکاری کردم بازم درست نشد حتی بازی رو کلا حذف کردم بازم نصبش کردم بازم اینطور بود.کسی نمیدونه مشکل از چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

BEST GAME EVER
    شروع کردیم آقا ما به بازی کردن
    داشتمم خوب پیش میرفتم ییهو یه درخت حمله کرد بهم کشتم یه راهی نیست این حییونا و درختا که اتک میدن .... اتک ندن ؟

در آغاز فعالیت reza-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض .

قبل اینکه بازی رو شروع کنی یعنی وقتی زدی روی نیو گیم دنیاتو تنظیم کن مثلا درخت بزرگ هایی که بهت حمله میکنن تعدادشونو کم کن یا کلا از رو نقشه برشون دار -میتونی ازین طریق کارتو راحت تر کنی یا حتی خیلی راحت تر

4. این کاربر از reza-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

میگم کل فروم . خوندم نوشتن برای ذغال درخت و آتیش بزنیم چطروی ؟ بعد trap معمولی برا spider کار میکنن ؟
    الان سیر سیرم اما hpim کمه چیکار کنم ؟
    Last edited by cpt.sepehr; 17-02-2014 at 18:44.

در آغاز فعالیت reza-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

یه مشعل میسازی میری به دست میگیری روی یه درخت چپ کلیک میکنی درختو اتیش میزنی بعد صبر میکنی اتیشش خاموش بشه بعد با تبر درخت سوخته رو یه ضربه میزنی یه دونه ذغال میفته پایین - ترپ برا خرگوشه اگه مغزو میگی بهتره همیشه کلا سرت باشه یکی از کلاه های ساده و مفید اینه که 12 تا گل جمع کنی بعد یه کلا گل گلی درست بکنی اختراعات جدید هم به مغزت استفاده میکنه خواب هم همینطور ولی بعد از خواب گشنه میشی

7. این کاربر از reza-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خیلی سخته 4 دفعه تا حالا مردم الانم از گشنگی دارم میمیرم

پ.ن: 2 بار دیگه مردم هر بازی دیگه ای بود بعد از 6 بار ریست شدن و از اول بازی کردن تا الان ولش کرده بودم !
    الان مشکل اصلی اینه که غذا پیدا کردن ، واقعااااااااااااااااااااا ااااااا سخته فارم بخوای بسازی اون مدفوع(!) گاو ها پیدا نمی شن ترپ هم استفاده می کنم ، اما اصلا غذا نمی دن :| نه که نمیدن ، میدن ، ولی اصلا انقدر کمن نمیشه روشون حساب کرد ... نمیدونم چیکا کنم اون گوشت خشک کنیا به چه درد میخورن دقیقا ؟ واقعاااا بازیه سختیه
    Last edited by cpt.sepehr; 17-02-2014 at 23:12. دليل: شد 6 بار مردن :D

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی سخته 4 دفعه تا حالا مردم الانم از گشنگی دارم میمیرم

پ.ن: 2 بار دیگه مردم هر بازی دیگه ای بود بعد از 6 بار ریست شدن و از اول بازی کردن تا الان ولش کرده بودم !
    الان مشکل اصلی اینه که غذا پیدا کردن ، واقعااااااااااااااااااااا ااااااا سخته فارم بخوای بسازی اون مدفوع(!) گاو ها پیدا نمی شن ترپ هم استفاده می کنم ، اما اصلا غذا نمی دن :| نه که نمیدن ، میدن ، ولی اصلا انقدر کمن نمیشه روشون حساب کرد ... نمیدونم چیکا کنم اون گوشت خشک کنیا به چه درد میخورن دقیقا ؟ واقعاااا بازیه سختیه
    سلام
    همون طور که گفتن قبل از زدن شروع بازی یک سری تنظیمات هست .

توی اون تنظیمات تعداد بوفالوهای خشمگین!(همون هایی که پشتشون قرمزه) و خوک ها و زنبور ها رو زیاد کن. اینطوری بیشتر جاهای نقشه بوفالو هایی پیدا میشن که در حال دعوا هستن و اکثرشون میمیرن. تو از دور دعوای بافالوها رو نگاه کن و بعد از مرگشون برو گوشت ها رو جمع کن!
    اینطوری کارت خیلی راحت میشه و همیشه هم گوشت داری.
    فقط مواظب باش طرف اون بوفالو های خشمگین نری وگرنه....

10. این کاربر از Reza R"ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

امروز بازی کردم کلی مقاله و فیلم دیدم تا یاد گرفتم کلی طلع باید بزارم و مشکلم و اینطوری حل کنم همه چی خوب بود 1 ثانبه تاریک شد دیر مشعل ساخت مردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امروز بازی کردم کلی مقاله و فیلم دیدم تا یاد گرفتم کلی طلع باید بزارم و مشکلم و اینطوری حل کنم همه چی خوب بود 1 ثانبه تاریک شد دیر مشعل ساخت مردم
    منم امروز بعد از 52 روز زندگی مردم
    رفتم تو غار بعد مُردم،دوباره که زنده شدم(یک جاهایی است که اگه روی سنگش کلیک کنی،وقتی مردی دوباره زنده میشی) رفتم وسایلم رو بردارم ولی بازم مردم! دفعه سوم رفتم حسابی تجهیز کردم خودم رو و وسایلم رو برداشتم ولی بعدش دوتا Bunnyman (موجوداتی هستن بسیار وحشی در غارها!)بی پدر دنبالم افتادن و بیخیال نشدن تا من رو کشتن!
    خدااااااااااااااااا چقدر توی بازی پیشرفت کرده بودم،فکر نکنم که دوباره بازی کنمش!
    اصلا افسردگی گرفتم الان..

اینم عکسش
    Bunnyman
    Health 200
    Damage 40
    Attack Period 2
    Attack Range 3
    Walking Speed 3
    Running Speed 6
    Sanity aura +25/min (when allied)
    DebugSpawn "bunnyman"
    Special Ability Eats Vegetables and Fruits left on the ground. Turns into a Beardlord when the player's is below 40%
    Loot 25% or
    Spawns from
    Last edited by Reza R"ch; 18-02-2014 at 20:09. دليل: اطلاعت دادن در مورد خرگوش

13. این کاربر از Reza R"ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

منم امروز بعد از 52 روز زندگی مردم

رفتم تو غار بعد مُردم،دوباره که زنده شدم(یک جاهایی است که اگه روی سنگش کلیک کنی،وقتی مردی دوباره زنده میشی) رفتم وسایلم رو بردارم ولی بازم مردم! دفعه سوم رفتم حسابی تجهیز کردم خودم رو و وسایلم رو برداشتم ولی بعدش دوتا خرگوش بی پدر دنبالم افتادن و بیخیال نشدن تا من رو کشتن!

خدااااااااااااااااا چقدر توی بازی پیشرفت کرده بودم،فکر نکنم که دوباره بازی کنمش!
    اصلا افسردگی گرفتم الان..
    منم همین فکر و می کردم ....
    اما باز شروعش کردم لامصب بد آدم و معتاد خودش می کنه الان دوباره شروع کردم حدود 30 تا تله فقط ساختم 6 تا فارم آی لایک ایت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •