سلام
ابتدا اتصال به اینترنت رو قطع کنید
لایسنس قبلی رو پاک کنید
بعدش این کد را وارد کنید
22222-22222-22222-2222u
سلام
ابتدا اتصال به اینترنت رو قطع کنید
لایسنس قبلی رو پاک کنید
بعدش این کد را وارد کنید
22222-22222-22222-2222u
Last edited by kases; 05-01-2014 at 22:57.
دوستان من از kis2014 استفاده میکنم لاینسس هم تموم شده تمام روشهایی هم که گفته بودید انجام دادم اما عمل نکرد:(
تنها کار ممکن اینکه شما کاسپر رو پاک کنید نسخه 2013 رو نصب بعد کلید رو بهش بدید دوباره نسخه 2014 رو بنصبید
کارایی که دوستان برای اکتیو این نسخه انجام میدن کاملا غیر قابل اطمینان هست و خطر داره حسن
خودمم همین کارو کردم با کلید 125 روزه
سلام.
برای 2012 اینترنت سکوریتی لطفا 82 روزه دیگه کلید بگذارید.
کلید جدیدم آرزوست![]()
![]()
سلام
دوستان من میخوام kis2014 بریزم یکی از دوستان گقت اول 2013 بریز بعد kis2014 روش بریز تا سریالت اکتیو شه
حالا سریال تبلیغاتی نیست ؟
اگگه سریاله از بین بره دوباره باید 2013 بریزم بعد دوباره 2014
میگن این روش حکم تریال ریست رو داره و کار میکنه ( رو ویندوز 7 و 8 برای xp رو نمیدونم)
1.غیر فعال کردن self defense (برای اطمینان خود اینترنت سکیوریتی هم غیر فعال کنید)
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطابق با سیستم عامل(باید run as administrator بشه)
فقط یادتون باشه همه چی رو دوباره فعال کنید![]()
سلام.وقتی میخوام کسپر سکیوریتی 2014 رو نصب کنم پیغام ارور نصب میده و در اخر پیغام میده که سیستم ویروسی هست و ازم میخواد که KasperskyVirusRemovalTool رو نصب کنم.حالا که KasperskyVirusRemovalTool میخوام نصب کنم این پیغام رو میده:ناگفته نماند که قبل از نصب کسپر سکیوریتی از کلید رجیسترری استفاده کردم.اگر مشکل از کلید هست بیزحمت بفرمائید چجوری پاکش کنم
![]()
سلام. بهتره در تاپیک پایین مطرح کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. از کلیدهای پست پایین استفاده کنید!
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)