تو صفحات قبلی بود که با دوستان کل کل داشتیم
بچه هارو رکوردشون رو تا بالای 700 کمبو رسوندن
من که شخصا تسلیم شدم![]()
تو صفحات قبلی بود که با دوستان کل کل داشتیم
بچه هارو رکوردشون رو تا بالای 700 کمبو رسوندن
من که شخصا تسلیم شدم![]()
ما هم بحثو بیخیال میشیم پس![]()
Last edited by Torch Bearer; 24-03-2014 at 15:42.
آخه اون عکسی که دوستان گرفتن زیاد نمیشه روی صحتش اطمینان داشت(جسارت نشه!)
اگر تو بخش Challenge برید تو قسمت Custom و 1 به 100 رو انتخاب کنید راحت میتونید Modifiers های مختلف انتخاب کنید و بازی رو راحت کنید و کلی کمبو بزنید و بعد عکس آخرش رو بگیرید بذارید اینجا.
مثلا میتونید Super Powered رو Enable کنید و شوک رو از اول تا آخر کاملا فعال کنید.که اینطوری خیلی راحت کمبو ها بالا میره (با شوک اگر Critical Strike بزنید هر ضربه 3 تا کمبو اضافه میکنه)
و....
دوستان. بت من سه گانه هست یا دوگانه؟
نسخه های قبلیش اسماش چی هست؟ من الان این نسخه رو دانلود کردم. ولی میخوام از اول بشینم بازی کنم .ببینم این چیه که دوست من واسه PS3 اش رفته 150 تومن پول دیسکشو داده ...![]()
دوستت صد درصد کار درستی کرده!
اسمهاش به ترتیب ایناست (3 گانه است البته فعلا)
Batman Arkham Asylum
Batman Arkham City
Batman Arkham Origins
اگر هم خواستی بری حتما ماموریت های فرعی رو هم برو(یعنی فقط بخش داستانی نرو) چون کلی از ماجراهای بازی تو همین قسمت های فرعی هستن.
از همون نسخه اول بری خیلی بهتره.
نسخه اول boss fight های قشنگی داره.
یه کم دیر شد اما باز هم بازی محبوبم رو بالاخره تونستم بازی کنم . شاهکاریه واقعا . حتی در بدترین مواقع هم حرف نداره سری بتمن . بسی از مبارزه با deathstroke لذت بردم که نگو . خوبه که دارم همزمان injustice رو بازی میکنم و لذتش دو چندان شده .
سلام
خوب من این یه تیکه رو دیروز رفتم
منتها من هم تو قسمت بانک رفتم
البته چیز خاصی هم نبود
مکان خاصی هم نیاز نداره ، فقط باید جایی پیدا کنی که دیوار هم داشته باشه وگرنه بقیشون راحت اجرا میشه
You do not need to pick any location in particular, because all of the sneak-attacks can be performed in any of the predator rooms
کلا 4 تا TakeDown باید بزنیاز تو کانال های هوا باید روی کسی که جلوی خروجی کانال وایستاده TakeDown بزنی
Perform A TakeDown Through A Vent Cover
ژل انفجاری باید بزنی رو دیوار و وقتی کسی نزدیک شد منفجرش کنی(البته تو این نسخه وقتی کسی به دیواری که ژل مالیدی نزدیک بشه خودش منفجر میشه)
TakeDown An Enemy By Exploding A Weak Wall
Corner TakeDown
که باید یه گوشه دیوار بشینی و Space بزنی تا کاور بگیره بعد کسی نزدیک شد TakeDown کنیش.
Hanging Ledge TakeDown
روی یه مکانی برو که یه نفر دقیقا پایینت باشه اینطوری راست کلیک بزنی طرف رو TakeDown میکنه
(این مورد با اون زمانی که از لبه بالکن آویزون میشی و شخص بالاته و میتونی Ledge TakeDown کنی فرق داره!)
این شماره شیش Worst nightmare زیاد سخت نبود ، بعدیش هاش واقعا چالش برانگیزه! مثلا Double Fall که گزینه آخره.
سلام.....دوستان من یه سوال داشتم
یکی از دوستام مییخواد بازی رو بگیره
رو این سیستم اجرا می شه؟؟
6 gbرم
750گیگ هارد
گرافیک gt630m 2 گیگ
سی پی یوشم 2670QM 2.2. GHz core i7 quad cores
میدونم برا هرکدوم از takedown ها باید چیکار کرد، اما مشکل همین امکان انجامشه
ظاهرا تو مرحله ی Blackgate هم میشه انجامش داد...
حالا بازی کنم ببینم چی میشه
ممنون
اره بابا این سیستم که خوبه . روی از این داغونترش هم خوب اجرا میشه . بازی اونقدرها گرافیک نداره . البته روی DX 11 سیستم خوبی باید داشته باشی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)